ANNONS

Årshoroskop 2020: Väduren

/

Årshoroskop för Vädurens år 2020

Horoscope, Astrology, Zodiac, Aries, Icon Images

Du kan ha känt av behovet att ta bättre hand om din hälsa. År 2020 kommer vara likadant. Genom att uppmärksamma hur du äter, tränar och hanterar stress och press i livet så kan mycket förebyggas. Den största risken för sjukdom eller känsla av låg energi är om du på klassiskt Vädursmanér rusar vidare och tänker ”att du ska ta hand om dig senare”. Med tre planeter i en stressad aspekt till allt som är du så ska du göra det till ett av årets viktigaste prioriteringar, att ta hand om dig!

Mars, din styrarplanet, kommer befinna sig i ditt eget tecken under en ovanligt lång period, 6 månader. Det är cirka fyra gånger mer än vanligt. Detta kommer ge dig kraften och styrkan att fokusera mer på dig själv och att skapa en avundsvärd självständighet.

Din karriär har verkligen gett dig att göra de senaste åren. Mer ansvar och större förplikelser, men även jobbchanser, kan ha kommit din väg. En chef eller äldre person på ditt kontor kan ha varit svår och krävande att ha att göra med. Du har lärt dig att bita ihop och arbeta metodiskt och långsiktigt. Hela anledningen till detta lite tuffare arbetsklimant är Saturnus vistelse i ditt tionde hus, karriärzonen i ditt horoskop.

Under 2020 kommer mycket av pressen att släppa för Saturnus kommer tillfälligt att flytta ut från jobbhuset och du har fått med dig tursamme Jupiter i samma zon. Jag tolkar detta som att 2020 blir ett år då du får se lön för all möda som du har lagt ned de senaste åren. Du kommer få se utmärkelser, högre lön och förbättrad status i din bransch. Om du driver ett eget företag (många Vädurar gör det) så kommer ditt företag få ett lyft och större möjligheter till att öka intäkterna. Internationella resor kan även följa i karriären, för anställda såväl som egenföretagare. Äntligen!

Uranus, planeten som är känd för att agera hastigt och bringa oss nyheter och förändring kvickt, befinner sig i ditt inkomsthus sedan våren 2019. Ditt sätt att hantera dina pengar och ditt ägande, men också ditt självvärde, är under omprövning. Under kommande år kan du överraskas av hastiga beslut gällande förnyelse av frågor kopplade till din ekonomi. Allt kan hända när Uranus är i farten. Du kan få helt oväntade ekonomiska förslag och erbjudanden. Dina inkomster kan variera från högt till lågt. Du kan också omvärdera hur du tjänar dina pengar.

Uranus är planeten som styr över teknologi och uppfinningar. Under kommande år kan det blir Väduren som skapar sina inkomster helt och hållet online eller kanske börjar arbeta med en ny app, plattform eller teknisk uppfinning som ännu inte sett dagens ljus. Dina vänner och sociala kontakter har ett finger med i leken kring dina inkomstmöjligheter. Kanske är det en vän eller bekant som ger dig en chans att skapa en lukrativ sidoinkomst inom ett helt nytt område? Samarbeten, okonentionella ämnen, såsom astrologi och healing, kan vara några exempel på möjligheter att öka dina intäkter som dyker upp under 2020 och kommande år.

Ditt kärleksliv får stå tillbaka för din karriär. Ditt kärlekshus ser rätt tomt ut under 2020. Det antyder att du har din fokus på andra håll i livet, såsom jobb och ambitioner. Din kärleksplanet, Venus, kommer att befinna sig i ditt tredje hus under perioden april- augusti. Du kommer attraheras oerhört av smarta, snabbtänkta personer under vår- och sommarmånaderna. En lärare, författare eller journalist kan blända dig med din analytiska framtoning. Om du söker efter kärleken så kan du finna den under tiden april-augusti då du är letar böcker i en bokhandel eller går på work-shops eller helgkurser.

Med så mycket av din fokus i ditt smockfulla karriärhus så kan två förmörkelser i ditt fjärde hus, för boende och familj, ge dig ett hastigt uppvaknande. Du håller på att missa något! Förmörkelserna den 10 januari och den 21 juni kan föra med sig nyheter som leder till att du hastigt måste ta hand om ditt hem eller familjemedlemmar. En renovering eller en flytt kan vara anledningen. Visst drama kring en familjemedlem kan göra att du behöver vara den stödjande personen att luta sig på. Förmörkelser är universums sätt att återställa ordningen och uppmärksamma oss på sådant som vi kan ha missat. Förmörkelser är kända för att öka takten i livet. Sådant som vi hade tänkt skjuta på till senare, måste tas om hand direkt istället. Även om det som sker kan kännas turbulent så brukar det i slutändan vara en välkommen förändring.

4
86

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00