ANNONS

Fullmånehoroskop 12 november 2019

/

Fullmåne i Oxen, tisdagen den 12 november 2019

Month, Fullmoon, Night, Dark, Twilight, Moon, Sky

Väduren 21/3- 20/4

Med fullmånen i ditt inkomsthus så kan du få goda nyheter om pengar eller chansen att öka din månadsinkomst. En chefstyp gillar ditt arbete och är villig att hjälpa dig. Om du behöver grönt ljus för en budgetfråga eller lån så får du medvind nu.

Oxen 21/4-21/5

Var går gränserna för vad du kan förvänta dig i en relation till en samarbetspartner eller din kärlekspartner? Fullmånen lyser upp ditt eget tecken och frågan är vad du själv tillför i din relation? Du kan få ett intressant erbjudande gällande en resa eller chansen att studera. Det hjälper dig i ditt arbetsliv.

Tvillingarna 22/5-21/6

Ditt inre är starkt just nu. En magkänsla eller en nattlig dröm kan ge dig precis den knuff eller vägledning som du behöver just nu. Du har potential att tjäna pengar genom att använda dig av din kreativa sida. Och din kreativitet kommer från… inre visioner!

Kräftan 22/6-23/7

Funderat på att arbeta hemifrån, via nätet? Fullmånen kan ge dig chansen att ansluta dig till ett likasinnat gäng online. Det okonventionella kan bli din nya framtidsplan. Det finns massor av ny mark att utforska, även från hemmets lugna vrå.

Lejonet 24/7-23/8

Ditt karriärhus är upplyst av fullmånen. Med fint stöd från tursamme Jupiter i ditt kreativa hus och Mars i din kommunikationszon så kan ett erbjuda om att lära ut eller skriva om dina kunskaper, erbjudas dig nu. Det är ett steg upp i karriären och ett stort förtroende som ges dig. Men du är redo för detta!

Jungfrun 24/8-23/9

Fullmånen befinner sig i ditt internationella hus. Nyheterna om en resa kan dyka upp när du kanske får en chans att kombinera både arbete och familjeliv. Arbetssemester med familjen som sällskap? Du har familjens stöd om tanken på att omskola dig lockar.

Vågen 24/9-23/10

Ett lukrativt erbjudande om att arbeta på kommission kan erbjudas dig i samband med fullmånen. Ditt hus för andras pengar, alias banker, myndigheter och de med makten i sin hand, står på din sida idag. Om du pendlar eller reser genom Sverige idag eller de kommande dagar så kan goda nyheter eller samtal lyfta din tankar. Kanske finns det någon spännande lösning på ett ekonomiskt problem som du brottats med det senaste halvåret?

Skorpionen 24/10-22/11

Är det dags att ta ett nytt, modigt steg i dina relationer gällande samarbete eller kärlek? Fullmånen kan ge dig en chans att känna att du har grunden att stå på för att våga påbörja en förändring. Du kan få goda nyheter om en kompetensprövning, såsom efter en tenta, examen eller utbildning.

Skytten 23/11-22/12

Tänk den galna tanken att du kunde starta om allt idag. Inga band eller måsten till livet som det är just nu. Vad hade du då gjort? Med fullmånen i ditt sjätte hus för hälsa och dagliga rutiner så kan tanken på att genomföra en omfattande förändring locka dig. Börja med att tänka ut vad du värderar högst (d v s vad du vill ha i ditt liv) prioritera och agera för att uppnå det. Våga tänka utanför boxen!

Stenbocken 23/12-20/1

Det du älskar. Dem du älskar. Vid fullmånen håller du tankarna på din inre låga och drivkraft tydlig i sinnet. Kanske känner du inte alls för att arbeta utan vill snarare ha mer tid för att få hänge dig åt roligheter, barn, flirt och sex och att känna pulsen slå. Jo, jo. Kanske ägnar du dagen åt att i hemlighet skicka ut din CV till mer kreativa arbetsplatser.

Vattumannen 21/1-18/2

Stanna upp och meditera lite över ditt hem och familjeliv? Hur du bor. Hurdan relationen till dina närmaste är. Med en fullmåne i ditt familjehus så kan vikten av att finna emotionell balans kännas viktigt. Samtidigt har ditt innovativa sinne fått upp ett spår som tycks leda dig mot nya äventyr och möjligheter. Är du kanske redo att föreslå en flytt till utlandet eller att skola om dig?

Fiskarna 19/2-20/3

Massor av nya tankar och funderingar flödar in i ditt liv vid denna fullmåne. En ny plan för livet. En förnyelse av det gamla för att skapa en ny livsstruktur. Det är det du önskar dig nu! Koppla på din sociala talang och dina ”intuitiva antenner”. Genom att slänga ut en fråga till vänner och bekanta så kan du få upp nya idéer för hur du kan förändra ditt liv så att du når känslomässigt nirvana.

3
52

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00