ANNONS

Tarot för den 20 december 2019

/

Tarotkortens budskap idag. Inlägget innehåller reklam för min webbkurs.

Sista dagen för Julerbjudandet på Blogg Boss Masterclass med  53% i rabatt. Kom och fynda om du vill satsa på en bloggkarriär under 2020! Du finner erbjudandet HÄR.

Tarot, Crystals, Pendulum, Occult, Esoteric, Magic

fre 20 dec 2019

Vilket kort dras du till?

Scrolla ned för att vända korten och få ditt budskap

>>>>>>

fred 20 dec 2019

Dåren:

Likt mannen på bilden står du inför ett nytt steg i livet. Det kan kännas som att ”hoppa rakt ut” i luften. Det som väntar dig är ett nytt livsäventyr och du uppmanas att gå utanför din bekvämlighetszon. Du behöver inte känna dig 100 % redo för steget- tips- det kommer du aldrig att känna. Gör det du känner dig kallad att göra med tillit till att det kommer att lösa sig för dig. Kortet är positivt då det visar sig att det finns stora möjligheter för dig just nu. Låt din glädje och spontanitet leda dig istället för att försöka ha allt under kontroll och planerat. lev livet som barn gör: genom att omfamna nuet och glädjen utan större tankar på det som varit eller vad som väntar.

4 i Bägare:

Likt mannen på kortet befinner du dig i en lugn, meditativ tid i livet då du visserligen får inbjudningar och erbjudande, men ändå tackar du nej. Inget slår den härliga känsla du har, bara med dig själv. Nu ska du hellre fokusera på dig och vad du behöver attrahera för att det ska befinna sig helt i linje med dina känslor och inre liv. När du tackar nej till något är det för att du vet att det väntar dig något ännu bättre längre fram. Lita till dig själv och ditt inre idag.

9 i Mynt:

Det här kortet symboliserar självständighet, pengar och lyx. Om du valde detta kort kanske du idag får uppleva en känsla av att du ”reder dig själv” på bästa sätt. Du fixar pengarna, kunskapen och strategin för att bygga upp ditt eget rike. Din trädgård och dina tillgångar blomstrar. På ett inre plan kan du känna dig i samklang med naturen och dig själv. Din förmåga att disciplinera dig, har lett dig till din situation idag. Du mår bra och är nöjd över det du har åstadkommit.

4
59

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00