Horoskop den 23-29 december 2019

Veckohoroskop för alla stjärntecken vecka 52, 2019.

Vill du starta 2020 med att få mitt astrologiska nyhetsbrev som ger dig information om planetrörelserna innan jag publicerar det här på bloggen? Varmt välkommen att anmäla dig HÄR.

Väduren 21/3- 20/4Veckan innehåller en fantastisk solförmörkelse som ger dig en en ny titel, ett nytt arbete eller en ny chans inför framtiden. Du kommer älska det som sker! Förmörkelsen äger rum på torsdagen men kommer påverka mycket av det som redan sker dig under 2020.  Årets lyckligaste dagar äger rum under veckan. Jupiter och Solen slår sig samman och ger dig otroliga möjligheter inom samma område, arbete, ambitioner och karriär. Det här kan vara din största karriärhändelse på 12 år! Samtidigt får du en kärleksmöjlighete som inte går av för hackor. Årets lyckligaste dag infaller på fredagen men du kommer känna av de lyckliga vibbarna under hela veckan. Det är underbara dagar för kärlek, romantik och att hitta den rätte. En oväntad graviditet eller stoltheten över barn som du redan har kan också vara det som kommer få dig att svämma över av lycka.

Som ett sista alternativ kan ett kreativt projekt som du verkligen brinner för ge dig en chans som du drömt om. Väduren, du får årets bästa julklappar av stjärnorna!

Oxen 21/4-21/5

En resa till utlandet kan ge dig en helt ny vy över livet. I samband med den här veckan, och förmörkelsen på torsdagen, får du en chans att se en ny mening i livet. Du kan få resan som en överraskningsjulklapp för något kring det som sker är laddat med förvåning. Om du är student eller väntar på juridiska papper kring ett inresetillstånd eller liknande så kan veckan ge dig strålande nyheter. Det som sker dig den här veckan kommer följa med dig långt in på 2020. Det är som om ridåer dras undan och visar dig ditt nya livsäventyr. Årets lyckligast dagar inträffar under denna vecka och för din del innebär det att du kan få ett rejält flöde när det gäller hjälp med pengar såsom gåvor, bidrag eller lån. En förälder kan vara den generöse. Du kanske väljer att satsa på en stor livsdröm såsom ett bättre boende.

Tvillingarna 22/5-21/6

Köp en lottorad eller satsa några tior på ett spel. Du kan vinna dagarna kring jul! Och det kan bli en rejäl summa med Fru Fortuna vid din sida! Med en förmörkelse full av härliga överraskningar så kan också en väldigt generös julklapp vänta dig. Pengar, smycken eller något annat av stort värde är på väg till dig. Ett mycket positivt sms eller samtal väntar mot slutet av veckan. Goda nyheter om pengar och arbete eller ett kärleksmeddelanden kan vara det som gör att du känner dig speciellt utvald av universum under julveckan.

Kräftan 22/6-23/7En solförmörkelse äger rum på torsdagen. Men, lugn, detta är en härlig förmörkelse. I ditt fall äger den rum i ditt kärlekshus.

Din älskling kan ge dig en överraskning som du inte hade förväntat dig! Eftersom det område som berörs av förmörkelsen även styr över dina samarbetspartners så kan en nyhet inom arbetet alternativt vara det som ger dig så oväntat goda nyheter. Det är mycket möjligt att du får ett frieri eller ett erbjudande som innebär att någon inom arbete är redo att verkligen satsa på dig. Bröllop kan ske innan året är slut eller börja planeras kring julen! Så härligt! Använd denna julvecka till att så viktiga framtidsfrön, förutom planer i ditt kärleksliv så kan du fundera över sådant såsom att signera ett avtal eller bestämma dig för att satsa fullt ut på en affärsidé. De tuffa tiderna under 2019 är strax förbi och en ljusnande framtid väntar.

Lejonet 24/7-23/8Du kommer känna av veckan astrologiska gåvor mer än andra tecken. Solen, som är din styrare, berörs direkt av de lyckosamma aspekterna som uppstår under veckan. Årets lyckligaste dagar och en strålande vacker förmörkelse äger rum under samma vecka. Vilken julgåva du får! För din del berörs ditt sjätte hus för arbete och hälsa. Hastigt och oväntat kan du få nyheter om att stora pengar och ekonomiskt värde är på väg till dig. Du kan exempelvis få ett vackert smycke i julklapp eller ta över en värdefull aktiepost. Eller välkomna en söt hundvalp eller annat husdjur som kommer ge dig glädje och kärlek under många år. Nyheterna om ett nytt arbete, med en mycket generös lön, är ett annat alternativ. Företaget tycks ha satt dig högst upp på listan av alla sökande till tjänsten. Samtidigt får du kraften att ta tag i din hälsa. Du vill troligen ta hand om din träning på ett ”lyxigare” sätt. Kanske väljer du att uppgradera ditt gamla gym till ett bättre med större utrymmen och mer personlig service.

