ANNONS

Fokus på det positiva!

/

Glada tankar så ofta som det går.

Christmas Market, Nuremberg, Christmas Buden, Christmas

Kära läsare,

Idag är jag sen på bollen. Jag har suttit med mängder av arbete och samtidigt försökt att inte trilla av stolen av pur utmattning. År 2019 kröns, för min del, av en härlig kombination av maginfluensa och förkylningsinfluensa.

Vi behöver inte gå in på detaljer.

Jag läser igenom kommentarer på årshoroskopen och det är både ris och ros, fast med ros måste jag säga. En läsare antyder att jag inte håller mig till verklighen och bara tänker på  karriär, resor och att ut och vara aktiv.

Ja, det kanske jag gör. Jag tror ju så innerligt på att fokusera på det positiva. Att man inte  mår bättre av att tänka i negativa spiraler.

Jag har den största respekt för personer som är sjukskrivna och som mår dåligt. Jag har minst 2 personer i min absoluta närhet som jag konstant ringer och träffar för att stödja i livets svåra stunder.

Men varför skriva om det trista när man jag kan fokusera på det positiva?

Jag tycker nog ändå att jag har skrivit om tuffa utmaningar som väntar också. Men kanske inte tillräckligt enligt önskemål.

Men, nej, jag vill fortsätta att peppa och lägga vikten på glädje och ”jag-kan-känsla”.

Det är bara så jag vill göra. Det är jag.

Vad säger ni andra?

Stora kramar till er,

Helena

PS Och, som ett tillägg, alla mina horoskop skrivs efter hur planeterna rör sig. Inget av det är ”påhitt”.

20
140

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00