Horoskop 9-15 december, 2019

Horoskop för alla stjärntecken vecka 50, 2019.

Christmas Motif, Christmas, Advent, Steam Locomotive

Väduren 21/3- 20/4

Du är hetast i din bransch nu när Jupiter har flyttat in i ditt karriärhus. Du har slitit hårt under de senaste två åren men nu börjar belöningarna att visa sig. Dina ambitioner och satsningar på att få upp en fungerande struktur i livet, dominerar i december och januari. På onsdagen tänker du utanför ramarna gällande pengar och arbete, men faktiskt även i kärlekslivet. Torsdagens fullmåne ger dig en chans att avsluta ett studieprojekt eller en pendlarperiod som pågått det senaste halvåret. Ett kontrakt eller viktigt avtal kan komma att läggas på ditt bord. Be om hjälp att granska det. Till helgen kan du få nyheten att du, plötsligt och oväntat, får en bonus eller kommission. Mer pengar på kontot!

Oxen 21/4-21/5

Jupiter har flyttat in i ditt nionde hus och redan denna vecka kan du börja få se exempel på att Jupiter arbetat hårt för att du ska få uppleva nya spännande saker i livet. Fullmånen på torsdagen för med sig nyheter om pengar och inkomster. Du kan ha arbetat för en löneförhöjning det senaste halvåret och nu ger det utdelning. Till helgen kan en livsdröm du har haft visa sig vara närmare än du trodde att bli verklighet. En resa, en utbildning, publishingmöjlighet eller chans att vidga dina vyer kan vara det som dyker upp. Du kommer älska det som sker!

Tvillingarna 22/5-21/6

Veckan innebär en kulmination av något som är personligen viktigt för dig. En fullmånen i ditt eget tecken på torsdagen aktiverar drömmar och önskningar om att skriva, tala eller sprida din kunskap. Ett möte eller annat framträdande som känns ”stort” kan äga rum. Din styrare flyttar på måndagen in i Skyttens tecken vilket gör det lättare för dig att tala klarspråk i både kärlek och (internationella) affärssamarbeten. Och sedan det andra härliga: Pengar! Det är på väg så mycket gott till dig. Positiva överraskningar kommer glädja dig. Med Jupiter i ditt hus för andras pengar (bank, delägande, kommission, arv och gåvor) så kan nyheten om en oväntad summa till din fördel dyka upp under helgen. Det ser ut som en större klumpsumma.

Kräftan 22/6-23/7

Ditt underbara kärleksår startade när Jupiter flyttade in i ditt hus för seriösa relationer den 2 december. December, och år 2020,  kommer bjuda på flera härliga händelser i både kärlek och gällande affärssamarbeten. En hemlighet kan glädja dig i samband med torsdagens fullmåne. Det också vara så att du har arbetat för din hälsa eller på ett projekt det senaste halvåret och nu får du grönt ljus framåt. Du klarade att nå dina mål! Helgens underbara, överraskande aspekter kan föra med sig en särskilt härlig fest eller kärleksmöte. Du kommer känna dig omgärdad av omtänksamhet, kärlek och festligheter. Det skulle kunna vara dagen då din älskling faller ned på knä!

Lejonet 24/7-23/8

Din ekonomiska planet flyttar in i ditt kreativa hus på måndagen. Konversationer och mail/samtal om priset för dina kunskaper och din talang kan bli något som diskuteras ivrigt under de kommande 2,5 veckorna. Med Jupiter i ditt sjätte hus för arbete och plikt så kan du snart ta ett stort steg upp i din bransch. Fullmånen på torsdagen för med sig en intressant vändpunkt gällande ett samarbete, möjligen inom sociala medier eller med kunskap kring teknik och kommunikation. Om du kan dock, välj att skriva under kontrakt senare i månaden. Massor av härliga nya konakter flödar in i ditt liv kring denna fullmåne. I samband med helgen kan ett överraskande förslag från ett drömföretag, med mycket gott rykte, landa på ditt bord. Du vet att du verkligen förtjänar det som sker för du har arbetat hårt för saken. Lycka! Grattis till dig!

Jungfrun 24/8-23/9

Åh all den kärlek och härligheter som väntar dig! Med Jupiter i den lyckliga, flirtiga, fertila, chanstagande femte huset, tillsammans med massor av andra planeter i samma zon så är du möjligen lyckligast i zodiaken just nu! Fullkomliga drömnyheter i jobbet väntar i samband med fullmånen på torsdagen. Du har arbetat för detta under det senaste halvåret. Det ser så positivt ut! Lucia är perfekt för att gå på date eller fira din kärlek med en stadgad partner. Överraskande nyheter om en resa med en kärlek, eller bevis för att ett nytt livsäventyr väntar dig, dyker upp till helgen. Är du fertil och önskar dig ett pluss så kan det vara det som dyker upp…

Vågen 24/9-23/10

Nyheter om en resa eller planer på att se en annan del av världen, väntar i samband med torsdagens fullmåne. Dubbelkolla att du har fått alla detaljer och datum rätt. Nyheter om en juridisk fråga eller examination kan också vara det som ger dig svar efter väntat. På fredagen kan du tjäna ihop extra mycket pengar. Du tycks full av idéer. Och du behöver pengarna för du tycks verkligen ha spenderbyxorna på i december! Fullkomligt otroliga, underbara nyheter gällande ditt hem och ditt familjeliv väntar dig till helgen. Det som sker kommer helt oväntat och kan inbegripa att ett banklån som du aldrig trodde skulle gå igenom beviljas dig. En större summa pengar kan också komma dig tillgodo genom spel eller lotto. Satsa några rader på spel under tiden torsdagen-söndagen!

