ANNONS

Nymånehoroskop måndagen den 28 oktober 2019

/

Nymåne i Skorpionens tecken.

Zodiac Sign, Scorpio, Horoscope, Design, Astrology

Skorpionen-Det första huset

En nymåne som äger rum i ens första hus är en stark och härlig kraft. Det finns stora möjligheter till att förnya sig själv från och med idag. Du kan se resultatet vid den korresponderande fullmånen om ett halvår. Med fokus på ditt ego, dina personliga mål och ditt utseende, kanske du beger dig till frisören, startar en diet eller satsar allt på en personlig dröm som verkligen personifierar den du är. Man är oftast rätt framåt och närmast kaxig när man sätter igång. Uranus i opposition till nymånen antyder att en kärlekspartner eller samarbetspartner levererar oväntade nyheter. Var redo för att behöva praktisera flexibilitet och att tänka i nya banor.

Vågen- Det andra huset

En nymåne i det andra huset fokuserar på hur du tar tillvara på dina personliga tillgångar, såsom pengar, men även dina talanger. Det handlar om inkomster och självvärde, skulle man kunna säga. Med en nymåne här är det mycket möjligt att du sätter fart för att förbättra din ekonomi på olika sätt. Du söker efter en balans inom detta område och nu har du chansen att få vågskålarna att tippa rätt. Vad behöver göras om eller startas nu för att det ska kännas bättre vad det gäller ägande och pengar? Idéer om hur du kan få en bättre ekonomi kan komma till dig från och med idag. Oväntade nyheter kring din ekonomi kan vara det som kickar igång behovet av att verkligen tänka i nya banor. Resultatet av dina nya planer eller ansträngningar kan du se om ett halvår, vid den korresponderande fullmånen i samma tecken.

Jungfrun- Det tredje huset

Kommunikation står på agendan! Information om olika typer av kurser, information, nyheter, skrivande och sociala medier kan ge dig en rätt galen vecka från och med idag. Kanske hinner du inte ens svara färdigt på alla mail i din inkorg, förrän nya störtar in. Det blir till att agera bläckfisk med tentakler ute åt alla håll. Telefon, mail, brev och sms kommer gå heta! Det är mycket möjligt att du ägnar dagen och den kommande veckan åt att fylla i ansökningar gällande kurser, skriver brev och kanske sätter dig i skolbänken för en tentamen. Kontrakt och avtal kan bli aktuella att skriva under eller ta ställning till. Avvakta helst tills efter den 20 november. Med överraskande Uranus i opposition till Solen och månen så kan nyheter från utlandet eller ett lärosäte påverka det som sker dig kring nymånen. Resultat av det du gör i samband med nymånen kan du se om ett halvår när vi har en fullmåne i samma tecken.

Lejonet-Det fjärde huset

Det är fokus på ditt hem, din familj och din emotionella trygghet nu. Vad din magkänsla säger dig är den viktig ledstjärna i ditt liv just nu. Att finna lugn och ro är högt på din prioriteringslista från och med idag. Men, en krävande chef eller plikter på jobbet kan störa dig i ditt familjeflow. Du kan behöva arbeta lite extra hårt för att kunna jonglera både arbete och hem. Men du fixar det. Kanske fokuserar du extra mycket på att skapa en plats i hemmet som känns trygg t ex genom att bestämma dig för att skapa nya rutiner för familjen, sätta ut huset till försäljning eller möblera om så att det känns ”nyare” hemma. Ett behov av att göra hemmet vackrare via konst eller nya färger på soffkuddar eller gardiner kan komma över dig! Att fundera mycket över känslomässiga band bakåt i tiden, kanske ända tillbaka till barndomen, kan också bli aktuellt. Du bygger också självförtroende och styrka nu. Om ett halvår ser du resultatet av det du startar i samband med den här nymånen.

Kräftan- Det femte huset

Är det dags för en särskilt rolig fest? Att fira kärlek, barn och/eller kreativa projekt? Med en nymåne i det femte huset ligger betoningen på nöjen, glädje och underhållning mer än något annat. Lejonen styr över det femte huset och förknippas gärna med flirtande och kärleksaffärer. Kanske träffar du en ny spännande kärlek dagarna kring nymånen eller kanske sätter du dig ned med en helt fantastiskt kreativ idé för TV, teater eller bokform. Skorpionmånen utlovar att du sveps med av en starkt passionerad känsla,  antingen det handlar om kärlek eller något du skapar. Du kan känna av lite press eller stress från vänner/bekanta eller känslan av att inte hinna ikapp med en personlig dröm. Men, för nu, släpp det. Unna dig lite kul! Det du påbörjar inom 10 dagar kan du se ett resultat av, eller en kulmination av, om cirka ett halvår. Kul! Njut!

Tvillingarna- Det sjätte huset

Är det dags för en ny diet, en ny hälsosammare livsstil eller bara bättre organisation kring ditt dagliga arbete? Det är mycket möjligt att du är ivrigt att starta på nytt inom alla dessa områden dagarna kring nymånen. Det är troligen en känsla av ”rensning och rening” kring både hälsa och arbetsrutiner. Det måste vara så för att det ska bli rätt. Allt från när, hur eller vad som ska äta, till hur du ska träna. Likaså på ditt arbete. Trots dina goda intentioner så kan oväntade nyheter få dig att behöva skjuta på nystarten en aning. Eller bli tvungen att tänka väldigt kreativt för att få ihop schemat. Du har troligen en stor lust att skapa ett helt nytt system för hur du tar hand om dig och ditt arbete. Den viljan kan leda långt. Detox och inre, andligt liv hänger mycket nära ihop med hur du mår rent kroppsligt. Skorpionmånen signalerar även kirurgi som en möjlighet inom det kommande halvåret. Effektivt värre och om cirka ett halvår kan du troligen njuta av både en mer vältränad kropp, ett mer hälsosamt leverne samt en imponerande ordning på kontoret.

