Horoskop vecka 45, 2019

Horoskop den 4-10 november 2019

Halloween, Spooky, Jack-O-Lantern, Pumpkin, Autumn

Det är redan november och nu börjar det kännas som att julen är nära. Och jag som tyckte att det var sommar nyss!

Nåväl, låt oss titta in i vecka 45:

Tassa försiktigt på tisdagen…

På tisdagen den 5 november befinner sig Mars kvadratur Pluto. Detta är en dag då känslorna tycks befinna sig utanpå kroppen. Se upp med kommentarer som kan antända krutdurkar (läs bittra, förtryckta känslor). En svensk tiger som det hette en gång i tiden. Klokt råd för tisdagen.

Jobb, arbete, karriär och framtidsplaner- inspirerande!

Fredagen den 8 november ger oss otroligt mycket finare aspekter. Jag har markerat dagen som EXCEPTIONELL. Anledningen är att Solen och Saturnus möts i en sextil och Solen och Neptunus i en trigon. Hela detta härliga förlopp hjälps upp ytterligare av att Saturnus möter Neptunus i en sextil som blir exakt på lördagen den 9 november.

Saturnus grundade energi som ger oss möjlighet att skapa stadga och struktur. Neptunus inspiration, medkänsla och spritualitet och Solens livsenergi. Detta är underbart för att skapa en hållbar framtidsplan, vävd och inspirerad av vår inre musa eller andliga guide. Vi kan både inspirera andra, eller bli inspirerade. Chansen till att hitta en ny karriärväg, eller ett nytt arbete, kan dyka upp i samband med torsdagen/fredagen.

Grävandet efter sanningen ger resultat

Vi avslutar veckan, på söndagen den 10 november, med en energi mellan Merkurius retrograd i Skorpionen, sextil Pluto.

Söndagen är en idealisk dag för att göra bästa bruk av vår intellektuella, granskande förmåga. Har något blivit liggande gällande pengar och arbete? Frågetecken som du behöver bena ut? Använd då söndagen för att lyckas bringa ljus över det dolda.

Denna supersmarta energi kan hjälpa oss att gräva fram information som tidigare varit hemlig eller dold för oss. Eftersom Merkurius backar så kan information från tidigare dyka upp och avslöja nygammal fakta.

Jag önskar er alla en fortsatt fin lördag och härlig kommande vecka!

Kramar

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..