ANNONS

Horoskop den 2-8 december 2019

/

Horoskop för alla stjärntecken vecka 49, 2o19. Inlägget innehåller reklam för min webbkurs.

Winters, Woman, Look, Blond, Beautiful Woman, Beauty

***OBS! Missa inte mitt YTTERLIGARE sänkta pris på Digital She Boss! Erbjudandet gäller endast till och med den 3 december***

Väduren 21/3- 20/4

Lyckoplaneten Jupiter flyttar in i ditt karriärhus på måndagen. Nu väntar dig 13 månader av expansion,  nya möjligheter och en ny början. Sist detta hände var för tolv år sedan. Vilka mål vill du uppnå i jobbet under 2020? Tisdagen kan bli riktigt härligt flirtig samtidigt kan du ta smarta kliv gällande din ekonomi. Till helgen överöses ditt kärleksliv av omtänksamhet och förståelse. Vackert!

Oxen 21/4-21/5

Med Jupiter i ditt nionde hus från och med tisdagen så kan de kommande 13 månaderna ge dig nya möjligheter att resa, studera eller utveckla dig på ett inre plan. Om du har funderat på att omskola dig är detta ditt år! Med din styrare Venus och Mars i en härlig sextil kan flirtiga och sexiga möten uppstå med någon från en helt annorlunda bakgrund än du, eller i en internationell miljö. Spännande vecka som kröns med en superromantisk helg.

Tvillingarna 22/5-21/6

Din kärleksplanet, byter tecken på tisdagen. Det var tolv år sedan samma nystartande trender som under de kommande 13 åren, ägde rum. Kärleksplaneten flyttar in i åttonde passionderade hus. Det väntar dig omtumlande, spännande 13 månader framöver! Nu kan du på allvar diskutera att slå samman din ekonomi med en kärlekspartner eller annan person. Du berörs av ett smart, ekonomiskt beslut runt tisdagen.

Kräftan 22/6-23/7

Med tursamme Jupiter i ditt kärlekshus så väntar dig vackra 13 månader. Allt det härliga börjar visa sig från och med tisdagen. Gifta dig? Möta den rätte? Under 2020 kan det verkligen ske! Härliga sms eller nyheter om kärlek och/eller kreativitet når dig under mitten av veckan. En härlig resa eller planering för en resa förgyller din helg.

Lejonet 24/7-23/8

Vackra, härliga Jupiter har tillbringat ett drygt år i ditt femte hus. Ett kreativt projekt kan ha tagit fart under 2019. Att unna dig mer gott i livet såsom att unna dig härliga utlands resor, kan ha skett mer ett flertal gånger. Från och med tisdagen flyttar Jupiter in i ditt sjätte hus. Nu kommer du sätta plikten först. Du kommer bli fokuserad på att skapa en långsiktig plan för din hälsa och välmående samt få läget under kontroll gällande arbete. Under 2020 är det mycket möjligt att du hyr in hjälp såsom en hemhjälp, assistent eller anställer någon i ditt företag.

Jungfrun 24/8-23/9

Det väntar dig ett flirtigt, härligt ”jag-njuter-av-livet-NU”år från och med tisdagen. Förbered dig på härliga nyheter kring barn och graviditet (om du är i fertil ålder) eller kring en satsning på en hobby. Under 2020 kommer många Jungfrur kunna skapa en inkomst av en hobby eller intresse. Du kommer troligen resa mer än vanligt. Ett intressant avtal eller lyxigt inköp kan bli aktuellt redan i mitten av veckan.

Vågen 24/9-23/10

Har du önskat dig ett bättre boende med större utrymmen eller en bättre adress? Från och med tisdagen och under de kommande 13 månaderna väntar dig nya möjligheter som kommer leda dig till ditt drömboende. Du kan få spännande nyheter om pengar och boende redan i mitten av veckan. Tisdagen ser så positiv ut- något personligen viktigt för dig går i lås. Eller det är en flirt i lyxig miljö?

Skorpionen 24/10-22/11

Från och med tisdagen väntar dig 13 månader som kan innebära flera kortare resor inom landet, att du anmäler dig till en kurs, eller flera, eller själv får en möjlighet att undervisa om sådant du kan. Din förmåga att tala och skriva kan få en glittrande chans- gräv fram det där bokmanuset du har liggande!  Om du har något viktigt budskap eller presentation att framföra så kommer mitten av veckan ge dig en superbra chans att klart och tydligt förmedla det du vill framföra.

Skytten 23/11-22/12

Efter 13 månader med din egen styrare, Jupiter, i ditt eget tecken så är det dags för Jupiter att flytta in i ditt andra hus. År 2019 var ett år fyllt av överflöd och flera möjligheter att välja en ny riktning för livet. Under 2020 får du ett mycket lyckosamt inkomstår. Kanske är du redo att ta din talang till utlandet via ett utlandsarbete? Rätt skött så kommer du att avsluta 2020 rikare än du startar det! Mitten av veckan ger dig både en ekonomiskt chans, kanske i form av ett erbjudande från ett företag som du verkligen vill arbeta för,  eller en härlig flirt med en person i hög status. Jo, jo.

Stenbocken 23/12-20/1

Äntligen Stenbocken! Nu kommer stunden som du har förberett dig för: Jupiter flyttar in i ditt första hus. Detta är även känt som horoskopets hjärta. Nu kan dina innersta önskningar uppfyllas. Inte utan arbete men du får alla möjligheter att göra om livet och ägna det åt dig som fyller dig med glädje. Det var tolv år sedan du hade en sådan här nystartschans i livet. Använd de kommande 13 månaderna väl. Vad vill du uppnå i livet under 2020? Agera och du kan hålla det i din hand mot slutet av 2020. Ett spännande samarbetsförslag eller smart teknisk lösning kan dyka upp i mitten av veckan. Alternativt, kärleksmöjligheter kan dyka upp via internet, hej Tinder!, eller en vänskap förvandlas till något mer.

Vattumannen 21/1-18/2

Det finns en tid för att avsluta det gamla, göra lite healingarbete, förlåta och gå vidare. Från och med tisdagen och under de kommande 13 månaderna kommer läkande Jupiter ge dig chansen att ta hand om dig och ditt inre. När Jupiters passage är klar har du gått igenom en reningsprocess som gör dig helt klar för en underbar nystart i livet (vilket sker om drygt ett år). Se 2020 som ett förberedande år. Som en världsartist som gör sig redo för en världsturné kommer också du att finputsa tankar, projekt och DIG själv för att vara i ditt livs bästa form om ett år. Vad behöver du släppa för att bli fri att gå vidare? Spännande planer, kanske med koppling till utlandet, ser ut att komma in i ditt liv och sinne under mitten av veckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har haft Jupiter i din karriärzon och område för långsiktig planering de senaste 13 månaderna. På i tisdagen flyttar Jupiter vidare in i ditt elfte hus. Det kommande året kommer ge dig fler sociala kontakter och många nya bekanta. De här personerna kommer in i ditt liv för att ni delar gemensamma intressen och hjärtefrågor. Det elfte huset är även de stora livsdrömmarnas zon. Finns det någon dröm som du har tryckt undan, till förmån för annat? Under 2020 kanske du plockar fram den tanken och gör slag i saken! Helgen ser väldigt romantisk och/eller socialt mysig ut. Fullt av omtanke och varma känslor med dina närmaste. Om du är singel så kan den här veckan föra med sig ett möte med en ny person som känns rätt på alla plan.

0
67

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00