Oxen- Det sjunde huset

Det är dags för nya tag när det gäller relationer. Har du sagt sanningen, och HELA sanningen, till en partner i kärlek eller affärer? Bered dig på att få den frågan! Det sjunde huset är ett starkt socialt hus och att ha goda kontakter åt höger och vänster är något som nymånen i detta hus nu vill att du uppmärksammar. Syna ditt eget sätt att relatera till andra för en god vägledning för vad du kan ändra på om någon beter sig underligt mot dig. Det vi ger ut, kommer ofta tillbaka. Nya kontakter och sociala evenemang kan bli aktuella under de kommande 10 dagarna. Att starta ett gemensamt företag med en partner, gifta sig eller ingå någon form av ny relation på ett socialt plan kan bli aktuellt. Formalisera det hela efter den 20 november. Du ser resultatet av ditt nystartande om cirka sex månader.

Väduren- Det åttonde huset

Känner du en enorm inre kraft? Som om du just rest dig ur ruinerna efter en tuffare tid? Det åttonde huset älskar pånyttfödelse på det psykologiska planet. Det handlar om frågor som har att göra med djupt personliga relationer, trygghet och erfarenheter. Hur du hanterar inre begär och undviker att domderas av andras viljor står i fokus nu. Du framstår som väldigt stark och modig. Du är en ren mästare i diplomati nu! I förhållande till din partner eller andra som du kan tänkas dela pengar med, såsom bank, bidrag, testamentstagare m m, kan det vara dags att lägga upp en ny plan. Oväntade nyheter om just ekonomi kan dyka upp. Detta är en mycket stark, transformativ nymåne för dig!

Fiskarna- Det nionde huset

Det är dags att få fågelperspektiv, eller kanske filosofens perspektiv, på livet. En nymåne i det nionde huset älskar självinsikter som känns närmast upplysande. Men här finns också juridik, utland, skrivande, TV-och Radiosändningar samt högre studier. Oväntade yheter kring en rättsprocess, testamente eller gåvobrev, ansökan till universitet och/eller högskola, planer på en utlandsresa eller författarplaner kan slå ned som en blixt. Om du ska ut och resa, dubbelkolla då alla dina biljetter och skriv ut en papperskopia på resedokument. Kanske måste du tänka om gällande tidigare planer? Ordet ”Guru” och ”Kunskap” förknippas med det här huset. Andlighet och religion samt livsinsikt ligger nära dina tankar när du tar beslut. Vad du än sätter fart på, kommer att nå sin kulmination om cirka sex månader.

Vattumannen- Det tionde huset

Från och med idag och de kommande 10 dagarna är det fokus på din sociala status och ditt rykte inom din bransch. En oväntad vändning kan dyka upp gällande din karriär eller långsiktiga livsplaner. Ber ditt företag dig om att flytta för att erbjuda dig den där åtråvärda tjänsten?  Det står bara KARRIÄR och livsplanering över hela din agenda och du är verkligen i förnyelsetagen när du nu sätter nya spännande mål inför framtiden. Arbeta på och du kan se resultatet av dina ansträngningar om ca ett halvårs tid.

Stenbocken- Det elfte huset

Det är mail åt höger och vänster, samtal och snigelpost med inbjudningar till olika sociala evenemang. Du arbetar på men känner kanske inte att du får det medhåll som du hade hoppats på. Nätverk inom dina intresseområden och aktiviteter kopplade till ditt arbete kan vara det som ger dig oväntade plikter eller nyheter Rid ut stormen! Nymånen i ditt elfte hus ger dig fullt upp. Det är som om alla dina kontakter i din smartphone bestämmer sig för att plinga till på samma gång. Många intressanta förslag och idéer kring samarbeten är på gång. Välj det som känns närmast ditt eget huvudspår. Man kan inte vara överallt. Din fokus är på andras väl och ve mer än på egna personliga projekt. Men allt gott man ger ut kommer tillbaka till en. Om cirka ett halvår kan du skörda frukterna av dina ansträngningar vad gäller föreningsliv, nätverk och välgörenhetsprojekt just nu.

Skytten- Det tolfte huset

Det är dags för dig att släppa vissa saker. Det är nödvändigt för att komma vidare. Du förstår, ju mer du kan praktisera förmågan att släppa, desto bättre kommer din karriär och din hälsa må. Använd de närmaste 10 dagarna till att dra dig undan omvärlden en stund. För att reflektera och på något sätt landa på ett spirituellt plan. Det tolfte huset förknippas ofta med känslor och upplevelser man håller ifrån omvärlden. Saker man minns från tidigare eller sådant man inte vill att vem som helst ska veta om. Att inte tvätta sin smutsiga byk så att andra ser, är ett sätt att sammanfatta det hela. Det behöver dock inte vara dåligt, bara högst personligt och känsligt. Du arbetar för att finna förståelse och nå ro och satsar på personlig återhämtning och din inre styrka nu. Alternativt är det också mycket möjligt att du en i hemlighet startar med ett nytt projekt som mycket väl kan vara kopplat till grävande utredningar eller det övernaturliga och andliga. Du kan se resultatet av dina ansträngningar om cirka ett halvår.

0
36

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00