Julerbjudande på Magisk Ekonomisk Manifestation!

Superjulerbjudande- 72% rabatt! Inlägget innehåller reklam för min webbkurs.

Jag vet att ni älskar den här kursen- Hur man manifesterar pengar med hjälp av lagen av attraktion– det är min bästsäljande webbprodukt!

Det är sex månader sedan jag hade Masterclassen på kampanj (den säljer av sig själv i vanliga fall så jag gör inte detta särskilt ofta) och några av er kanske undrade när det var dags igen.

Och nu, är det dags! Jag har skapat ett julerbjudande som ger dig en rabattkod med 72%. Jepp. Galet men juletider är så härliga och så här inför årsskiftet så är det extra många som vill fokusera på att skapa överflöd inför det nya året.

I Magisk Ekonomisk Manifestation får du:

45 minuters onlineföreläsning med en genomgång av hur man bäst gör för att få lagen om attraktion att arbeta för sina mål. Det finns bland annat två avgörande punkter för att lyckas med manifestation i enlighet med lagen om attraktion. Dessa två punkter är inte alltid helt lätta att identifiera.

En guidad meditation för att förstärka målbilden av det man vill uppnå och öka manifestationsförmågan.

Övningsmaterial med frågor att besvara och arbeta med.

Magisk Ekonomiskt Manifestation säljs i vanliga fall för 97 dollar. Julpriserbjudandet är 27 dollar! (Därtill kommer moms med 25% så priset inklusive moms blir ca 304 kr. Tidigare ca 1 091 kr)

VILLKOR:

Erbjudandet är endast tillgängligt till och med den 15 december

OCH

OBS, OBS, OBS- det är begränsat i antal.

Jag reserverar mig för att julerbjudandet tar slut innan den 15 december.

Om du verkligen har velat köpa Magisk Ekonomisk Manifestation men väntat på ett kampanjerbjudande så har du ett fantastiskt läge för att köpa Masterclassen nu!

HÄR kommer länken igen.

Du får kursen omgående och kan redan idag börja ta del av materialet så att du kan börja manifestera överflöd.

Fortsatt glad måndag!

Kramar

Helena