Mina nya vanliga dagar

Skiftet från 1:1 coaching till online. Inlägget innehåller reklamlänk till mina kurser.

Woman, People, Coffee, Portrait, Restaurant, Table

God eftermiddag kära läsare!

Mitt ”nya” arbetsliv börjar så sakteliga gå upp för mig. Arbetet med mina webbkurser, och att inte längre erbjuda privat astrologicoaching (som jag på ett sätt saknar med hjärtat) har gett mig ett nytt arbetsschema.

Det var bara ett drygt år sedan jag fick springa mellan göromålen på dagarna. Jag satt med privata horoskoptolkningar till sent in på kvällarna och jag hann aldrig med allt jag ville. Allra minst mig själv.

I förmiddags kom jag på mig själv med att inse hur mycket tid som jag har frigjort. Jag kan ta en promenad varje dag utan att missa för mycket jobb. Jag kan hjälpa hundratals personer utan att bränna ut mig. Jag kan tjäna mer men jobba mindre.

Idag, efter en veckas sjukdom och segt återhämningsläge i ytterligare en vecka, så kändes det både stort och ovärderligt. Jag satte mig på ett kafé på morgonen och spånade på nya kursidéer samtidigt som jag tackade uppåt.

Idag består mina arbetsdagar av att hjälpa mina kursdeltagare vidare. Det gör jag genom att spela in videor i grupper, skapa nytt material eller genom att skriva nyhetsbrev. Jag når många på samma tid som om jag tidigare bara hade mailat en person.

Det är ett intressant och givande arbete att få coacha på ett nytt sätt. Jag älskar det och är så tacksam för att jag vågade ta chansen att släppa 1:1 coaching mot 1:+600 coaching :-)

Nu ska jag sätta mig och spana in i stjärnorna för veckan som kommer.

Jag önskar er alla en fortsatt underbar dag!

Kramar

Helena

Mina kurser finner du här

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..