ANNONS

Glow är så mycket lättare och roligare tillsammans!

/

Tre dagars förändring och jag får redan fina kommentarer!

Girls, Sparklers, Fireworks, Celebration, Happy, People

Kära läsare,

Jag startade i söndags och idag är det ju bara onsdag. Men ändå, vilken skillnad i hur jag mår av inget kaffe och en rätt kolhydratsfattig kost. Wow!

Idag fick jag frågan om jag sovit väldigt gott eller gjort en ansiktsbehandling. Personen känner inte alls till min nysatsning på hälsa och välmående. Det var en dubbbelt härlig kommentar eftersom höstsjukor åter härjar i familjen (inte jag än så länge dock). Nattvak brukar ju inte ge så vackra färger i ansiktet…

Det måste vara kosten.

Att inte dricka kaffe är rena vinsten för mig. Jag mår en miljon gånger bättre. Jag blir inte irriterad, duracellkanin eller annat underligt. Jag mår bara BRA.

Men detta att sluta med socker och godsaker är en riktig kamp för mig. Igår, på ynka dag 3 så gick jag och tittade lite i skåpen mot kvällen. Fanns där inget sött? Bara något litet?

Jag klarade den frestelsen. Liksom ett helt pepparkaksbak utan att provsmaka degen eller kakorna. Inte heller föll jag för godis till musikalshow i söndags.

Vet ni vad, jag är så glad att jag har er att skriva till och att tänka på i svaga sockersugna stunder. Jag har fått en positivt press av det. Jag vill ju så gärna kunna rapportera om underverk här så det hjälper mig att välja en banan istället för att falla till föga.

Om några dagar kommer sockersuget att ge sig än mer. Jag ser fram emot det.

Och så ser jag fram söndagen. Då har jag hållit på i en vecka och tänker ta en koll med vikten. Jag har inte lust att fokusera på vikten mer än en gång i veckan så därför har jag bestämt att endast ha en ”invägning” efter varje avslutad vecka.

Hur går det för er?

Någon skrev om ”att ladda kroppen med lyckliga celler”. Det lät ju intressant. Länka gärna så att alla kan få ta del av det tipset!

Jag önskar er alla en fortsatt härlig onsdag! Tack för er pepp och följe här på hälso- och styrkeresan!

Kramar

Helena

2
73

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00