Letting go of good to welcome great

När vi släpper lämnar vi utrymme för nytt.

Autumn, Tea, Fall, Picnic, Drink, Orange, Cookies

Kära läsare,

Med nymånen alldeles bakom oss så är jag nyfiken på hur ni upplevde dagen?

Uranus oväntade och banbrytande energier fick en direkt inverkan i mitt liv. Jag fick en plats på ett kvällswebinarie om internetmarknadsföring. Inte alls planerat men hej och hå, jag lyssnade tills mitt i natten. :-)

Imorgon väntar en fin aspekt mellan Merkurius (fortfarande i framåtrörelse om än i skugga innan retrograden startar på torsdag) och Venus. Det kan bli riktigt fina nyheter och vackra gåvor imorgon!

Jag har laddat upp för massor av material att läsa ikapp under Merkurius retrograd. Jag har också praktiserat ”letting go of good, to welcome great”: Jag har avanmält mig till medlemsklubbar som inte längre gav mig tillräcklig inspiration och kunskap och satt helt nya mål för mig själv och mina webbkurser.

I början när man gör något nytt handlar allt om att man ska ta sig från bekvämlighetszonen och mot det nya. Men bekvämlighetszonen är som klister. Man sugs tillbaka väldigt lätt. Men får man bara en riktig knuff eller inspiration så tar man sig vidare. Idag fick jag en sådan inspiration av tanken:

Vi kan göra exakt allt det vi drömmer om.

Det handlar bara om energin i vårt väsen för att kunna ta jättekliv framåt i livet, antingen det handlar om träning, jobb, pengar eller relationer. Allt startar med vår egen energi för vi kopplar sedan upp oss mot exakt samma energinivå i det yttre livet. Det manifesteras sedan i våra liv.

Kanske har du också en väninnan som är på det stora hela som du. Skillnaden är bara att hon alltid lyckas köpa den där fina, dyra väskan eller klädesplagget, kan resa iväg till drömresmål och bor exakt som hon önskar.

Det är ingen väsentlig skillnad på dig och henne. MEN, hon har satt det som mål för sin personliga energi. Det är så hon vill leva och så hon väljer att ta emot överflöd i sitt liv. Det är i den energin hon befinner sig. Hon frågar aldrig ”kan jag köpa den där saken jag vill ha?”

istället säger hon ”Hur jag ska köpa den där saken?”

Hon hittar en väg.

Allt startar med dig. Idag hellre än imorgon.

Vilken är din personliga energinivå. Hur vill du leva? Vad vill du uppnå?

Brainstorma på vägen till och/eller hem från jobbet och låtsas för en stund att du har det du drömt om. Sätt dig i samma energinivå som det drömmer om. Se sedan vad som händer när ditt inre börjar signaler till din yttre värld att du är menad för storhet.

Magi. Jättekliv. Känslan av att ALLT är möjligt.

Ge dig själv den stunden av lyx varje dag.

Kramar

Helena

 1. Våg skriver:

  Det var en intensiv nymåne med nyheter som förvånade. Så det stämde verkligen det som du hade skrivit.
  Så häftigt ändå!

 2. Sofie skriver:

  Inspirerande! Tack så mycket!

 3. Ulrika skriver:

  Fick reda på att jag var gravid igår! Efter två års försök.

 4. Lena skriver:

  Först stort tack för dina sköna ”spaningar” och horoskop. Läser med stort intresse :-) Igår måndag blev det en ”käftsmäll” som heter duga, vi har försökt sälja vårt hus i ett par månader nu och det går trögt. I söndags var det visning och en enda familj kom och de ville inte heller ha huset. Så nu står vi här… och ska gå ner i pris. Svider men jag tänker på ”att släppa” det bra för att få det superbra :-) en god tröst i dessa sega tider.
  Kram och allt gott till dig/Lena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..