Horoskop vecka 50, 2019

Planetaspekter den 9-15 december, 2019

Lucia, Lucia Crown, Lucia Festival

Prenumeranter av mitt nyhetsbrev känner igen texten nedan. Vill du också få ett mail från mig med den kommande veckans planetaspekter, innan de publiceras här på bloggen? Välkommen att anmäla dig HÄR.

UPPDATERING GÄLLANDE ÅRSHOROSKOPEN 2020: Alla årshoroskop är planerade att vara publicerade på Lucia. Hittills ligger fem tecken uppe på bloggen. I blandad ordning. HÄR kan du se vilka tecken som redan finns publicerade.

Nu till vecka 50 och dess planetaspekter:

Veckan startar med att Merkurius flyttar in i Skyttens tecken på måndagen den 9 december. Det här kan bli en kul tid under kommande drya två veckor. Merkurius är nyhetsbäraren och Skytten är äventyraren. Nyheter, sms, mail, erbjudande och chanser om att resa, studera och vidga sina livsvyer kan dyka upp. Behöver din själ lite inspiration och spirituellt växande så kan december ge dig den efterlängtade kicken!

onsdagen den 11 december kommer Venus och Saturnus att befinna sig i en konjunktion på grad 19 i Stenbocken. Saturnus är i sitt hemmatecken och trivs toppen med att göra det planeten är bäst på: agera som en strikt överlärare som kräver disciplin och ordning. Venus är kärlekens och det sociala livets egen planet. Saturnus vinner mötet. Deras energier tillsammans kan översättas till: Fullgör dina plikter innan du ger dig ut i nöjeslivet eller ”tar det lugnt”. Lämna inte kontoret med några surdegar alltså!

torsdagen den 12 december är det dags för en fullmåne i Tvillingarnas tecken. Fullmånen äger rum på grad 20. Kommunikation är temat för fullmånen. Neptunus befinner sig dock i en hård aspekt till fullmåne. Dubbelgranska därför all form av information och fakta innan du tar beslut om kontrakt eller överenskommelser.

Samtidigt kommer det uppstå en fin trigon mellan Mars och Neptunus. All form av kreativitet och fantasifullt skapande gynnas. Fram med penslar, skrivdon, tyger och artistiska uttryckssätt! Saturnus kommer hjälpa kreatörer att få en bra struktur kring tillvägagångssätt för att bli färdig med sin bok, målning, fotografering, möbeltapetsering eller film.

En aspekt som blir exakt först på söndagen den 15 december kommer i samband med fullmånen bidra till att nyheter kan dyka upp, helt oväntat. De nyheter som dyker upp kommer vara härliga och spännande!

Ge fullmånen +/- 4 dagar från den 12 december för att leverera sina nyheter.

Lucia blir passionerad!

fredagen den 13 december möts Venus med Pluto på grad 22 i Stenbocken. Intensiva känslostormar, djupa band och magiska möten väntar! Mars/Neptunus-trigonen skänker oss en extra trollsk attraktionskraft. Lucia kan bli som en saga för kärlek och romantik!

Veckans avslutas med den härliga, överraskande effekten av att turplaneten Jupiter och ess-i-rockärmen-Uranus möts i en trigon på söndagen den 15 december. Det är just denna aspekt som bidrar till att vi kan få en riktigt lycklig härlig genombrottskänsla i samband med fullmånen men faktiskt ända fram till och med tisdagen in i vecka 51.

Med Jupiter i Stenbocken och Uranus i Oxen så kan nyheterna/händelserna under helgen handla om pengar, lycklig livsplanering, firande vid ett härligt slott eller annan anrik plats, eller i enlighet med gamla familjetraditioner (familjeglögg/julaftonsplaner?),  eller kanske öppna för planering kring en överdådig fest med delikatesser och guldkant.

December är en riktig smaskig månad! Den är fylld av så många vackra aspekter. Det väntar oss så mycket tur och överflöd. Jag är så glad att kunna skriva det!

Jag önskar er alla en härlig vecka 50!

Kramar

Helena

 1. Tack Helena
  Du är otroligt duktig på att förklara tydligt.
  Ser framemot dessa händelser.
  🙏😇❤️

 2. Kamila skriver:

  Tack Helena ❤️
  Magisk vecka väntar hoppas jag 🙏

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..