ANNONS

Horoskop den 28 oktober- 3 november, 2019

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 44, 2019

Girl, Autumn, Nature, Leaves, Portrait, Yellow, Red

Väduren 21/3- 20/4

Måndagens nymåne ger dig en chans att starta om dina intima relationer. Mer sexigt in i livet! Samtidigt kan också en oväntad händelse i dina finanser få dig att börja tänka i nya banor gällande dina pengar. Ett fint, kärleksfullt meddelande eller samtal lyfter din dag på onsdagen. Med Merkurius retrograd från och med torsdagen så finns viss varning för att svartsjuka och gamla rädslor börjar att spöka under kommande veckor. Se det som potential för en inre reningsprocess.

Oxen 21/4-21/5

Måndagens nymåne ger dig en fin möjlighet att börja om på ny kula i kärlekslivet. Dags att förnya löften eller ge dating en ny chans? Samtidigt kan en arbetssituation frustrera dig. Välj passivt motstånd istället för att välja en öppen fight eller att försöka glänsa med dina erfarenheter. Det sticker bara andra i ögonen. På onsdagen kan du nås av ett positivt meddelandet gällande arbete. Samtal om ett samarbete eller planering inför en fest/firande kan från och med torsdagen hamna lite i skymundan under kommande tre veckor. Avvakta för bättre resultat.

Tvillingarna 22/5-21/6

Rusa inte in för snabbt i något i kärlekslivet på måndagen. Nymånen samma dag uppmärksammar dig på nya tankar kring hur du hanterar dagliga rutiner. Kanske finns det möjligheter att delegera arbete och ansvar både i hemmet och på arbetet? Om du känner att du är ”maktlös” inför de förändring du önskar, så tänk om. Snart väntar nya möjligheter. Från och med torsdagen och de närmaste tre veckorna ska du vara extra noga med att se till att säkerhetskopiera viktiga dokument eller foton.

Kräftan 22/6-23/7

Ditt kärleksliv aktiveras vid nymånen på måndagen. Du känner en energivåg och vill tala ut om allt och börja på ny kula. Ta det varligt, din partner eller nya date kan få kalla fötter av alla dessa samtal och känslor. På onsdagen kan du göra ett fint inköp till hemmet eller satsa på en liten ommöblering. Under de kommande tre veckorna mår ditt kärleksliv bäst av att du noterar och funderar. Risken finns att missförstånd annars duggar tätt. I slutet av november är en bättre tid för att lägga korten på bordet.

Lejonet 24/7-23/8

Nya tankar och planer kring ditt boende och familjeliv tar din uppmärksamhet på måndagen. Planera och se över alternativa vägar. Men agera inte förrän tidigast i slutet av november. Balansen mellan ansvar i hemmet och på jobbet tar ut sin rätt i samma veva. Dags för ett  samtal för att få en jämnare ansvarsfördelning? Kanske kan du få chansen att arbeta hemifrån en dag i veckan? Med Venus i Skytten sfrån och med fredagen så kan en kärleksrelation över landgränser börja blomma under kommande veckor. Om du inte attraheras av en författare, diplomat, advokat, coach eller universitetslärare på hemmaplan förstås…

Jungfrun 24/8-23/9

Du kan vara lockad att säga sanningen, precis som den är, på måndagen. Men risken finns att du tar i från tårna och skjuter dig själv i foten. Med en nymåne i utredande Skorpionen så kan intressant och dold information komma fram om du gör efterforskningar kring pengar eller en persons underliga beteende. Använd dagen och veckan till att överväga reseplanering tillbaka till en lokal ort under de kommande tre veckorna. Eller kanske plocka upp en gammal resttenta som blivit över. En workshop eller bok kan hjälpa dig att resa in i ditt känsloliv, för att göra dig kvitt  gamla rädslor och begränsningar. I slutet av november kan du ha lämnat mycket av det förgångna bakom dig.

