Känsla av ”inte inom mitt räckhåll”

Mindset. Mindset. Mindset.

Attractive, Beautiful, Cute, Face, Fashion, Girl

Har du någonsin gått förbi en person på gatan eller på tågstationen och känt, wow, vilken snygg kappa eller väska.

Först känner du dig upprymd.

I nästa stund nedstämd.

”En sådan kappa eller väska hade jag aldrig kunnat ha råd med”, tänker du.

Och vips, så är den där: känslan av separation mellan dig och det du önskar dig. Som en osynlig barriär som stoppar dig från att få det du vill.

Kära läsare, du vet att jag sedan 2018 jobbat stenhårt med att överbrygga ekonomiska blockeringar. Denna känsla av att man är separerad från det man vill uppnå är väldigt viktig att eliminera för att släppa på flödet för pengar och överflöd i livet.

Det här rådet är gratis och lätt att praktisera:

Nästa gång som du möter en person eller ser något som din själ först älskar och jublar över, håll i den känslan genom att affirmera:

”X finns inom mig. Energin i X är det som jag också är.”

Även om du till en början känner att detta var underliga saker att tänka så kommer du snart att märka en förändring. Säg dem ändå i ditt inre. Föreställ dig att din energi flyter ihop med det fina du ser. Du kommer känna dig som att du ÄR i energin av det du vill ha.

Och med det kommer din inställning från ”fattig” till överflöd. Det kan gå snabbt eller ta lite tid, beroende på hur mycket du är öppen för tanken. Och hur mycket du praktiserar.

Bli inte förvånad om du plötsligt får lust att uppgradera dig själv till dig bästa jag, för att ännu mer matcha din nya energi.

Kanske vill du plocka fram de där ”powerkläderna” som du normalt bara har vid möten eller viktigare dagar och istället använder dem varje dag.

Och, lika attraherar lika. När du sänder ut tillfredsställelse och överflöd, så kommer mer sådant komma i din väg.

Nästa gång kan det vara du som går förbi någon som direkt tänker detta om DIG:

”Wow, vilken energi, vilket självförtroende den där kvinnan har!”

Det här klarar du!

Ha en fortsatt underbar, gränslös dag!

Kramar

Helena

 1. Sven skriver:

  Fina visdomsord som träffar rakt i hjärteroten! ❤️
  Det där med att visualisera och känna hur det känns att uppnå ditt mål är väldigt kraftfullt. Tror inte många förstår hur mycket vi kan jobba med vårt intre för att manifestera det vi önskar. För er som vill lära er fler tekniker inom manifestation och empowerment, besök gärna https://www.lifecoachstockholm.se/ och se vad denna typ av coaching kan ge

 2. Så sant men otroligt svårt! När det funkar infinner sig ett lugn som är fantastiskt.
  För mig funkade gällande dejtandet.
  Jag höll på ett tag, typ 1 år, sen kände jag, nej – jag pausar, och kände verkligen ett lugn i mitt beslut.
  Då dyker det upp en man av en slump, jag är tydlig med att jag ska lägga ner dejtandet men vi hörs ändå av. Bokar en dejt en månad framåt, tänker att jag får se om jag går eller avbokar. Just den dagen var det dock något som sa – träffa honom, ge det EN chans sen tar du ett nytt beslut… och ja, vi sågs 3 ggr den veckan.
  Han är verkligen helt underbar o olik ngn jag träffat, han gillar MIG, som jag är, o ger mig ett lugn att vara ”tillräcklig”. Det är så spännande.
  Vad det leder till får vi se men just nu, att ses varannan vecka o ha någon att längta till som längtar efter en, är helt underbart.

  Kram!

 3. Malin skriver:

  Ja istället för att tänka att jag har lite pengar på kontot tänker jag positivt att de räcker till det jag satt som budget. Helt plötsligt infinner sig ett stort lugn och jag känner mig rikare utan att egentligen ha mer pengar att röra mig med 🙂.

 4. Tack för detta! Precis vad behövde bli påmind om idag! Promenaden blev en stunds övning på det här och på något sätt så känns det redan bättre. Önskar dig allt gott!!

 5. Kamila skriver:

  Så fantastisk bra du skriver och övertygar att alt går 🍀
  Tack Helena ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..