Liten uppdatering om mitt nya, sunda liv

Fungerar bra!

Birthday Cake, Cake, Birthday, Cupcakes, Candles, Party

Kära läsare,

Här kommer en liten uppdatering om hur det har gått för min hälsosatsning som jag startade den 17 november.

Jag har fortsatt att inte dricka kaffe. Det har gått väldigt bra. Ingen huvudvärk eller annan bieffekt av att släppa det helt.

Jag mår mycket, mycket bättre utan kaffe!

I och med att jag inte dricker kaffe så dricker jag inte heller längre stora mängder av mjölk. Det i kombination med att jag helt slutat småäta gjorde att vågen visade -1,3 kg i söndags.

Jag fortsätter med att väga mig en gång i veckan, på söndagarna. Tycker att det här handlar mer om att må bra än att gå ned i vikt även om den naturliga effekten av ett sundare, mindre kolhydratsrikt liv, blir viktnedgång.

Jag vill att det ska vara en långsiktig satsning och den får hellre ta lite tid än gå väldigt fort. Små dagliga förändringar känns inte som stora uppoffringar men gör stor skillad på sikt.

Uppmärksamma följare på Facebook såg att jag firade min födelsedag i söndags. Jag ville ha en mysig dag och kunna njuta av allt men i mindre omfattning. Det blev lite av det goda, såsom tårta och god middag. Det kändes jättebra.

Nu fortsätter jag på den mer strikta linjen under vardagarna och så lite gott på lördagen.

Det går bra och fungerar hittills på alla sätt- hälsa, humör och vikt.

Underbart!

Målet är att inleda det nya året på topphumör och på en hälsosammare linje. Det ser ut att gå enligt plan. Jag känner ju pressen av att ”inte svika satsningen” när jag berättar om min satsning så här öppet.

Hur går det för er övriga som också kör på samma linje?

Jag hoppas det känns toppen i kropp och själ! Tack för ert stöd och pepp tillbaka!

Kramar

Helena

  1. Lena skriver:

    Grattis i efterskott!

  2. Natalie skriver:

    Varför är kaffe så dåligt för dig? :)

  3. Freja skriver:

    Så peppande att få ta del av din resa. Fokuserar själv också på att skapa små förändringar i vardagen som ger stora och hållbara resultat på sikt. Känns bra. Tycker också att det känns bra att ha startat nu innan nya året. Blir lite extra pepp. Roligt och peppande att kunna dela resan med dig och fler. ✨😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..