Horoskop- Merkurius framåt igen

Här börjar det röra på sig för stjärntecknen när Merkurius vänt framåt igen.

Igår vände Merkurius framåt. Så här påverkas stjärntecknen. Där det stått stilla, blir det nu rörelse och fart igen.

Äntligen!

Väduren 21/3- 20/4

Planer och tankar på , låne/skuldsituation, gemensam ekonomi och delat ägande kan ha fått dig att fundera i omgångar de senaste tre veckorna. Alternativt kan du ha upplevt det som att du har djupdykt i ditt inre och sett minnen och rädslor i ögonen. Nu kan du ta nya steg framåt!

Oxen 21/4-21/5

Har det trasslat med kommunikationen med en kärlekspartner? Som om ni konstant missförstått varandra? Eller har planering kring sociala sammankomster och firanden inte gått som du tänkt? Nu kommer ord och budskap gå fram och det kommer äntligen kännas som att det flyter igen. Detsamma gäller din relation till en affärspartner.

Tvillingarna 22/5-21/6Om du har väntat på svar från en chef angående ett möte eller ett nytt arbetsuppdrag så kan de senaste tre veckorna ha känts sega.Minst sagt.  Nu klarnar det upp och du kommer snart att få ditt möte eller de svar som du väntat på.

Merkurius berör även ditt hälsohus så kanske är det svaren från en läkarundersökning eller väntelistan hos en duktig läkare som prövat ditt tålamod. Men nu slipper du denna väntan.

Kräftan 22/6-23/7

Tankar kring en graviditet eller fertilitetsundersökning kommer klarna nu när Merkurius vänder framåt i din zon för familjeliv. Planer kring kreativa satsningar eller ett eget företag kommer börja röra sig framåt efter tre veckor av stillestånd, funderingar och väntan.

Lejonet 24/7-23/8

Under de senaste tre veckorna kan du ha haft mängder av tankar kring hur du bor och arbetar. Är det på smartaste sätt? Ett hemmakontor eller chansen att få flytta in i ett rum på jobbet som ger dig goda vibbar kan hända nu. Nu kan också en chans att flytta eller göra en make-over hemma få fart.

Jungfrun 24/8-23/9

Du kan ha gått som katt kring het gröt när det gäller  en marketingplan eller planer på att studera eller acceptera ett nytt liv fyllt av regelbundna resor inom landet. Nu när Merkurius vänt framåt så kommer du veta vad du ska satsa på och vad du ska tacka nej till. Äntligen har du en klar plan framåt!

Vågen 24/9-23/10

Din ekonomi har varit något som du har funderat extra mycket på under de senaste tre veckorna. Du kan ha frågat dig vad du egentligen värderar högst i livet och hur du ska prioritera därefter. Med Merkurius i framåtrörelse i ditt inkomsthus  så kan ett nytt arbete eller chansen att söka ett nytt arbete dyka upp inom kort. Du kommer få klarhet gällande dina pengar och ditt ägande och hur du bäst ska använda din talang.

Skorpionen 24/10-22/11Merkurius styr över ditt första hus och dina personliga önskningar.  Planer på att rena ditt liv och din kropp får fart efter tre veckors utvärdering av dina valmöjligheter. Nytt gymkort?

Eller en ny kost för att förbättra din hälsa? Val inför framtiden kommer också att te sig tydligare. Du kommer veta vad du ska satsa på.

Skytten 23/11-22/12

De senaste tre veckorna har du spenderat med att fokusera inåt. Tankar kring det förgångna och din hälsa har troligen upptagit dina tankar. Du kan ha hittat en väg till både själslig och kroppslig bättring som nu snabbt får upp farten och ger dig resultat.

Stenbocken 23/12-20/1

Om du har gått och väntat på ett svar gällande programmering eller en teknisk lösning så kan det svaret komma nu. Vänner som har dröjt med att höra av sig kommer dyka upp. Ett innovativt samarbete eller chansen att samverka med andra online får också grönt ljus nu.

Vattumannen 21/1-18/2

Väntan på ett besked om ett prestigefyllt uppdrag eller nytt arbete kan ha prövat ditt tålamod i november. Risken för missförstånd eller försenade svar kan ha fått dig att tro att allt var förlorat. Men icke. Nu kommer svaren som du har väntat på. Allt tyder på att högre styrande har sett din talang och kommer ge dig chansen som du har väntat på. Fatta telefonen eller skriv ett mail till den som skulle återkommit till dig!

Fiskarna 19/2-20/3

Planering kring en utlandsresa, såsom visum eller passdokumentation, kan ha krävt lite extra av dig under november månad. Likaså kan ett utlandsprojekt på jobbet ha testat dina nerver. Nu får du en chans att ta dig vidare. Nyheter om ett juridiskt ärende, högre utbildning eller händelser i tidnings- och förlagsindustrin kommer börja dyka upp- utan segt motstånd. Hurra!