Vågen 24/9-23/10

Mängder av känslor kryper upp till ytan i samband med nymånen på måndagen. Låt dem bara få komma och notera vad eller vem som triggar dem. Din zon för pengar aktiveras samtidigt av nymånen. En ny plan för dina finanser kan diskuteras på banken eller med en kärlekspartner. Planer på att flytta ihop eller göra en gemensam låneansökan för ett större inköp kan bli aktuellt. Det kan vara känsligt att diskutera pengar med en kärlek eller med familjen men stå på dig för att få till en rättvis balans. Från och med torsdagen och under kommande tre veckor får du en chans att se över hur du tidigare hanterat pengar. Det är på tiden att lägga upp en ny, realistisk budget.

Skorpionen 24/10-22/11

Du står i centrum för nymånen på måndagen. Du kan känna en enorm kraft och motivation att inleda ett nytt kapitel i ditt liv. Avsätt tid för att funderar över dina kommande mål. Men, något kan kännas fel med en kärlekspartner eller vän. Din magkänsla ljuger inte så lyssna till den. En överraskande nyhet, avslöjande eller besked från en kärlekspartner kan få dig ur balans. Merkurius backar i ditt eget tecken från och med torsdagen. Ligg lågt med offentliggörandet av alla former av ”nya kliv” i livet tills efter den 20 november. Hantera digitala medier som om det vore flytande nitroglycerin: berätta inte mer än nöden kräver.

Skytten 23/11-22/12

Bästa motmedlet mot att ”sitta känslomässigt fast i livet?” Att till 100% fokusera på något helt annat! Med en nymåne i delen av ditt horoskop som gynnar självhjälp och läkande, både fysiskt och psykiskt, så kan en viktig läkeprocess ta sin början på måndag och fortgå under det kommande halvåret. Det är möjligt att din reaktion triggas av att någon försöker lägga över ALLT dagligt ansvar på dig. Detta får dig att reagera omedelbart! När du släpper bitterhet, rädslor och dåliga minnen, öppnas nya dörrar. Hej-då det förflutna! Knasig information kan komma fram till dig från och med torsdagen och under de kommande tre veckorna. Ta det med en nya salt, Merkurius backar och hjälper till att snurra till fakta och sanning.

Stenbocken 23/12-20/1

En strid ström av nya människor kan komma in i ditt liv från och med måndagens nymåne i ditt sociala hus. Du kan komma på dig själv med att, helt olikt dig, flirta med en spontan kontakt på nätet eller med en vän. Stopp! Vad är det egentligen som får dig att vilja bjuda in sådana risktaganden i ditt liv? Från och med torsdagen och under kommande tre veckor kan ett samarbetsprojekt frustrera dig. Information tycks inte gå fram eller gemensamt arbete inte röra sig i rätt riktning. Om tre veckor har du rett ut läget och kan segla framåt igen!

Vattumannen 21/1-18/2

Dina inre behov blir plötsligt klara i samband med måndagens nymåne. Nu kan du börja lägga om kursen och planera för ditt liv. Så skönt med en struktur att som du känner i hela kroppen är rätt för dig! Ett nytt arbete eller en realistisk syn på hur du vill leva livet kan vara det som triggar måndagens nystartskänsla. Hastiga nyheter kring ett familj- eller boende ärende sker i samma veva. Onsdagen kan bli ett firandets dag. Ta det varligt innan du bestämmer dig för större karriärförändringar. Du kan behöva tänka över saker och ting under de kommande tre veckorna. Trots måndagens rusch så saknar du viss information ännu. Sen kan du köra på!

Fiskarna 19/2-20/3

Du är redo för äventyr på måndagen! En spännande företagsstart, en utlandsresa eller chansen att göra om ditt liv så att det känns ”nytt och fräscht” triggar dig i samband med nymånen. Var dock försiktig med att gå ut och predika om sanningen för personer som inte känner samma entusiasm. Dina ord kan såra mer än de inspirerar. Kom särskilt ihåg detta om du har några inplanerade möten i början av veckan. Roliga samtal om en utlandsresa, utbildning eller kommunikationsprojekt ser ut att bli aktuella på onsdagen. Låt alla dina optimistiska planer och nya tankar få gro i ditt inre under de kommande tre veckorna, från och med torsdagen. Efter den 20 november vet du hur du ska agera och vilka nya, stora livsmål du ska sikta mot.

0
55

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00