Fredagstarot 1 november 2019

Tarot för dagen- välj ditt kort!

Allhelgonadagen och spökiga känslor i luften. Passar perfekt med tarotkort för dagen!

Ni vet hur man gör…

Scrolla ned för rättvända kort >>>>

>>>>>

>>>>>

Från vänster:

2 i Stavar:

Dina kreativa idéer mynnar nu ut i en strukturerad handlingsplan. Du tittar på olika alternativ och vägar för att nå ditt mål samtidigt som du skickligt finner den smartaste vägen framåt. Siffran två symboliserar att du kan väga ett alternativ mot ett annat gällande tillvägagångssätt. Det är möjligt att din bekvämlighetszon vägs mot lusten att ta en risk. När smärtan av att inte få till en förändring, övervinner du din rädsla och tar ditt nya steg. Det kan krävas både mod och intelligens för det som sker, som exempelvis kan innebära ett karriärbyte eller en ny utbildningsväg, men du besitter dem bägge. En resa till utlandet kan komma på tal för att ta in ytterligare inspiration och kunskaper. Din investering för att ta dig vidare kommer vara 100% värt det.

Ess i Mynt:

Du får en gåva i form av en ny ekonomisk möjlighet. Det kan röra sig om en inkomst, en affärsidé eller annat sätt att praktiskt få mer tillgångar. Det är upp till dig att göra något av idén eller förslaget. Vår lycka och framgång ligger alltid på oss själva. Men om du väljer att agera så lovar kortet starten på en spännande resa när det gäller materiella mål och finanser. Kortet kan, alternativt, antyda en nystart eller idé när det gäller din kropp och hälsa. En inre, spirituell rikedom är möjlig då du kommer till viktiga insikter idag. Kortet visar att du får en chans att vända blad och starta på nytt. Som alltid när man väljer en ny väg, kommer resan att kantas av både framgångar och utmaningar, men du är redo för att öppna dörren för detta nya kapitel i ditt liv. Lyssna till idéer och gör sedan upp en praktiskt plan för hur du kan förverkliga dina visioner.

6 i Svärd:Likt kvinnan och barnet som körs mot en ny framtid, så befinner även du dig i en tid av transformation.

Du lämnar det som har varit och rör dig mot något nytt. Det kan vara ett nytt hem, ett nytt arbete eller en ny relation. Det förflutna kommer du alltid att bära med dig på något sätt, men du väljer att gå vidare och tänka framåt nu. Finns det något i det som har varit, i ditt sätt att se på livet, som du kan förändra? Nu får du en underbar chans att ta ett nytt grepp om livet. Framför dig väntar nya, spännande möjligheter, personer och upplevelser så fastna inte i det förgånga. Du är större än dina minnen och det är endast den betydelse som du ger minnena, som avgör hur det påverkar dig. De sex svärden i båten symboliserar ditt känslomässiga bagage. Det står i vägen för din personliga utveckling. Bestäm dig för att gå framåt med full kraft. Frigör dig från mentala och känslomässiga blockeringar (ta hjälp om du inte klarar det på egen hand) och ha tillit till att det finns i din förmåga att lyckas med vad du än önskar!