Fredagstarot 8 november 2019

Tarotkort för dagen- välj ditt kort.

Glad fredag till er alla!

Tarot, Cards, Card, Prophecy, Dark, Light, Shadows

fre 8 november 2019

 

SCROLLA NED FÖR RÄTTVÄNDA KORT

 

 

 

 

fred 8 november 2019

Från vänster:

Dåren

Likt mannen på bilden står du inför ett nytt steg i livet. Det kan kännas som att ”hoppa rakt ut” i luften. Det som väntar dig är ett nytt livsäventyr och du uppmanas att gå utanför din bekvämlighetszon. Du behöver inte känna dig 100 % redo för steget- tips- det kommer du aldrig att känna. Gör det du känner dig kallad att göra med tillit till att det kommer att lösa sig för dig. Kortet är positivt då det visar sig att det finns stora möjligheter för dig just nu. Låt din glädje och spontanitet leda dig istället för att försöka ha allt under kontroll och planerat. lev livet som barn gör: genom att omfamna nuet och glädjen utan större tankar på det som varit eller vad som väntar.

Knekt i Mynt:

Kortet säger att du arbetar metodiskt och ansvarsfullt för att nå dina drömmar. Du behöver inte jobba hårt, bara följa din plan för hur du ska nå ditt resultat. Lite varje dag, om och om igen… Fortsätt jobba, du kommer nå ditt mål. Idag kan du få nyheter om ett arbetsprojekt som kräver denna ansvarsfulla inställning. Genom att göra en detaljerad plan och inte svika från dina plikter kommer du ta dig igenom uppdraget, även om det du ska göra först kanske känns lite trist. Du kan även få ett meddelande som berör pengar idag. Knektarnas energi är ofta snabb så kanske får du ett hastigt erbjudande eller besked om en lön, bonus, extrainkomst eller ägande.

Kärleksparet

Kärlek i dess renaste form finns i ditt liv. Typiskt sett visar kortet på en kärleksrelation men det kan även ta sig uttryck i en stark kärlek mellan familjemedlemmar eller vänner. Om du är singel kan kortet antyda ett möte med en själsfrände eller en känsla av total harmoni och lycka med din stadgade partner. Kärleksparet visar också på möjligheten att vara sann mot sina ideal och värderingar och välja livsväg i enlighet med sina önskemål. I en relation med en annan person eller i relationen med dig själv. Älska dig själv. Hedra dig själv. Och agera utåt i livet, utifrån den självkärleken. Då finner du rätt väg där du blir lycklig och hittar balans.

  1. Kamila skriver:

    Tack Helena 💎
    Det stämde på prick med mig och den Fredagstarot jag valde 🙏👍

  2. Våg77 skriver:

    Älskar fredagstarot. Glad fredag till dig, Helena! 🙏

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..