Skorpionen 24/10-22/11

Du är laddad av energi. Inte konstigt när händelsernas planet, Mars, rör sig genom ditt eget tecken just nu! Det är en ideal tid för att satsa på modiga projekt och nya satsningar. Vid torsdagens fullmåne kan du, nöjd och stolt, skicka iväg pengar till en större betalning såsom en satsning på möbler, hem eller kanske en familjemedlem som behöver din hjälp. På Lucia kan du sätta arbetet åt sidan för det väntar dig en underbar kärleksdag. Under helgen kan du hastigt, men lyckligt, bestämma dig för en kortare resa med din kärlek. Eller satsa på att uppgradera ditt sätt att resa genom att köpa en bil eller bättre pendlarkort för inrikesflyg eller tåg.

Skytten 23/11-22/12

Ditt kärleksliv når en avgörande punkt vid fullmånen på torsdagen.  Nya framtidsmål står på agendan när en förlovning, samtal om äktenskap eller en ny livsplan med din stadgade partner kommer på tal. Det är likaså möjligt att en överenskommelse med en affärspartner är det som dyker upp. Det kan krävas lite lirkande och förhandlande innan ni kan komma överens men det blir bra! Du har arbetat så hårt de senaste två åren, men var var pengarna för ditt slit? Lugn! I december börjar de visa sig! Samarbetsmöjligheterna vid fullmånen kan vara en anledning. Nyheterna under helgen kommer ge dig bevis för att pengar och överflöd verkligen är på väg till dig. En check, en bonus eller en större summa för en försäljning som du gör Ihelgen är idealisk för att lansera en ny produkt eller tjänst) är några av de alternativ som kan dyka upp.

Stenbocken 23/12-20/1

December blir supersocial för din del. Med Mars i din zon för vänskap och kontakter så lär du höja glas och drinkar tillsammans med vänner och på event vid flera tillfällen. Vid fullmånen på torsdagen arbetar du hårt för att bli klar med ett eller två större projekt på jobbet. Fakta kring projekten kan ge dig en sista nöt att knäcka men du fixar det. Helgen är så otroligt kärleksfull, romantisk och härlig att jag riktigt kan känna känslan av fjärilar av i magen på dig. Ett oväntat besked om graviditet eller en flirt som sveper iväg med dig kan få dig att se allt i ljuva rosa färger. Om det inte är kärleken som glittrar så kan nyheten om en livschansning, såsom att satsa mer på dina kreativa drömmar, ge dig en möjlighet som du inte trodde kunde bli aktuell så snabbt.

Vattumannen 21/1-18/2

Fullmånen på torsdagen äger rum i ditt femte hus. Nyheter om barn eller en graviditet i familjen eller en önskan om att följa en kreativ dröm kan föra med sig stor lycka. Lucia kan ge dig en chans att arbeta mer med din kreativa sida. Helgen präglas av en känsla av optimism och lycka. En aspekt med din personliga planet, Uranus, och turplaneten Jupiter, ger dig ren och skär livsharmoni. Det som sker tycks centrera kring en plan om familjeliv eller boende. Du kan hitta det perfekta boendet efter lång tids sökande eller få ihop insatsen till ett nytt boende. Din familj kan ge dig oväntat goda nyheter som ger dig lugn i själen.

Fiskarna 19/2-20/3

Ditt familjeliv, dina barndomsminnen och boende kommer bli ett aktuellt tema vid fullmånen på torsdagen. Jag känner att det som sker kring din familj och boende kommer dominera större delen av veckan. En ansträngning för att hitta ett nytt boende eller lösningen på en boendesituation för dina familjemedlemmar, som pågått det senaste halvåret, kan ge frukt när en ny möjlighet plötsligt dyker upp. Din styrare, Neptunus, befinner sig i en tuff aspekt till fullmånen så var noga med att ta reda på alla detaljer kring vad ett köp eller konstellation kring ägande inom familjen, faktiskt innebär. En jurist eller bankperson kan ge dig råden du behöver. Gör inget förhastat, du och din familj har tiden för er. Din fantasifulla sida får chansen att visa sig upp sig på fredagen. Du kan verkligen briljera om du får chansen att använda kreativa inslag i arbetet. En mycket härlig möjlighet att resa med en vän, eller en inbjudan från en vän som bor utomlands, kan helt oväntat dyka upp under helgen. Om du befinner dig på resande fot under veckoslutet så kommer du minnas dina upplevelser tillsammans med vänner och bekanta som rent magiska och utöver det vanliga.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..