Fokus på det positiva!

Glada tankar så ofta som det går.

Christmas Market, Nuremberg, Christmas Buden, Christmas

Kära läsare,

Idag är jag sen på bollen. Jag har suttit med mängder av arbete och samtidigt försökt att inte trilla av stolen av pur utmattning. År 2019 kröns, för min del, av en härlig kombination av maginfluensa och förkylningsinfluensa.

Vi behöver inte gå in på detaljer.

Jag läser igenom kommentarer på årshoroskopen och det är både ris och ros, fast med ros måste jag säga. En läsare antyder att jag inte håller mig till verklighen och bara tänker på  karriär, resor och att ut och vara aktiv.

Ja, det kanske jag gör. Jag tror ju så innerligt på att fokusera på det positiva. Att man inte  mår bättre av att tänka i negativa spiraler.

Jag har den största respekt för personer som är sjukskrivna och som mår dåligt. Jag har minst 2 personer i min absoluta närhet som jag konstant ringer och träffar för att stödja i livets svåra stunder.

Men varför skriva om det trista när man jag kan fokusera på det positiva?

Jag tycker nog ändå att jag har skrivit om tuffa utmaningar som väntar också. Men kanske inte tillräckligt enligt önskemål.

Men, nej, jag vill fortsätta att peppa och lägga vikten på glädje och ”jag-kan-känsla”.

Det är bara så jag vill göra. Det är jag.

Vad säger ni andra?

Stora kramar till er,

Helena

PS Och, som ett tillägg, alla mina horoskop skrivs efter hur planeterna rör sig. Inget av det är ”påhitt”.

 1. 👍❤👏 Så underbart när du orkar peppa oss med allt positivt som finns trots det negativa vi alla kan ha i våra liv. Dina horoskop lyfter mej och ger mej ny kraft att fokusera på det positiva. Jag tror på ATTRAKTIONSLAGEN så varför tänka negativt. Så snälla fortsätt med pepp och positiva saker 🥰🥰

 2. Emma skriver:

  Helt rätt! Det är därför jag gillar dina horoskop. Det finns mer negativa horoskop som fokuserar på skvaller & motgångar men de läser jag aldrig då jag tänker det är viktigt omge sig med positiva tankegångar & energier för att orka visualisera positivt & fokusera på de bra sakerna i livet.

 3. Susanne skriver:

  Vågen.. Helena 😀 skriv som du gör 😀👍 det e super bra … Tack från vågen ❤😇

 4. Helt rätt helena man ska fokusera på det positiva men som du skriver har du också nämnt tuffa utmaningar kram på dig underbara du❣

 5. Tuula skriver:

  Det är det positiva hos dig jag gillar. Mera kärlek åt folket

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..