ANNONS

Horoskop 16-22 december, 2019

/

Horoskop för alla stjärntecken vecka 51, 2019. Inlägget innehåller reklam för superjulerbjudande för min webbkurs.

SISTA DAGEN IDAG! ***Missa inte mitt julerbjudande på MAGISK EKONOMISK MANIFESTATION- Hur man manifesterar pengar genom lagen om attraktion. Nu 72% RABATT! Gäller t o m den 15 december. OBS- Erbjudandet är begränsat i antal och kan därför komma att sälja slut innan den 15 december.***

Food, Foodie, Food Styling, Blog, Design, Style, Eat

Väduren 21/3- 20/4

Agera! Vänta inte på bättre tider när veckan startar utan ta en risk som inspirerar dig. På torsdagen tar du ett modigt beslut för att förbättra ditt liv och/eller din hälsa. Från och med fredagen kan ditt kärleksliv ta snabba vändningar. En vän kan plötsligt bli den hetaste personen på din radar.

Oxen 21/4-21/5

I början av veckan kan du frustreras av att information eller fakta som du väntar på, fortfarande dröjer. Från och med fredagen så ger dig dina sociala kopplingar möjligheter till nya jobb eller kontakt med högre chefer. Ut och mingla! Ditt kärleksliv kan påverkas av att du tycks superfokuserad på jobbet- mitt i julstressen. För singlar kan en romans med en kollega eller person du möter på ett företagsmingel dyka upp.

Tvillingarna 22/5-21/6

Använd torsdagen till att göra upp nya planer för ett samarbete. Eller för att engagera dig mer för att kämpa för ett högre gott såsom en välgörenhetsfråga. Du tycks redo för nya, fräscha vindar i kärlekslivet. En utlandsresa över julen kan föra med sig ett spännande möte. Stannar du hemma är du noga med att stå upp för dig själv och leva som DU önskar.

Kräftan 22/6-23/7

På torsdagen diskuterar du långsiktiga planer i ditt kärleksliv, såsom att gifta dig eller flytta ihop. Ditt kärleksliv blir väldigt passionerat från och med fredagen. Sex och begär dominerar hur du uttrycker kärlek för din partner, eller vad du prioriterar som singel. Jul- och nyår 2019 ser ut att bli en väldigt varm och kärleksfull tid.

Lejonet 24/7-23/8

Ett viktigt hem/eller-familjebeslut väntar under onsdagen-torsdagen. Du tänker långsiktigt och, faktiskt, lite transformativt också. Dags för en ny era! Med kärleksplaneten i ditt sjunde hus från och med fredagen så väntar härliga tider för ditt sociala liv. Ett affärssamarbete kan likväl bli aktuellt från och med fredagen.

Jungfrun 24/8-23/9

Nyheter eller planer för en studiemöjlighet, kanske för att utforska din kreativa sida, blir aktuellt kring mitten av veckan och torsdagen. Din styrare befinner sig i ditt hus för hem och familj och mycket av det som du talar och mailar/kommunicerar om, handlar om ditt boende eller kontakt med släktingar. Kanske gör ni er redo för ett familjeäventyr utomlands över julen.

Vågen 24/9-23/10

En avgörande vändning, eller ett beslut gällande din ekonomi kopplad till ditt hem och familjeliv, väntar på torsdagen. Kanske får du hjälp av en partner eller en familjemedlem. Din styrare flyttar in i den flirtiga delen av ditt horoskop på fredagen. Jul och nyår 2019 ser härligt, festligt, harmoniskt och nyförälskat ut. En hobby kan ge dig extra glädje och nya kärleksmöjligheter. Grattis!

Skorpionen 24/10-22/11

Nya planer på att studera eller undervisa tar fart på torsdagen. Det som sker kan också betyda att du kommer att göra ett antal kortare resor/pendla inom landet. Din kärleksplanet träder på fredagen in i din zon för din familj och dina barndomsminnen. En person från ditt förflutna kan dyka upp igen. Din familj kan också ge dig ett kärlekstips/introduktion som kan förändra ditt kärleksliv.

Skytten 23/11-22/12

En aning ”hemlig” plan eller planering gällande ett nytt jobb eller extrainkomst väntar dig på torsdagen. Jupiter ger dig tur i pengar och du tar dig vidare på dina meriter och tidigare utfört arbete. En flirt med en granne eller en person som arbetar med sociala medier eller journalistik väntar dig från och med fredagen och under jul- och nyår. Du attraheras av personer som kan ”snacka snacket” och lära dig något nytt.

Stenbocken 23/12-20/1

Din styrare möts med Mars på torsdagen. Det ger dig en vecka präglad av initiativkraft då du kan ta nya kliv och göra upp framtidsplaner när det gäller en personlig livsdröm. Du kan ha fått upp tanken i samband med att du utövar en hobby. Det finns chans till ett samarbete inom det du älskar så använd dina nätverkskanaler. Venus flyttar in i ditt inkomsthus på fredagen. Nu uttrycks kärleken på ett mer materiellt sätt. Du kan både få och ge vackra gåvor under jul- och nyår.

Vattumannen 21/1-18/2

En ny plan för framtiden, som kan inbegripa ett syskon eller en granne, kan ta en himla fart på torsdagen. Du tänker verkligen långsiktigt nu. Venus flyttar in i ditt eget tecken på fredagen och kröner dig till den vackraste i zodiaken i juletider. Venus för med sig en känsla av harmoni och att allt flyter. Inte konstigt att du kommer attrahera flirtiga blickar och få allt du önskar av en partner!

Fiskarna 19/2-20/3

En spännande ny idé, som möjligen inbegriper en utlandsplan eller att uppleva ett nytt livsäventyr, tar fart i mitten veckan och särskilt på torsdagen. Kanske är du redo att använda dina sparpengar för att leva livet på ett nytt sätt? Eller vill du satsa på att omskola dig inför framtiden? Det kommer kännas härligt att se att du faktiskt har fritt spelrum att göra om livet så att det passar din sanning. Din privata zon aktiveras av Venus från och med fredagen. Dra dig tillbaka med din kärlek och dina närmaste och mys och njut långt ifrån övriga världens inblandning. Det blir en väldigt privat och återhämtande jul och nyår för dig och din kärlek och närmaste.

0
57

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00