ANNONS

Horoskop vecka 47, 2019

/

Horoskop för alla stjärntecken den 18-24 november 2019

Autumn, Fall, Leaf Fall, Girl, Leaf Wreath, Forest

(Detta horoskop är detsamma som publiceras i amelia nr 17. )

Väduren 21/3- 20/4

Du mår mycket bättre! Tänk om allt beror på att du gör dig av med sådant som du inte behöver i livet, och därmed skapar en bättre livsbalans?

Kärlek: Du är mer äventyrlig i ditt kärleksliv. När du beger dig utanför din bekvämlighetszon kan du möta en ny spännande person. Se vad som sker under dagarna 22-25/11.

Bäst just nu: Det väntar dig goda nyheter om pengar och inkomster den 22-24/11.

Oxen 21/4-21/5

Du är beredd att söka dig nya vägar både i arbete och för att ta hand om din hälsa. Plötsligt kan du inse att du hittar mer svar hos en spirituell vägledare än en läkare eller personlig livscoach.

Kärlek: De lyckliga dagarna den 22-25/11 glittrar av kärlek och sexiga vibbar. Du kommer må så bra!

Bäst just nu: Din själ suktar efter möten med människor på en spirituell nivå. Från och med den 19/11 kommer du notera hur ”’ödesmöten” kommer i din väg.

Tvillingarna 22/5-21/6

Du kan få intressanta jobberbjudanden. Dubbelkolla dock fakta innan du bestämmer dig. Avvakta med beslut tills efter den 20/11.

Kärlek: Du är så sugen på att få ha roligt, flirta och njuta av livet. Under de tursamma dagarna den 22-25/11 kan du få extra mycket av kärlekslycka och roliga sociala händelser.

Bäst just nu: Träning och extra uppmärksamhet kring hur du tar hand om din kropp ger snabbt resultat. Fokusera gärna på att bygga muskler eller börja träna inför en löptävling eller liknande.

Kräftan 22/6-23/7

Ju mer du lär dig att släppa oro och bekymmer, desto bättre kommer du att må. Det är som att lasta av extra vikt som du bär på i onödan.

Kärlek: Kärlekslivet har börjat bli varmare igen. Gnistan tycks ha återkommit. Efter den 25/11 blir kärlekslivet ännu mer harmoniskt.

Bäst just nu: Du befinner dig i en exceptionell period för arbete och för att få kolla på dagliga rutiner. Ett extrajobb eller en ny inkomstkälla kan dyka upp den 22-25/11. Dina mål inför framtiden verkar skyhöga och du är superinspirerad!

Lejonet 24/7-23/8

Du tycks vara i full fart med att ta hand om ditt hem och din familj. Renoveringar eller en flytt kan vara det som gör att du fokuserar på din känslomässiga delen av hur och var du bor.

Kärlek: Helgen den 22-25/11 är så härlig! Du är redo att svinga ett glas champagne, klä dig vackert och ut och vimla. Och flirta! Ett one-night-stand vore inte helt fel (om du är singel). Stadgade kan känna att en nytändning äger rum!

Bäst just nu: Du får en mycket lycklig jobbmöjlighet den 22-25/11. Betalningen ser väldigt bra ut! Ju mer du följer din känsla och inre längtan, desto lättare kommer möjligheterna till dig.

Jungfrun 24/8-23/9

Hur skönt ska det inte bli när alla snabba händelser kring pengar och utgifter, lugnar ner sig? Håll koll på den 19/11, då kan du släppa fokus på din ekonomi.

Kärlek: Det finns en spirituell mening kring ditt kärleksliv. Allt har en mening. Den insikten inspirerar dig i kärlekslivet just nu.

Bäst just nu: Du njuter av ditt hem och allt det fina som du har byggt upp. Dagarna den 22-25/11 känner du stor lycka i hemmet och med din familj.

Vågen 24/9-23/10

Din ekonomi får sig ett rejält uppsving efter en 19/11. Nya inkomstmöjligheter och hjälp från en affärspartner gör att du ser ljust på framtiden.

Kärlek: Livet är på dina villkor. En partner eller ny person gör allt för att du ska vara lycklig. Innan den 19/11 söker kärleksmöjligheterna upp dig istället för tvärtom.

Bäst just nu: Dags att köpa en ny bil eller göra en rolig resa? Se vad som sker den 22-25/11. En kul workshop eller tid med ett syskon kan också glädja dig vid samma tid.

Skorpionen 24/10-22/11

Du befinner dig i en lycklig tid av möjligheter och tur! Ditt självförtroende är på topp! Fånga dagen, träna och ta hand om din kropp och ditt utseende.

Kärlek: Ett kul, flirtig kärleksliv är grejen för dig. Stabilitet är en annan sak. Singlar kan möta en mycket intressant person den 22-25/11. Vackra miljöer och lite lyx till tillvaron skapar grogrund för fina kärleksupplevelser.

Bäst just nu: När Mars flyttar in i ditt tecken, den 19/11, blir du snabb till handling. Stressa inte upp dig för mycket bara. Du kan inte göra ALLT.

Skytten 23/11-22/12

Efter snart ett år med Jupiter i ditt tecken, sker nu närmast kulminationen av allt lyckligt. Dagarna den 22-25/11 är präglade av tur, gott självförtroende och nya steg i livet.

Kärlek: Ditt kärleksliv är den del av ditt liv som ger dig oerhörd lycka och stora möjligheter till en ny början under turdagarna den 22-25/11. Du attraherar kärlek, pengar och lycka!

Bäst just nu: Pengar, kärlek, pengar och det ljuva livet! Kan du begära mer?

Stenbocken 23/12-20/1

Det tycks som att du har fullt upp med att stå pall för utmaningar och press på jobbet. Håll ut, tempot lugnar sig efter den 19/11.

Kärlek: Du tonar ner fokus på kärlekslivet. Du vill mycket hellre mingla med vänner eller, ta med med din partner ut för att göra hen delaktig i dina intressen. En vänskap kan dock utvecklas till kärlek.

Bäst just nu: Ditt hårda slit på arbetet ger dig resultat den 22-25/11. En ny tjänst eller en befordran med högre lön väntar dig. Chefen är på din sida.

Vattumannen 21/1-18/2

Äntligen känns det som att du börjar på koll på din ekonomi. Efter den 20/11 fattar du viktiga beslut om pengar. Efter den 27/11 blir det ännu bättre!

Kärlek: Du attraheras av personer som har höga tjänster eller på annat sätt lever ett framgångsrikt liv. Du kan möta just en sådan person på en fest eller bjudning. Stadgade kan få chansen att uppleva ett speciellt event eller fest som ger en smak av glitter och glamour. Efter den 22/11 kan kärleksmöten starta online.

Bäst just nu: En fest eller mingel den 22-25/11 flödar av kul händelser och möten med vänner!

Fiskarna 19/2-20/3

Sugen på att planera för ett liv i solen? Eller vidga dina livsvyer genom en längre resa? Kanske är det den mörka årstiden som gör att du efter den 19/11 tycks längta efter ett något nytt. Fort.

Kärlek: Kärlekslivet är lycklig och lugnt. Kanske för lugnt för dig? Efter den 20/11 ökar takten igen. Kärleksmöjligheter dyker upp på resor, utbildningar eller i spirituella miljöer. Du kan falla för en person från ett annat land eller en lärare.

Bäst just nu: Din karriär och dina framtidsambitioner. Du imponerar på en chef. Goda nyheter om din ekonomi väntar efter den 19/11. Ett erbjudande som du inte kan motstå kan dyka upp den 22-25/11.

0
56

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00