ANNONS

Börjar bli dags för Merkurius att röra på sig framåt nu!

/

Merkurius retrograd, någon mer som är less?

Blur, Close-Up, Girl, Woman, Hands, Model, Praying

Kära läsare,

Jag vet att det är flera dagar kvar tills Merkurius vänder framåt. Men nu börjar jag verkligen känna att det är dags! Jag har backat bandet här hemma och städat och rensat och sett över arbete från hemmet och… mediterat och kontemplerat och finputsat på projekt som ligger och… ja, massor!

Nu är jag less på bakåt, eller att stå still och trampa. Jag vill bara få skjuts framåt nu!

På onsdag i nästa vecka, den 20 november, sker det äntligen. Efter ytterligare några dagar, tänk cirka en vecka, så har Merkurius vaknat till liv på riktigt. Svaren som nu dröjer kommer börja droppa in. Framåtrörelsen kommer in i livet och handeln igen. (Härligt för Cyber Friday och julshoppingen!)

Ah, ljuvligt!

Hur känner ni det? Går det bra att arbeta med Merkurius retro eller är ni också redo för att ”köra på”?

Jag önskar er en fortsatt härlig torsdag!

Kramar

Helena

11
53

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00