ANNONS

Horoskop vecka 52, 2019

/

Planetaspekter den 23-29 december 2019.

Prenumeranter av mitt nyhetsbrev känner igen orden nedan. Nu tar mitt astrologiska nyhetsbrev julledigt men om du vill starta 2020 med att få mail från mig om de kommande planetaspekterna, innan de publiceras här på bloggen, är du välkommen att anmäla dig här. Jag återupptar mailandet på det nya året. Tack för i år!

Christmas Bauble, Red, Ball, Celebration, Christmas

År 2019 kommer att avslutas på topp!

Det väntar oss en underbar vecka. Aspekterna som radar upp sig är som exklusivt inpackade julklappar från universum.

Årets lyckligaste dagar väntar!

Det finaste är naturligtvis att Jupiter och Solen kommer resa tillsammans och på fredagen den 27 december nå en exakt konjunktion. Jupiter får alltid det som den berör, att växa. Med Solen och Jupiter i Stenbocken så kommer långsiktig livsplanering vara det dominerande temat. Under årets sista vecka är det verkligen helt rätt tid för att starta på nytt i livet och se det långa perspektivet. Kanske inte bara in i 2020 utan även för det kommande årtiondet.

Jupiter/Solen-konjunktionen kommer färga hela vecka 52 med vackra nyanser och möjligheter!

Innan den exakta konjunktionen mellan tursamme Jupiter och Solen äger rum så väntar ytterligare, spännande aspekter. Låt oss ta vecka från början:

På julafton möts Solen och Uranus i en trigon. Detta är rena rama undermedlet för vackra känslor, firande med uppmärksammande av jultraditioner och god mat och glatt umgäng. Oväntat härligt!

Nu ökar tempot!

På torsdagen den 26 december väntar en solförmörkelse i Stenbocken på grad 4. En förmörkelse ser till att öka tempot på planer som man kanske hade lagt på is eller inte orkat/vågat ta tag i. Men i samband med förmörkelsens händelser så blir man ”puttad över kanten” och måste agera.

Det som är så otroligt fint med solförmörkelsen, som är en nymåne med superkrafter=nystart, är att Jupiter och befinner sig i konjunktion med Solen och Månen i Stenbocken. Jupiter kommer expandera solförmörkelsens gåvor. Det är verkligen exceptionellt!

Solförmörkelsen kommer med gåvor som är helt underbara! Allt tyder på att vi får chansen att lägga upp en ny, spännande livsplan i livet. Stenbocken styr över våra ambtioner och vår karriär. Men även hur vi väljer att ordna upp livet så att det ska fungera för det vi vill uppnå. Plötsligt kan livet påminna om ett äventyr. Dags att vända blad och starta på nytt!

Förmörkelsens styrare, Saturnus, befinner sig tillsammans med Pluto, i en vacker aspekt till Neptunus. Vi kan kännas oss rent spirituellt inspirerade att förändra vårt liv och börja vandra en ny, stadig väg. Vägen till framgång går genom att släppa för att vinna.

Uranus blinkar och visar oss på vägar som vi kanske inte hade sett innan. Överraskningar dyker ofta upp i samband med förmörkelser. Med Uranus i en trigon till förmörkelsen blir temat hastigt och överraskande än mer aktuellt vid denna förmörkelse.

Är vi bara vänner, eller mer?

Men nyheterna leder till goda gåvor och vackra möjligheter. Det enda område som inte är precis så vackert som vi kanske hade önskat det är kärlekslivet. Uranus befinner sig i en kvadratur till Venus. Kärleksplaneten befinner sig i platoniske Vattumannen. Uranus i konservative Oxen. Dedikerad kärlek krockar med attityden av någon som föredrar en lättsam, fri relation.

Hur ska det egentligen bli?

Fokuseras på det andra vackra som uppstår denna vecka. Kärleksbeslut tycks inte gå att skynda på just nu.

På söndagen den 29 december flyttar Merkurius in i Stenbocken. Tankar, kommunikation och idéer kretsar kring framtiden och arbete. En ypperlig energi för att slå sig ned med en kopp te och skriva ned det kommande årets mål. Eller föra intressanta samtal med en äldre vis person i familjen som är värd att lyssna på.

Jag önskar er alla en fortsatt härlig lördag!

Kramar

Helena

0
77

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00