ANNONS

Kärlekshoroskop: Venus i Stenbocken

/

Så här påverkas stjärntecknens kärleksliv av Venus i Stenbocken den 25 november- 20 december 2019

Wedding, Couple, Groom, Bride, Love, Happiness, Joy

Venus i traditionsbundne och konservative Stenbocken får oss framtidsinriktade och intresserade av att hitta ”kvalitet” i vårt kärleksliv. Planer på att gifta sig, flytta ihop, bilda familj eller på annat sätt bygga upp en struktur i livet, påverkas av konservativa traditioner.

Här följer min lathund till hur stjärntecknens kärleksliv påverkas av Venus besök i Stenbocken:

Väduren: Kärleksplaneten befinner sig i ditt tionde hus. I takt med att du tänker över sätt att förnya ditt liv och kanske inleda ett affärssamarbete under kan du få med dig en partner på mingel eller företagsevent. Om du är singel kan jobbkontakter, chefer eller någon som besitter mycket kunskap och makt inom sin bransch bli din nya date.

Oxen: Venus rör sig igenom ditt nyfikna, äventyrslustna hus. Nu vill du uppleva nya saker och lära dig tillsammans med din kärlek. Planera för en resa eller för att kanske lära er ett språk tillsammans. Singlar kan möta en person som kanske inte kommer från samma bakgrund som du, eller någon som lever som en riktig globetrotter eller vis lärare eller författare. Han/hon har så mycket intressant att lära dig!

Tvillingarna: Ditt åttonde, dramatiska och passionerade hus, får besök av Venus. Nu kan en kärleksaffär svepa in i ditt liv med riktiga latino-vibbar. Det är intensivt och så fullkomligt centrerat kring begär och åtrå. Bådar gott för både singlar och stadgade. Ge dig hän och våga tro på kärlek istället för att lyssna till inre rädslor och minnen!

Kräftan: Med Venus på plats i det sjunde huset, alias äktenskapshuset, kan februari bjuda på ett frieri eller planer på att flytta ihop som sambos. Singeln kan möta en ny kärlek, möjligen mycket äldre än du själv eller någon som verkar äldre och visare än sina år. Denna person har verklig framtidspotential i ditt liv.

Lejonet: Venus i ditt sjätte hus för rutiner och dagliga service till världen gör att Lejonens liv kan upplevas som lite mindre romantisk men desto mer nöjd i sin känsla. Nu handlar det om att ”få koll på dagliga plikter”. Det är härligt att arbeta som ett lag som får alla vardagsrutiner att fungera. Par kan med fördel träna tillsammans eller sätta ett gemensamt hälsomål inför året. Singeln som tar hand om sin hälsa och kost kan kanske hitta en flirt på samma gång. Men det är även möjligt att en arbetskollega ger dig flirtiga vibbar.

Jungfrun: Ditt femte, flirtiga hus får besök av vackra Venus. Förbered dig på att kalasen blir vackrare, flirtarna fler och feel-good-känslan större. Ökad sexlust och förhöjd fertilitet gör att fler än en Jungfru kan bli gravid under den här tiden på året. Singeln kan flirta och gå på ett flertal spännande dates. VD, VIP och företagsledare tycks locka dig särskilt.

Vågen: Nu handlar allt om att känslomässigt hamna i balans och harmoni. Kanske talar du och din partner mycket om känslor och minnen från er relation. Hur saker varit och hur de blev. Det kan ge en känsla av enighet och därmed lugn emellan er. Singlar som får råd av familjen angående deras kärleksliv gör gott i att lyssna. Nu kan kärleksmöjligheter komma via de som din familj känner, introducerar eller på familjehögtider i hemmiljö.

Skorpionen: Läsa, lära, tala- gör det med din partner och starten de här tiden blir spännande. Med Venus i det tredje huset är en kortare resa tillsammans med din kärlek, inom landet, något som kan bli aktuellt. Singeln kan finna kärleken genom vänner eller i en granne. Syskon kan också ge dig goda kärleksråd eller introducera dig till någon speciell person. Lyssna till dem!

Skytten: Tryggheten först, säger du och vill bara få vila och återhämta dig. Du behöver skämmas bort med lyx och att få känna att dina värderingar och behov respekteras. Den partner som ger dig det, gör dig lycklig. Singlar som drömt om att hitta en person som kan ge dig ”det ljuva livet” kan hitta en person med mycket stor potential. Någon som är väldigt respekterad av omvärlden och förknippas med stor expertis. En markägare, politiker, företagsledare eller diplomat?

Stenbocken: Venus i ditt eget tecken ger dig den där berömda Venus-glimten. Du är vackrast i zodiaken! Du klär dig vackrare än vanligt och utstrålar harmoni och lycka. Din kärlekspartner skattar sig lycklig och strålar vid din sida. Han/hon gör allt för att du ska vara nöjd. En ny kärleksaffär kan dyka upp och ge dig enorm lycka. Vilken härlig ljusglimt i mörka november och december!

Vattumannen: Venus i det tolfte huset är de hemliga relationernas placering. En affär med en redan upptagen person eller bara en stor lust att inte berätta om ditt kärleksliv för världen? Kanske håller du hellre dina kärleksäventyr för dig själv, för att inte känna att kärleken tappar i energi om du berättar om den. Singlar som gått igenom ett tufft avslut får en bra chans att läka, förlåta och lämna det som varit. Och när det sker- kan ny en kärlek komma in i ditt liv. I ditt fall kan det handla om en riktig själsfrände.

Fiskarna: Venus i ditt vänskaplig hus, det elfte, ger dig glädje i att samverka med andra, prata om gemensamma intressen och odla dina kontakter. Det är utmärkt för att skapa nya vänner men inte lika romantiskt. Friheten att få bestämma själv och göra som du vill, är det som ger dig tillfredsställelse nu. Ju mer frihet du har i ett förhållande, desto bättre blir din relation. Singeln kan finna att en vän eller bekant visar sidor som du värderar väldigt högt i en partner. Vips, kan er vänskap bli början på ett nytt kärlekskapitel i ditt liv. Nu delar ju så många värderingar och intressen att det känns så lätt och självklart.

0
35

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00