ANNONS

God Jul!

/

Med önskan om en underbar jul för er alla!

Christmas Tree, Ornaments, Christmas, Holiday, Tree

Kära läsare,

Jag är så glad att jag för det sjätte året i rad får skriva för er här på bloggen.

Utan er hade jag inte kunnat göra det som jag älskar allra mest.

TACK! TACK! TACK!

Jag önskar er alla en underbar jul och att ni får ta emot Jupiters och Solens vackra gåvor under denna jul. Som jag skrev om igår så har Julafton underbara aspekter för att vi på ett överraskande sätt ska känna oss lyckliga och tacksamma för något särskilt vackert idag.

Är ni nyfikna på vad som väntar er under 2020 så finner ni mitt stora årshoroskop för 2020 HÄR.

God Jul!

Stora kramar

Helena

8
77

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00