Spännande kommande datum

Datum att hålla koll på i November

Alarm, Clock, Cat, Time, Morning, Garfield, Annoying

God eftermiddag kära läsare,

Hur har er måndagmorgon varit?

Jag är tacksam för att jag fick sova ända till klockan 07:00 idag. De senaste dagarna har jag vaknat, av mig själv, vid 03-tiden. Vilket i sig leder till att jag är närmast i dvala när klockan närmar sig 20:30 på kvällen. Jag har förvandlats till en riktigt kul typ… :-)

Jag har kikat in i november och hittat två fina datum att dela mer er:

12-13 november: Vad är det som ger oss en sådan superstark känsla av lycka och glädje? De här dagarna glittrar och glöder på samma gång! Merkurius backar visserligen men att skriva ett avtal med någon som man redan initierat förhandlingar med (innan Merkurius började backa) eller återigen ingå ett avtal med ett företag eller person, är gynnat! Något i det som sker skänker en stor känsla av trygghet och säker grund att stå på.

23-25 november: Venus och Jupiter, den stora resp lilla lyckans planet i konjunktion. Detta är startdatumet för en ny era i kärlekslivet. En av de härligaste aspekterna under 2019. Dock bör sägas att Mars och Uranus är i farten vid samma tid. Snabba reaktioner, ilska eller oväntat agerande kan dyka upp samtidigt. Med Mars i Skorpionen kanske svartsjuka har ett finger med i spelet.

Jag tänker fokusera på ”det vackra” och hoppas på det bästa :-)

Notera dessa datum i era kalendrar och se vad som händer er!

Jag önskar er alla en fortsatt härlig måndag!

Kramar

Helena

  1. Tack Helena
    Det är så spännande att läsa din blogg varje vecka.
    Själv har också jag vaknat mellan 3 – 4 varje natt och inte lyckats somna om. Jag som aldrig tidigare lidit av sådana besvär, förstår ingenting och hoppas det är övergående.
    Kramar
    Anki Anstérus

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..