ANNONS

Horoskop den 11-17 november, 2019

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 46, 2019. Inlägget innehåller reklamlänk.

Välkommen hem till mig och att kika in på mina kurser!

Girl, Woman, Smile, Smiling, Happy, Coffee, Tea, Cup

Väduren 21/3- 20/4

Stora möjligheter väntar dig i fråga om pengar och arbete under veckan. Om du inte har något speciellt på gång så kan nyheterna den här veckan ändra på det! Härliga Venus öppnar dörrarna till äventyr och flirt- håll ögonen öppna när du reser eller om du går på en föreläsning eller kurs/utbildning.

Oxen 21/4-21/5

Fullmånen på tisdagen ger dig priser och applåder efter ditt arbete sedan ett halvår tillbaka. Det kommer kännas som du fyller år hela veckan, så fina är presenterna som väntar! Din intuition är på topp. Om du har nöt att knäcka eller en fredspipa att tända så kan din magkänsla visa dig vägen för hur du ska lyckas. Lyssna till ditt inre!

Tvillingarna 22/5-21/6

Fullmånen på tisdagen äger rum i ditt tolfe hus. Information som du får kan hjälpa dig att ta ett beslut i kärlekslivet. Eller rent emotionellt hjälpa dig att släppa det förgångna och sådant som inte längre gynnar dig i livet. Se det som en reningsprocess. Ditt sätt att arbeta får extra kraft av spiritualitet. Varför inte boosta dig med en kraftgivande mediation innan du tar tag i jobbveckan?

Kräftan 22/6-23/7

Fullmånen på tisdagen laddar och motiverar dig gällande ett nytt samarbete eller en satsning på teknik eller onlineverksamhet. Sondera terrängen och sätt fart när Merkurius går fram igen efter den 20 november. Du kan sätta en kärlekspartner eller nu person på piedestal under veckan. Verkligheten är inte vad du tror just nu. Avstå från alla former av viktiga kärleksbeslut.

Lejonet 24/7-23/8

Den kommande veckan blir DIN vecka! Ditt namn kan tändas i neonljus när du vinner en ny åtråvärd tjänst i en industri där endast de bästa får plats. Allt det arbete som du har gjort sedan i våras, ger dig ett kvitto på att du har lyckats. Pengar och jobbframgång OCH en åtråvärd titel. Wow! Din intution är spot-on. Lyssna till ditt inre om du står inför ett viktigt vägval.

Jungfrun 24/8-23/9

På tisdagen når ett internationellt projekt eller reseplan sin kulmination. Nyheter om VISA, flygbiljetter, examen eller chansen att studer för en vis person inom sitt ämnesområde väntar dig. Det är belöningen efter ett halvårs ansträngningar eller planering. Dina rädslor och känslor kan blandas samman till en enda soppa på torsdagen. Tips: Fatta inga avgörande beslut gällande kärlek och relationer just nu.

Vågen 24/9-23/10

Passion eller hat? Vid fullmånen på tisdagen kan gränsen mellan dessa vara hårfin. Du kan antingen känna dig redo att satsa fullt ut på en kärlek, eller backa ur er relation. Det finns en viss risk för att du fokuserar överdrivet mycket på din partners negativa sidor. Ingen är perfekt.Ta det varsamt innan du tar ett avgörande beslut. Alternativt, det senaste halvårets ansträngningar för att få ordning på skulder och gemensamt ägande (arv/bodelning/skilsmässa/gåvor/skatter) når äntligen ett slut.

Skorpionen 24/10-22/11

Hellre någon som är lite långsam i starten men som visar sig stark och trogen i det långa loppet, än en hastigt inledd passion. Med fullmånen på tisdagen kan en person som funnits vid din sida i vått och torrt det senaste halvåret visa sig vara en som du SKA satsa på. Om du är singel och ska börja söka efter kärleken igen- anamma samma råd som ovan och du kan hitta rätt inom det kommande halvåret! (Torsdagen kan, singel som stadgad, locka dig att göra precis det motsatta i kärlek och flirt! Kom ihåg de här orden då. ;-))

Skytten 23/11-22/12

Du ser bättre ut än på länge, Skytten! Venus är med dig och du uppgraderar din garderob och anstränger dig lite extra när du ska gå utanför dörren. Se till att hålla dig framme- kärleken kan slå till i november! (Eller kännas särskilt härlig för stadgade) Härligt! Fullmånen på tisdagen hjälper dig att bli mer effektiv och hälsosam. Dags att ringa in en städhjälp eller bestämma dig för att börja delegera mer på jobbet så att du hinner klämma in gymtid i ditt liv också! Ja!

Stenbocken 23/12-20/1

Fullmånen på tisdagen äger rum i ditt femte hus. Både kärlek och kreativa drömmar kan nå dit du önskat det senaste halvåret. En viss del av drama eller passion kan se till att livet känns som ett riktig spektakel. Men, jag tror att du kommer älska det som sker! Ditt sätt att uttrycka dig är så medsvepande. Använd din kreativitet för att berätta en målande story när du säljer in dina tjänster. Eller satsa på en kreativ talang under veckan som kommer.

Vattumannen 21/1-18/2

Det senaste halvårets händelser kring ditt hem, boende och familjerelationer når en kulmination på tisdagen. Allt som har hänt dig ebbar ut i ett beslut som känns bra för dig. Gör dig redo för att ventilera dina känslor! Stå stark i dina känslor och beslut och låt inte vänners åsikter leda dig bort från ditt val.

Fiskarna 19/2-20/3

Har du en önskan om att göra fler kortare resor? Anmäla dig till en kurs för att lära dig mer om en hobby eller kanske få en närmare kontakt med dina syskon? De här tankarna kan ha präglat dina tankar och ansträngningar det senast halvåret. I samband med fullmånen på tisdagen ser du att något sker! Din berömda intution är verkligen i sitt esse under veckan. När andra frågar dig varför du har bestämt dig för en viss sak så kanske du inte har något bättre svar än ”Därför att jag bara VET att det är min bästa väg”. Och det vet du. Lita till dig själv den här veckan.

1
58

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00