ANNONS

Sista dagen för 60% rabatt på Digital She Boss

/

Inlägget innehåller reklam för mina webbkurser.

Hur jag gick från teknisk nybörjare till sidoinkomster med närmare en kvarts miljon kronor det första året med webbkurser!

Digital She Boss- SUPERPAKET

Kära läsare,

Idag är det sista dagen för 60% rabatt på Digital She Boss.

Det är även sista dagen för mitt erbjudande ”Digital She Boss Superpaket” ett rivstartspaket som innehåller 3 kurser i en, personlig mailsupport från mig i 6 veckor SAMT en astrologisk vägledning för din onlinebusiness/inriktning av webbkursämne. Detta är för dig som vill satsa till 100% och komma igång med en gång, eller helst redan igår! ;-)

I skrivande stund finns ETT paket kvar av Superpaketet,

Ikväll återgår priserna till de ordinarie. Det är i nuläget inte säkert om Superpaketet kommer att finnas tillgängligt igen. Jag har ju bestämt mig för att inte sälja min tid annat än vi väldigt speciella tillfällen. Superpaketet erbjuder mycket personlig kontakt med mig för att bolla tankar och frågor.

Missa inte de här erbjudandena om du har känt dig lockad att skapa och sälja din egen webbkurs.

Jag håller dig i handen genom guidade videor (över 3 timmars inspelningar) workbooks och övningsmaterial samt hjälp och vägledningen i en sluten Facebookgrupp som endast är öppen för kursdeltagare.

Varmt välkommen!

Kramar

Helena

Digital She Boss

0
11

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00