ANNONS

Horoskop vecka 48, 2019

/

Planetaspekter vecka 48, 25 november- 1 december. Inlägget innehåller reklam för mina webbkurser.

New Moon, Sky, Stars, Clouds, Background

Läsare av mitt nyhetsbrev känner igen sig. Vill du också få mitt nyhetsbrev med planetaspekterna innan de publiceras här på bloggen? Anmäl dig HÄR.

På stjärnhimlen vecka 48, 2019:

måndagen den 25 november flyttar Venus in i Stenbockens tecken. Detta är glädjande nyheter för Stenbocksfödda och de med ascendenten i Stenbocken. Livet blir ljuvligare och många brukar passa på och unna sig lite extra fina kläder eller accessoarer när Venus besöker det egna tecknet.

Vi övriga blir mer framtidsorienterade i vårt kärleksliv. Planer som sträcker sig längre fram än den närmaste månaden blir viktiga att prioritera. Vi söker trygghet i kärlek på det sättet. Pengar och en struktur för att ha livet under kontroll får oss att må bra i en kärleksrelation.

Tisdagen den 26 november äger en nymåne i Skytten rum. Det är lite blandade vibbar kring nymånen.

Nymånens styrare, Jupiter, befinner sig i god aspekt till Uranus och Venus. Detta tyder på goda och glada överraskningar och att Skyttens favoritämnen juridik, personlig coaching, utlandsrelaterade ärenden och högre studier samt publishingvärlden ger oss gåvor i samband med nymånen. Uranus befinner sig även i en härlig trigon till Venus. Nyheter och oväntade positiva händelser i kärlek och socialt liv kommer som brev på posten.

Det som är lite mer instabilt i samband med nymånen är aspekten mellan Mars och Uranus som befinner sig i en opposition. I värsta fall uppstår en spänningssituation som riskerar att brista. Detta kan särskilt bli märkbart när det gäller att människor har snabbt till ilska om de känner sig eller de personliga värderingarna hotade eller förolämpade. I bästa fall kommer Mars och Uranus ge oss en hejdundrade nystart i livet. Som en megatransformation gällande pengar och ekonomi, eventuellt i samband med att välja mer okonventionella vägar i livet eller genom att börja arbeta online. Låt oss hoppas på att de två planeterna kompletterar sina energier mer än de krockar.

Nymånens energi kommer leverera ett fönster av möjligheter och nyheter under de följande 10 dagarna efter den 26 november. Om du har några mål som ligger i linje med Skyttens områden, ska du använda dessa dagar väl. För bästa effekt försök att agera i direkt anslutning till nymånen på tisdagen. Eller de närmaste tre dagarna därefter. En intention satt vid en nymåne har en förlösande effekt. Mycket kan ske under det kommande halvåret då det frö som sås, sakta börjar spira.

På onsdagen den 27 november vänder Neptunus i Fiskarna framåt efter att ha varit retrograd sedan den 21 juni. Alla stjärntecken kommer få en framåtrörelse i det område som Neptunus har backat och ”funderat”. Du kan få reda på var Neptunus och Fiskarna befinner sig genom att besöka astro.com och ta fram ditt personliga horoskop. Det är toppen för att kunna få mer insikt i vad som sker i livet!

Markera torsdagen den 28 november som HÄRLIG! Med Venus och Uranus i exakt trigon och Merkurius och Neptunus i en annan trigon så är detta en så härlig dag för en social träff med god mat i vacker mljö och kanske lite oväntade flirtiga vibbar eller kärleksförklaringar. Merkurius befinner sig i framåtläge (Horoskop för vad det innebär för stjärntecknen HÄR. ) sedan den 20 november. Nu är vårt intellekt med oss igen. Och alla andra tycks ha fått upp farten också!

Med en så härlig aspekt mellan Merkurius och spirituella Neptunus så är det en ypperlig dag för att spisa lite andlig litteratur eller lyssna till en föreläsning som medkänsla eller mediationens möjligheter. Om du har planer på att ta din manifestationsförmåga till högre nivåer så är detta dagen D! Vår förmåga att visualisera och attrahera det vi önskar oss är på topp på torsdagen!

Helgen den 29 november- 1 december är härlig också. Fast mer praktiskt härlig. Om man nu kan säga så. Merkurius och Saturnus kommer befinna sig i en sextil till varandra. Detta ger oss ett perfekt tillfälle för att skriva under viktiga papper, göra viktigare inköp eller som företagare agera gällande en avgörande affärsuppgörelse.

Den 29 november är det också Black Friday. Affärsmail och erbjudande kommer dugga tätt. Om du driver en verksamhet så kommer mycket ske den här dagen. Pengar och en känsla av, ah, ljuva tro på en stabil ekonomisk framtid, infinner sig.

En sådan härlig avslutning på veckan.

Jag önskar er alla en härlig och spännande kommande vecka!

Kramar

Helena

PS Vill du lära dig mer om onlinebusiness och hur du kan skapa passiva inkomster på nätet? Välkommen HIT eller HIT då! Merkurius har vänt framåt och vi är redo att köra på. :-)

3
63

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00