Årshoroskop 2020: Jungfrun

Årshoroskop för Jungfruns år 2020

Horoscope, Astrology, Zodiac, Virgin, Icon Images

Du har ett roligt år framför dig! Turplaneten Jupiter flyttade in i ditt femte hus för nöje, kärleksaffärer och barn/fertilitet samt älsklingsintressen den 2 december 2019. Jupiter kommer bjuda dig på fler härliga upplevelser, resor, konserter, teaterbesök och en kul känsla i livet.

Även om det är ett nöjesinriktat år så får du fyra månader av karriärflöde under våren och sommaren, från april-augusti. Du kan förvänta dig fina arbetserbjudanden under 2020. Under perioden april-augusti kommer din ekonomi få ett uppsving, till följd av utvecklingen inom din karriär. Ditt rykte som en ansvarsfull person ger dig dessa gåvor i form av en bättre titel eller annat erkännande från din chef eller ett större, respekterat företag. Generellt så får du mer flöde och tur i karriären genom att använda din sociala sida: när du mixar umgänge och arbete.

I samband med en månförmörkelse den 30 november följer förändringar och nya tag i ditt arbetsliv. En förändring på ditt företag eller nya regler/lagar i din bransch kan vara anledningen till det som händer. Nyheterna som kommer kan kännas oväntade men i själva verket har det legat och pyrt redan ett bra tag innan den 30 november 2020.

Din vänskapsband kan komma att förändras eller påverkas märkbart under 2020. Vännernas liv tycks fullt av drama och du kan behöva finnas där för fler än en kompis. Särskilt märkbart kommer detta att vara  kring den 10 januari och den 21 juni. Organisationer och sammanslutningar som du är engagerad i påverkas också vid dessa tidpunkter. Det kan bli en ”allt eller inget”känsla. En vänskap kan överges eller nya tag gällande ett medlemsskap eller nätverk som du tillhör, eller vill stödja, kan tas.

Jupiter, är din styrare över hem och familjeliv. Med Jupiter i den nöjesinriktade delen av ditt horoskop tyder det på att du kommer roa dig och njuta mer av hemmet och familjen. Resor med familj och barn och roliga fester centrerade kring hemmet eller för att fira familjehändelser kommer vara ett tema under hela 2020. Ditt hem kan komma att uppgraderas är det gäller att kunna se på tv/film och lyssna på musik. In med bättre högtalare och senaste filmduken för att kunna se på film och konserter hemma som om det vore i en biosalong!

För fertila Jungfrur så kan storken komma på besök! Familjelivet kan också expandera via nya partners som kommer in via nya partners, i syskons eller barns liv. Stolthet och glädjen över och med dina barn kommer vara stor under 2020.

Från och med december 2020 kommer du bli mer fokuserad på möjligheten att börja arbeta från hemmet eller att göra hemmet renare och säkrare. Under 2021 kan du komma att kontrollera att ditt hem inte står på mark/vid vattendrag som är ”förgiftad” och att väggarna är rena från fukt och mögel.

Den spirituella planeten, Neptunus, har befinnit sig i ditt kärlekshus de senaste åren. Den gör så även under 2020 och flera år framöver. Trenden i ditt kärleksliv är mycket av densamma som tidigare år. Du är en riktig idealist i ditt kärlekliv. Även om det är vackert att se det bästa hos en kärlekspartner eller ny person som du dejtar så finns det en fara i att sätta en kärlek på piedestal. Det är väldigt svårt för en vanlig mänsklig att leva upp till ”den perfekte partnern som aldrig felar”. Om du minns att komma ihåg att ditt kärleksliv befinner sig i en konstant utveckling mot det bättre, så kan du vara nöjd. Ett lyckligt kärleksliv finns inte plötsligt bara, det kräver konstant arbete för att nå dit.

I samband med en månförmörkelse testas ditt kärleksliv. Om du har varit på fel kurs så kommer du genomföra förändringar kring den 5 juli.

Du attraheras av personer med spirituell inriktning. Någon som kan öppna dina gluggar för tro och visioner. En person som arbetar med film, musik, fotografi eller poesi, det spirituella uttryckt materiellt här på jorden, kan också få ditt hjärta att klappa. Jungfrur i en stadgad relation kan få mycket intressant och kul med sin partner genom att söka religion och kreativa visioner tillsammans.

 1. Hej, är detta skrivet över en ”fika med tjejerna”? Minns en kvinna jag kände som arbetade med just horoskop för ett magasin, allt var påhittat. Är man klurig smart och fantasifull är det a pice of cake.

  Sen är vi några som är toklessa på att man tar förgivet folk är pigga och mår bra. Inget prat om sjukskrivning eller arbetslöshet, utmattning. Visst dyker det upp en och annan sämre – periodsbild i dina års horoskop.
  Men du tar förgivet folk vill ha karriär resor och liksom måste ut och vara aktiva och att folk ska orka leva så.

  Tänk att ni tjänar pengar på att titta i era Magica de Hex glaskulor. Det finns MÅNGA VILSNA själar där ute som lever efter texter.

  Vakna!!!
  /Karin med väninnor.

 2. Pia skriver:

  Hej Helena! Som jag har förstått dig så är soltecknet och ascendenttecknet lika betydelsefulla när man läser ett årshoroskop. Eller? Och vad gäller ett Jupiterår? Ska man följa Jupiter för sitt Ascendenttecken eller sitt Soltecken?? Vilket är starkast?? Hälsningar en våg med ascendenten i jungfrun.

  1. Ja jag vill också veta 😊jag är också våg med jungfrun som accedent,jag har även månen i skytten . Hur påverkar det årshoroskopet?
   Tack för en toppen blogg/ Emma

  1. Hej Pia och Emma!
   När man läser för sitt ascendenttecken så kommer man lite närmare ett personligt horoskop på det sättet att husen hamnar mer rätt. När det då gäller Jupiter så brukar ascendendenten ge en bra beskrivning av var turen och möjligheterna kommer att dyka upp under det kommande året. Men, läs för båda tecknen, det brukar ge en bra blandning. Bäst är naturligtvis att kolla in i det personliga horoskopet och se var Jupiter verkligen befinner sig. Astro.com är den sida som jag använder för det ändamålet. Hoppas det gav lite svar på era frågor?
   Allt gott,
   Helena

   1. Pia skriver:

    Tack för svaret ska kolla astro.com

 3. Maria skriver:

  Låter som ett bra år! Tycker att Du uttrycker Dig så bra i dina texter, det finns ingen möjlighet att beställa ett personligt horoskop från Dig?
  Mvh Maria

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..