Varför vänta till nyårsafton med en förändring? Nu KÖR jag!

Mars i Skorpionen.

Self Confidence, Self Safety, Heart, Basic Trust

Kära läsare,

Imorgon, tisdagen den 19 november, flyttar Mars in i Skorpionen. Jag tänkte dela med mig hur jag tänker använda perioden fram till nyårsafton. (Mars stannar i Skorpionen till och med de första dagarna på 2020.)

Jag tänker föra in mer självkärlek och rening i livet!

Hur vi tar hand om oss speglar ofta vad vi tar emot. Detta gäller allt i livet. Om man driver ett företag och vill ha kunder som betalar i tid och som är ”idealiska” måste man först börja med att själv vara den typen av person som betalar sina räkningar i tid, som agerar och investerar i sig själv.

Om man söker kärleken kommer den när man älskar sig själv och högaktar sina känslor. När man befinner sig i flödet av att må bra, riktigt förbaskat bra, brukar kärleken dyka upp också.

Om barnen trilskas och man för jämnan klagar över att de är slarviga eller har en otrevlig ton är det dags att fundera över hur man själv är slarvig eller ”släpper loss” alla känslor över barnen eller andra.

Det vi ger ut, kommer tillbaka till oss.

Mars i Skorpionen kommer hjälpa mig, och andra, att rena sina liv. Här är flera saker jag tänker göra. Kanske kan ni inspireras:

Skippa latten. För mycket ”kaffestissighet” och för mycket mjölk är varken bra för humör eller vikt.

Mindre kolhydrater. Jag älskar mina kakor, bullar och godis. Men nu går det inte längre. Hej-då på ett tag! Tänkte inte köra helt kolhydratsfri kost men hålla hårt på att inte blanda kolhydrater med protein till måltiderna. Det blir grönsaker med ris/potatis/pasta eller kött/fisk/fågel med grönsaker.

Gymkort. Nu ska det ske!

Släppa allt och bara vara. Där tänkte jag att gymmet ska hjälpa mig.

Programmera positiva tankegångar och framgångsrik manifestation genom att dagligen visualisera mina mål och att jag redan har uppnått dem.

Varför vänta till nyårsafton med en förändring?

Lite som att på fredagen tänka, äsch, jag tar det på måndag och sedan lasta shoppingvagnen full med ostbågar och godis…

Nej, NU ska det ske!

Hur härligt vore det inte att möta nyåret och redan vara ”klar”?

Det ska bli mycket intressant att se vad min medvetna satsning kommer att leda till under de kommande veckorna. Både på ett yttre och ett inre plan.

Vissa dagar kommer bli sega och sockersugna men nu ska det bli en förändring. Andra dagar kommer jag ifrågasätta mina höga businessmål och om jag klarar det. Men det är bara att bita i och köra på vidare. Mitt ord för 2020 är ”expandera” (dock ej vikten :-) )

Jag ska ta mitt liv och min business till nya höjder och då måste jag börja med mitt inre.

Allt går. Jag tror på mig. Och, jag tror på er!

Är det någon av er som är sugen på att hänga med? I så fall, sätt era mål och dra upp några riktlinjer. Små dagliga förändringar är allt som krävs.

Vi är vanedjur. Det märkte jag igår då jag tre gånger trevade efter kaffemuggen på skrivbordet eller gick för att ”bara ta en kaffe”. Jag fick avbryta mig själv flera gånger:

”Har du blivit knäpp, du har precis lagt av med det där?!”

Den goda nyheten är att det bara tar en månad eller två för att skapa nya vanor. Precis i tid till att klockorna ringer in det nya året!

Mars ger oss kraften. Nu kör vi!

Kramar

Helena

PS Kommentera gärna!

 1. så intressant att detta kom upp i flödet nu. Har precis bestämt mig för att göra min Goalmapping inför nästa år men tänker börja redan nu att arbeta med strukturen så att jag kan ” bara göra steg för steg” utan att det blir tråkigt.
  Mitt mål är att jag ska strukturera hur jag ska göra upplägget till min nya bok.
  Jag ska utveckla mitt måleri – den där prestationen som ligger i huvet på mig ska jag lura bort.
  Jag har även som mål att välja mat som får mig att må bra. samla recept.
  som jag vet läker mina tarmar, så att jag alltid kan välja något bra istället för att ” ha glömt att tänka ut något” ta det första som jag hittar i kylen.

 2. Rebecca skriver:

  Helena 💕 Tack för en underbar blogg! På tal om förändringar.. Snart byter ju Jupiter tecken, till stenbocken vad jag förstår? Och grejen är den att jag verkligen har sett fram emot att Jupiter besöker mitt femte hus, så att mitt kärleksliv kan ta fart igen 💓Men vad innebär det egentligen att det är stenbocken som besöker? (stenbocken styrs väl av Saturnus som ofta innebär prövningar?) Jag blir så ledsen för jag hade trott att det skulle ta fart i mitt kärleksliv nu. Kram från en varm jungfru född 850920-0203 i stockholm som längtar efter förälskelse & kärlek

 3. Therese skriver:

  Åh så klockrent🌺. Jag har hållt på i snart en vecka. Kaffe smutt numera mot kaffe bälg i vanliga fall. Vi är flera 🤗

 4. Martina skriver:

  Du är sann inspiration Helena 😍Jag är med!! Nu kör vi!! Expandera mera. Kram

 5. Martina skriver:

  Du är sssååå inspirerande Helena 😍Jag är med! Ny kör vi!!! Expandera mera. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..