ANNONS

Horoskop den 25 november- 1 december, 2019

/

Horoskop för alla stjärntecken vecka 48, 2019

Girl, Portrait, Beauty, Model, Eyes, Woman, Person

Väduren 21/3- 20/4

Nymånen på tisdagen ger dig nyheter om en resa eller utbildning. En flirt på jobbet eller på ett jobbuppdrag kan ge dig en härlig torsdag. Alternativt minglar du med de ”mäktiga och framgångsrika” på en vacker plats med god mat och 5-stjärnig service på torsdagen. Jo, jo. Dags att lägga upp en ny långsiktigt budget? Satsa på att brainstorma gällande saken under helgen.

Oxen 21/4-21/5

Ta tag livet på tisdagen. In med nya perspektiv! Du kan transformera både ditt inre och yttre. Börja med att se över dina närmaste relationer såsom den med en partner. Du kan få  nyheter om delad ekonomi eller höra ifrån banken under veckan. Ett personligt jobbinitiativ ger dig framgång på torsdagen.

Tvillingarna 22/5-21/6

En ny början i ditt kärleksliv väntar i och med nymånen i ditt kärlekliv på tisdagen. Dags att säga ja eller ta steget från date till officiellt ett par?  En hemlig flirt eller romans kan spira i det dolda under torsdagen och fredagen. Wow.

Kräftan 22/6-23/7

Om du har väntat på nyheter gällande din hälsa eller ett arbete som du har sökt, kommer nymånen ge dig nyheter. En lyckokänsla spirar på torsdagen. Du känner dig trygg och mår bra. Samtal med en kärlekspartner under helgen ger dig framtidshopp. Vad är det ni planerar?

Lejonet 24/7-23/8

Nymånen på tisdagen äger rum i ditt femte hus. Dags att inleda ett nytt kreativt spår eller satsa på en utlandsresa för att hjälpa dina drömmar framåt ytterligare? Nyheter om din karriär är underbara under onsdagen-fredagen. Ett stort, nytt kliv väntar snart. Pengarna som erbjuds dig ger dig en känsla av trygghet och hållbar framtidsstruktur.

Jungfrun 24/8-23/9

Nyheter för ditt hem eller din inredning väntar under veckan. Samtal och händelser om att sälja/köpa, renovera eller utöka familjen pågår för fullt. Möjligen siktar du mot utlandet på något sätt. Eller inspireras av internationella trender och vibbar. En resa eller köp av resa kan bli aktuellt på torsdagen. Under helgen prioriterar du att skapa mer roligt i livet.

Vågen 24/9-23/10

Det väntar dig mängder av planer kring kortare resor, mail att besvara och samtal att ta hand om i samband med nymånen på tisdagen. Möjligen har allt att göra med ett internationellt företag som du samarbetar med. Alternativt kan ditt sinne överösas med ny information genom kortare kurser eller workshops. Goda nyheter om pengar och/eller mark eller fastighet som du äger eller vill köpa väntar till helgen.

Skorpionen 24/10-22/11

Ditt andra hus styr över din ekonomi. Med en nymåne i denna delen av ditt horoskop så väntar dig nya vägar att tjäna pengar och göra det bästa av din kunskap och talang. Under torsdagen kan en ny flirt kan dyka upp i sociala medier eller så går sms:en heta med en person som du redan träffat. Kanske någon som bor i samma kvarter eller byggnad som du. Du är redo att göra ett större inköp till helgen. Gör det!

Skytten 23/11-22/12

Det är din tid på året. Vad vill DU göra i livet nu och framöver? En ny plan gällande dina favoritområden, publishing, utbildning eller internationella resor och äventyr, väntar dig under veckan, från och med tisdagen. Din styrare Jupiter rör sig mot ditt inkomsthus. Du kan få ett drömerbjudande med högre lön och en finare titel. Det är möjligt att du inte får säga något förrän allt blir officiellt senare i år. Men DU kan fira och glädja dig ändå!

Stenbocken 23/12-20/1

Dags att göra lite healingarbete? Ta en resa för återhämtning? Eller lyssna till lite mindset-mediation? Tisdagens nymåne ger dig chansen att boosta ditt inre. I kommande vecka är det DU som får turen med dig i 13 månader när Jupiter flyttar in i ditt tecken. Gör dig av med allt som du inte längre behöver och gör dig redo för att kliva fram i rampljuset! Härliga nyheter via ett nätverk eller vänner får dig på superhumör under helgen.

Vattumannen 21/1-18/2

Du är bäst på att gå emot det konventionella och uppfinna din egen väg. På tisdagen får du upp ögonen för nya möjligheter och vägar, möjligen finns de i utlandet eller via en högre utbilding. Tänk stor och utanför ramarna! Du ser ut att göra upp planer för ditt boende och/eller familjeliv på torsdagen. Det är inte vad någon hade förväntat sig. Det är rent livstransformerande jämfört med hur din livsstruktur sett ut hittills. Coolt!

Fiskarna 19/2-20/3

En nymåne i ditt karriärshus på tisdagen ger dig en härlig känsla av att livet är som ett äventyr. En ny chans att arbeta på ett nytt sätt, kanske resa internationellt eller få möjligheten att gå vidare med ett publishinguppdrag eller en undervisningstjänst kan vara något av det som dyker upp. Om du inte arbetar kanske du istället känner livet i dig och tar ett nytt modigt steg genom att boka en resa för att tillbringa vintern i solen. Böcker och tv/radio/podcast-sändningar från utlandet kan inspirera dig enormt under denna vecka. Härliga nyheter från vänner och/eller gällande en inrikesresa gör dig glad på torsdagen. Under helgen kan ett lockande förslag om just en resa och/eller chansen att förnya ditt liv dyka upp. Ttygghets- och trivselkänsla!

1
64

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00