ANNONS

Årshoroskop 2020: Skytten

/

Årshoroskopet för Skyttens år 2020

Horoscope, Astrology, Zodiac, Contactors, Icon Images

Du har precis lämnat ett underbart nystartsår bakom dig. 2019 var ett år då du tog stora kliv framåt i livet. Du vågade nya saker, tog kliv mot nya drömmar och unnnade dig troligen mer kunskap och resor. Men det fanns en sak som skavde hela tiden: pengarna.

Du har arbetat hårt och målmedvetet de senaste två åren men ändå har pengarna aldrig tyckts räcka helt och hållet.

Under 2020 är det pengarnas år! Du kommer märka att ingen ansträngning har varit förgäves. Det är ett underbart ekonomiskt år som väntar. Allt startade den 2 december 2019 då din egen styrare, Jupiter, flyttade in i ditt inkomsthus. Nu får du många fina möjligheter att höja priserna på dina kunskaper, dina tjänster och din service. Om du är anställd kan lönen öka eftersom du kommer känna dig mer bekväm i att värdera dig själv och dina förmågor högre.

Omvärlden kan möjligen tycka att du blir lite mindre ”du” under år 2020. Du kommer påminna mer om en finansiell förvaltare som vill få sina investeringar att växa än ditt vanliga, uttåtriktade optimistiska jag. Låt så vara. Du har arbetat och väntat på den här chansen att få koll på ekonomi så länge att det inte finns någon tid att förlora nu när du får chansen.

Under 2020 väntar också två förmörkelser i ditt eget tecken (den 5 juni samt den 14 december) vilket antyder att du kommer omdefiniera dig själv och göra förändringar i ditt utseende och den profil som du visar upp mot omvärlden.

Redan i början av januari kommer du se stora förändringar i din ekonomi. En förmörkelse den 10 januari inverkar på din ekonomiska planet, Saturnus, och ditt åttonde hus för delad ekonomi. Den 5 juli sker ännu en förmörkelse i ditt inkomsthus. Du behöver ta viktiga ekonomiska beslut. Förändring kommer för din ekonomiska situation, och ditt liv, oavsett du känner dig redo eller inte.

Du kommer att avsluta 2020, rikare än du börjar det. Du gör det genom strukturerat arbete och noggranna övervägningar. Det är inte ett risktagande år utan ett försiktigt men klokt ekonomiskt år. Skytten är normalt sett lite för slarvig och optimistisk för att följa en budget men under 2020 rimmar det väl med vad som händer.

Med så mycket fokus på pengarna så får fokus på din karriär stå tillbaka en aning. Du är mer intresserad av att få dina pengar och dina ägodelar att förvaltas väl än att åtnjuta prestige och fina titlar. Får du ihop pengarna är du nöjd.

Trots det så är du beredd att tänka i nya banor gällande ditt dagliga arbete. Under 2020 och åren som väntar kommer Skytten experimentera mycket med hur en vanlig arbetsdag ska se ut. Frihetsälskande som du är så kan tanken på att frigöra tid och bestämmanderätt i arbetet locka dig. Frilansmöjligheter kan dyka upp. Extrajobb, på dina villkor, kommer dyka upp. Möjligen via nätet/olinearbete eller organisationer och kontaktnät som du har odlat sedan våren 2019.

Skyttens hem är Skyttens plats för att tanka energi och hamna i balans. Det är där du inspireras, hur konstigt det än låter. Dina fantasier och visualiseringar tar dig till platser som får dig att må bra. När din ekonomi har varit svag så kan din förmåga att resa i sinnet, från fåtöljen, ha hjälpt dig enormt för att behålla mental fokus på dina mål. Din tro på dina visioner och att du kommer att lyckas har varit guld värd.

Skyttens familjeliv kan de senaste åren ha präglats av att ”sanningen kommer fram i ljuset”. Drama och hemligheter om familjemedlemmar kan ha skakat om Skyttens värld eller gett skäl för att smida en ny plan för boende och familjeliv.

Det ser generellt inte ut som ett typiskt ”flytt-år” snarare verkar det som att du avvaktar, får ekonomin under kontroll och sedan byter bostad under år 2021 eller 2022. Du förvaltar din egendom väl under 2020. Däri ingår fastigheter och bostadsrätter, Större renoveringar eller ombyggnationer i ditt hem kan bli aktuella i maj och juni.

Med så mycket fokus på pengar och ackumulerande av tillgångar så hamnar ditt kärleksliv lite i bakvattnet. Inte så att det blir sämre men till en början av året så lägger du helt enkelt din tid och energi på annat. Den största risken för ett dåligt kärleksliv är att du ignorerar din partner och inte prioriterar hen. Om problem skulle uppstå i en relation så kan ökad uppmärksamhet, lösa svackan. Om du är singel så kan du också känna dig ”lite ur fas” då du kan uppträda mer som en Stenbock än optimistiske, äventyrlige Skytten. Andra kan tycka att du är för seriös och målinriktad på jobb och pengar. Att du är lite för ”kall”.

Det som talar för en spännande kärleksaffär är att Mars, planeten som styr Skyttens område för flirtar och sex, kommer befinna sig i din zon för one-night-stands och nyförälskelsekänsla. I hela 6 månader under 2020! Hela den andra halvan av 2020 ser alltså väldigt positiv ut för en vild kärleksaffär långt från ansvar och plikter! Du vill bara ha kul och bryr dig inte så mycket om framtidsplaner. Det är här och nu som kommer räknas! Stadgade Skyttar får under samma period mer kul i livet. Barn och/eller en graviditet kan glädja dig eller känslan av att du och din partner har hittat tillbaka till en nyförälskelsetid i er relationen.

December 2020 ser ut som en mycket härlig månad för kärlekslivet!

Om du är lycklig singel så kommer andra halvan av 2020 vara en tid då du njuter mer av nöjen, belönar dig efter dina ansträngningar och kanske reser till en härlig, varm plats.

1
86

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00