Kostnaden för medlemsavgiften kommer inte vara ett hinder för dig nu när inkomsterna ökar.

Jungfrun 24/8-23/9

Härliga, kärleksfulla flirtiga vecka som väntar dig! Med årets mest tursamma dagar och en glittrande förmörkelse full av fina överraskningar och härliga gåvor så lyser den här veckan upp som en av de bästa under året för dig. Kanske till och med i livet! En härlig kärleksupplevelse väntar dig. Om du är stadgad kan kärleksupplevelsen översättas till kärleken för en ny liten familjemedlem eller barn som du redan har. Du myser av allt det vackra som sker. En förlovning, en person som erkänner sina starka känslor för dig eller mötet med en person som leder till en blomstrande romans i jultider- detta är så vackert! Nu får Jungfrun så mycket kärlek och det kommer följa med dig in på 2020. Kärleken väntar på dig! Veckan är den bästa tiden på mycket, mycket länge för att hitta din rätte/a person. En graviditet kan överraska dig. En adoption eller glädjen över något som sker dina äldre barn kan också vara anledningen till alla denna lycka. Alternativt, om du har drömt om att få större utlopp och användning för din kreativitet- nu får du chansen! Förmörkelsen ger dig en nystartschans inom de ovan nämnda områdena som är så exceptionellt fina att jag knappt kan tro det. Men det är sant! Njut och låt dig överraskas av allt det goda som kommer till dig i jul. Grattis!

Vågen 24/9-23/10Året 2019 kan ha känts prövande för dig. Känslomässigt så kan du ha känt dig rotlös de senaste två åren. Boendet kan ha varit en stötesten. Tankarna på att den kommande veckan innehåller en solförmörkelse kan därför kännas som en oroande nyhet. Men, nej kära Vågen, den förmörkelse som väntar på torsdagen är en underbar solförmörkelse som kommer öppna nya vägar och leverera oväntade möjligheter.

Det som sker dig kommer att ske snabbt. För förmörkelser är bra på att öka tempot i livet. Förmörkelsen äger rum i ditt fjärde hus för hem och familjeliv. Helt oväntade, goda nyheter kring pengar och lån kopplade till ditt hem och din familj gör att du med lätthet kommer kunna uppgradera dig till ett större och bättre boende. Det som sker kommer att hjälpa dig att må bättre känslomässigt. Du kommer känna dig tryggare. Om du letar efter ett nytt boende så kan saker börja ske snabbare än du tror från och med fredagen. Förvänta dig mirakel och snabba, positiva vändningar. Om du är nöjd med ditt boende så kan alernativt nyheterna om att en ny familjemedlem som är på väg anlända, glädja dig under denna jul. Det kan vara du som blir gravid eller att någon i din familj är den som kommer skänka er en ny liten person att älska och ta hand om. Årets mest tursamma dagar äger rum under veckan och kommer förstora allt det jag skrev. Wow- vilken varm, härlig jul du får!

Skorpionen 24/10-22/11Det är megafokus på ditt tredje, kommunikativa hus, den här veckan. Årets lyckligaste aspekter äger rum och förstorar på samma gång en fullkomligt magisk solförmörkelse. Julen 2019 kan gå till historien som en av de härligaste och mest överraskande högtiderna i ditt liv. Som en blixt från ovan kan du få ett samtal från en person som företräder dig eller någon som du redan samarbetar med. Och nyheterna är goda! Ett jobbuppdrag eller chansen att skriva ett kontrakt glittrar som av guld. Du kan få ett mycket generöst ekonomiskt erbjudande för att sprida dina kunskaper genom tal eller skrift. Alla former av kommunikation gynnas av det som sker. Dina förmågor inom efterforskningar, journalistik, marketing/försäljning eller sociala medier är eftertraktade.

Ett uppdrag inom undervisning eller från en bok som du har sänt till ett bokförlag kan få dig att gå på små moln resten av året. Det är mycket möjligt att ett av dina syskon, en av dina vänner en granne, har ett finger med i det som sker. Kanske har ni en god idé som ni skakar hand på att förverkliga tillsammans under 2020. Vad som än sker så kommer du få både personlig bekräftelse och besked om att mer pengar snart kommer att landa på ditt konto.

