Horoskop 4-10 november 2019

Horoskop för alla stjärntecken vecka 45, 2019

Family, Mom, Daughter, Baby, Teen, Autumn, Street, City

Väduren 21/3- 20/4

Vädurar som söker efter kärleken får en chans att söka vidare och bredare. En resa kan bjuda på ett möte med en ny person. Stadgade mår toppen av att göra en resa tillsammans. På tisdagen ser du plötsligt alla uppoffringar som du gjort för en kärlek. Dags att se verkligheten för vad den är! Din förmåga att manifestera dina drömmar är stor på fredagen och lördagen. Skapa en visisionboard!

Oxen 21/4-21/5

En höna kan bli en fjäder på jobbet på tisdagen. Var beredd att lyssna till en medarbetare eller anställd på tisdagen. Ni kan finna en gyllene medelväg. På fredagen och lördagen kanske du inser att du kan ta stora kliv i livet genom att tänka utanför din bekvämlighetzon. Ta in nya vägar att nå dina mål.

Tvillingarna 22/5-21/6

Varning för kärleksdrama på tisdagen. En gammal relation eller gamla rädslor kan komma på tal. Misstänkliggör inte din partner eller nye date innan du kolla upp saken lite närmare. Du kan nå långt genom att samarbeta med likasinnade. På fredagen och lördagen, kalla samman de som kan hjälpa dig att genomföra din dröm.

Kräftan 22/6-23/7

Vardagliga platser, som gymmet, den lokala parken eller mataffären är bästa stället för att ge dig mer kärlek. Singlar kan möta någon när de rastar hunden. Stadgade mår bra i att känna att de arbetar som ett team: lagar mat, löser av varandra med hämtning på dagis och praktiskt markservice där hemma. På tisdagen kan du känna dig lockad att säga ett sanningens ord. Råd: stäng munnen. Helt.

Lejonet 24/7-23/8

Risk för maktkamp på jobbet på tisdagen. Orden kan bli ilsknare än du tänkt så avhåll dig hellre från att säga något. Venus i ditt flirtiga hus ger dig en härlig tid. Kärlek och uppskattande blickar dyker upp överallt! En kreativ idé kan bli en extrainkomst eller till och med ett nytt arbete, på torsdagen-lördagen. Det här känns riktigt bra!

Jungfrun 24/8-23/9

Du besitter en superförmåga i kärlekslivet. Det blir uppenbart på tisdagen. Använd din kraft ansvarsfullt och med medkänsla. Du får chansen att gå mot strömmen på jobbet eller i en karriärsituation på fredagen. Det hjälper dig så våga sätta ned foten och föreslå det som DU känner är rätt väg.

Vågen 24/9-23/10

Dina ord förför just nu. Stadgade blir superbra på att uttrycka sina känslor. Ditt sätt att uttrycka dig kan attrahera en ny kärlekspartner om du är singel. En vän eller någon som bor i grannskapet kan locka dig.  Starka känslor, triggade av ett barndomsminne, kan få dig att häva ur dig något snabbt och kraftfullt på tisdagen. Ta det lite varligt med den dagen. På torsdagen- lördagen: Ge och du skall få tillbaka.

Skorpionen 24/10-22/11

Något du säger, utan onda avsikter, kan fatta eld på tisdagen. Om någon svarar dig med ord som endast kan uppfattas som ett försök att trigga dig- fall då inte för det. Vänd dig om och gå. Tyst. Ta ut svängarna med en kreativ idé på fredagen. Du kan få ett gensvar som är otroligt mycket större och värdefullare inför framtiden än du kunde tro!

Skytten 23/11-22/12

Lyckliga du som har Venus vid din sida. Din skönhet, din stil och din harmoniska utstrålning fungerar som en attraktionsmagnet i kärlekslivet. Du kommer må toppen. Nu är rätt tid för att köpa dig något snyggt! på tisdagen finns risk för att du hamnar mitt i korselden för ”fult spel”. Se till att hålla dig objektiv. Din förmåga att ge råd och inspiration till andra exploderar i fina möjligheter på torsdagen-lördagen. Må-bra-coach kan bli din nya titel.

Stenbocken 23/12-20/1

Undvik att delta i ”skitsnacket i kafferummet” på jobbet på tisdagen. Du är bättre än så. Ge dig iväg och träna på gymmet på lunchrasten istället. På torsdagen och fredagen kan din förmåga att foga samman flera personers olika åsikter till en vinnande formula, vinna. Våga vara ledaren i gruppen.

Vattumannen 21/1-18/2

Onlinedating kan bli väldigt lyckosamt för dig som är singel under kommande veckor. Stadgade har mer kul som vänner med sin partner just nu. Låt så vara och testa att göra något helt annorlunda såsom att gå på en kul work-shop eller spännande konferens kring ett gemensamt intresse. Behåll din värdighet på tisdagen och låt dig inte lockas in i en otäck ordväxling med någon som verkligen har vaknat på fel sida… Din förmåga att tänka kreativt löser problem och frågetecken på jobbet fredagen. Du inspirerar!

Fiskarna 19/2-20/3

Du har det du har i ditt kärleksliv, var glad för det du har istället för att bittert sukta efter det som ”alla andra har”. Skriv en tacksamhetslista för allt som DU har välsignats med. Detta på tisdagen. På torsdagen- fredagen får du upp ögonen för en ny spännande livsmöjlighet. Det som sker känns som det är både realistiskt möjligt och härligt inspirerande. En ny framtidsplan kan dyka upp när du är på detta humör, redo att ta dig an livet på ett nytt sätt. Grattis!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..