ANNONS

Förändring är oundviklig under år 2020

/

Konjunktionen med stort K.

Robot, Woman, Face, Cry, Sad, Artificial Intelligence

Kära läsare,

När jag sitter med årshoroskop inför året som väntar så är det många intressanta planetaspekter att titta på.

Saturnus, Pluto och Jupiter står i centrum för viktiga datum:

En av dem är konjunktionen mellan Saturnus och Pluto  i Stenbockens tecken den 12 januari 2020. Jepp, året startar starkt!

Saturnus och Pluto möts på grad 22. Detta är ett viktigt planetmöte för det sker endast vart 33:e- 38:e år. Vi kan förvänta oss en total transformation av system för styre och makt såsom vi känner till den hittills.

På ett personligt plan, har den livsstruktur som vi hållit fast vid, tappat i styrka och trygghet? I januari 2020 kan vi få en chans att lämna det sätt som vi livsplanerat på, för att istället starta om på ett helt nytt sätt.

Med hjälp av Jupiter, också i Stenbockens tecken, så kan sanningen belysas på ett sätt som vi inte sett den innan. Och detta kan bli riktigt fult, men också frigörande. Pluto styr ju bland annat över hemligheter, lögner och det som medvetetet undanhållits. När Jupiter och Pluto reser tillsamman i april, juni och november, så bringar denna glada optimist fram allt som Pluto dolt.

Saturnus kommer flytta in i Vattumannens tecken i en första omgång i mars 2020. Vattumannen kommer ge Saturnus en möjlighet att skapa ny struktur och ordning. Jag gissar att vi kommer få se hur it-världen, messenger bots, och ”mänskligare robotar” blir en vanligare del av våra liv.

Saturnus besöker Vattumannen för första gången under perioden mars- början av juli. Under den perioden kan vi få en liten tjuvkik på vad som väntar när Saturnus i december 2020 flyttar in i Vattumannen för att stanna där i flera år till och med år 2023.

Den 21 december 2020 väntar ett historiskt möte: Konjunktionen med stort K; Jupiter och Saturnus möts i Vattumannens tecken. Nya tag för hur innovation används och hur sändningsvågor såsom tv, internet och radio ska regleras väntar. Likaså användandet av luftutrymme och rymden. Dags att mäta in sin bit i universum?

I våra liv får vi en chans att lyfta blicken och ta nya, banbrytande steg. Det ovana är läskigt men under 2020 har vi inget annat val än att lämna det invanda bakom oss.

Alla former av nya system att arbeta på, genom internet och frilansmöjligheter (egenanställning och ”gigeconomy”) kan behöva regleras bättre för att undvika oseriösa aktörer eller felanvändning där ute.

Moder Jord kan räddas genom all denna nya innovationsteknik. Men först måste maktbalansen i världen gå igenom en tuffare tid. Kvinnligt kommer stå emot manligt i denna process. Omvårdande kontra business.

Ja, detta kan bli ett väldigt intressant år!

Är ni redo för förändring?

Jag önskar er alla en fortsatt fin måndag!

Kramar

Helena

6
90

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00