Skytten 23/11-22/12Pengar har varit ett tufft tema för dig de senaste två åren. Du har arbetat och arbetat men ändå inte riktigt sett det resultat på bankkontot som du hade önskat. Men den 2 december började spelplanen att förändras, till din fördel. Under julveckan som väntar kommer du få de nyheter som du har drömt om och arbetat så hårt för. Under veckan äger årets lyckligaste aspekt rum. Din styrare, Jupiter, möts med Solen. Bara det är en otrolig händelse, särskilt stark för dig då det är din styrare som är inblandad. För att göra saken ännu mer signifikant så länkar Jupiter ihop sig med en underbar, glittrig solförmörkelse  som äger rum på torsdagen. Planeterna som har gett dig utmaningar i ekonomi kommer ingå i den enorma nya början för dig som väntar från och med torsdagen. Nu kommer genombrottet, ketchupeffekten, du har arbetat för! Något HELT oväntat på jobbet sker, en möjlighet eller ny chans till arbetsprojekt eller tjänst, serveras dig på silerfat. Den starka energin från solförmörkelsen, som är en superstark nymåne med nyheter om en ny början, triggas extra av härlige Jupiter. Dina favoritområden, juridik, utbildning, publishing, internationella resor, onlinevärlden och språk kan ge dig inkomstmöjligheterna som du bara har drömt om de senaste två åren. Du kommer bli så överraskad för det som sker är inte något som du har förväntat dig eller ens tänkt på som ett alternativ.

Mycket pengar kommer in i ditt liv under de närmaste månaderna efter förmörkelsen. MYCKET pengar. Och du är så värd det som sker! Grattis Skytten!

Stenbocken 23/12-20/1

Det är din tid i livet! Med lyckoplaneten Jupiter i ditt eget tecken sedan den 2 december så väntar dig en ny början i livet. Du har inte haft sådant här flöde på 12 år! Under julveckan äger ett möte rum mellan tursamme Jupiter och Solen rum. Denna aspekt brukar kallas för årets lyckligaste dag. Den äger rum på fredagen men kommer prägla hela veckan. Som om årets lyckligaste dag inte vore nog så aktiveras en förmörkelse av denna lyckliga aspekt. Förmörkelsen äger rum på torsdagen och den för med sig oväntade nya möjligheter som ligger helt i linje med dina personliga önskningar och förhoppningar inför framtiden. Julen 2019 för med sig förlovningar, frierier, graviditeter och vackra, värdefulla julklappar. Det goda som väntar kommer helt oväntat och överraskar dig! Pengar och ägande om du delar med en kärlekspartner eller annan (såsom bank eller försäkringsbolag) kan vara en anledning till att du firar din ekonomi lite extra den här veckan. Bästa sättet att använda allt det goda som kommer till dig är att fokusera på bara dig och dina drömmar när du väljer väg framöver baserat på de nya och spännande nyheterna som väntar dig i veckan. Vilken jul och vilken avslutning på året!

Vattumannen 21/1-18/2Stjärnhimlens mest tursamme planet, kommer slå sig samman med en solförmörkelse på torsdagen. Inget slår denna kombination av planeter som kommer arbeta för att ge dig chansen att starta en ny, hemlig plan för livet. Du kan få en chans att arbeta på ett projekt som kräver diskretion och sekretess eller du kanske själv inleder en ny början i livet som du inte är redo dela med världen förrän en bit in på det nya året.

Med så många planeter i ditt tolfte hus för enskildhet och dold information så kan du ägna mycket tid åt att inte avslöja en superhärlig hemlighet. Det är en mycket bra tid för att göra healingarbete och en gång för alla bryta med det gamla och gå vidare i livet. Mars, planeten som styr över handling och snabbhet, befinner sig i ditt karriärhus. Du rör dig snabbt och självsäkert och kan få besked om ett nytt toppjobb i januari. Är det den anställningsintervjun/jobbnyheterna som du håller så hemlig under december kanske?

Fiskarna 19/2-20/3Ett nytt kapitel i livet kommer öppnas upp för dig under veckan. Dagarna förgylls av härliga överraskningar, som du inte hade någon anledning att förvänta dig, och tur! Vänner och chansen att resa är ett av de områden som kommer ge dig mycket roligt både i veckan men också följa med dig in på det nya året. Dina kontakter och bekanta uppskattar dig och kommer ge dig möjligheten att resa och uppleva nya saker i livet. En inbjudan till en vän som bor utomlands eller chansen att resa med en organisation eller arbeta för välgörenhet kan  också vara det som ger dig de goda möjligheterna till resor från och med denna vecka och under kommande månader. En vän kan berätta något för dig som påverkar dig så starkt att du ser det som ”före och efter” att jag fick reda på X. Du får kraft och fart av det som sker! Att hjälpa andra, ger dig så mycket tillbaka och nu och under 2020 kommer du få chansen att interagera med många nya personer. Det är också mycket möjligt att du finner kärleken bland dina vänner och bekanta. Att den perfekte partner finns bland dina onlinekontakter- hade du tänkt på det? Det här kommer överraska dig! Det kommer vara så dubbelt härligt för din tro på att du kan få dina önskningar att gå i uppfyllelse, kommer ge dig besked. Det LÖNAR sig att drömma och fantisera för att förverkliga sina mål.