ANNONS

Horoskop vecka 51, 2019

/

Planetaspekter den 16-22 december, 2019. Inlägget innehåller reklam för mitt julerbjudande på webbkurs.

SNART STÄNGER DÖRRARNA TILL JULERBJUDANDET!

***Missa inte mitt julerbjudande på MAGISK EKONOMISK MANIFESTATION- Hur man manifesterar pengar genom lagen om attraktion. Nu 72% RABATT! Gäller t o m den 15 december. OBS- Erbjudandet är begränsat i antal och kan därför komma att sälja slut innan den 15 december.***

Bank, Christmas, Light, Christmasbackground

Prenumeranter av mitt astrologiska nyhetsbrev känner igen inlägget. Vill du också vill få ett mail från mig med information om de kommande astrologiska aspekterna, INNAN de publiceras här på bloggen? Du får min gratis guide om astrologi och lagen om attraktion på samma gång! HÄR kan du anmäla dig.

Det är inte så gott om planethändelser under vecka 51. Men därmed inte sagt att det som väntar är dåligt eller händelselöst.

Det blir en kort planetspaning men här är det jag har noterat:

En perfekt dag för att satsa på framtiden!

På torsdagen den 19 december möts Mars och Saturnus i en sextil. Detta är en superdag för att ta krafttag gällande framtiden. Mars ger oss mod och initiativförmågan att förändra våra liv och Saturnus ger oss strukturen vi kan ha saknat.

Använd onsdagen-fredagen för att ta nya kliv i livet. Satsa på framtiden och mål som ger dig en känsla av trygghet och stabilitet.

Nya kärleksvibbar och en fantasifull dag

På fredagen den 20 december flyttar kärleksplaneten in i Vattumannen. Hej nya trender och modiga test-perioder i kärlekslivet. Vem sa att kärlekslivet måste vara på ett visst sätt?

Samma dag så möts kommunikationsplaneten, Merkurius med Neptunus. Deras möte äger rum i en kvadratur. Inte helt optimalt för att skaka hand, signera papper eller syna fakta och information. Allra bäst används den här dagen till att ”se till att allt som sägs eller hörs” stämmer överens med verkligheten. Neptunus för ju som bekant med sig en viss förvirring och oklarhet.
Ett annat, ännu bättre, alternativ är att försvinna in i filmens eller böckernas värld. Det går så mycket bättre när Neptunus får fritt spelrum i fantasins och visionerna världar.

Ja, det var verkligen ett av årets kortaste astrologiinlägg. Hepp! :-)

I vecka 52 har vi en fullkomligt underbar, närmast magisk, förmörkelse att se fram emot SAMT årets lyckligaste dag!

Vecka 52 är full av gåvor och vackra händelser. Vilken jul det kan bli!

Mer om det i kommande veckobrev!

Goda vibbar, lycka och framgång till er alla!

Kramar

Helena

PS Du har väl sett att jag har superjulerbjudande, med otroliga 72% rabatt, på Magisk Ekonomisk Manifestion- Hur du manifesterar pengar med lagen om attraktion just nu? Erbjudandet gäller t o m den 15 december, eller, då antalet är begränsat, tills dess de sålt slut. Varmt välkommen att fynda!

1
78

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00