ANNONS

Fredagstarot 3 januari 2020

/

Tarotkort för dagen. Välj ett kort- få ditt budskap.

Tarot, Magician, Magic, Witch, Occult, Destiny

fre 3 jan 2020

Scrolla ned för rättvända kort….

fred 3 jan 2020

Från vänster:

6 i Stavar

Grattis! Du nått en viktig milstolpe och skördar du frukten av ditt arbete. Framgång på arbetet, med pengar eller en personlig satsning som du har gjort, belönar dig. Omgivningen ger dig bekräftelse på att du har nått en seger och ett genombrott. Du kan få ett pris eller en utmärkelse, eller vinna en tävling. Du utstrålar styrka och talang. Använd den här dagen till att ge dig själv ytterligare chanser. Håll dig framme. Visa upp dig och dina förmågor. Var stolt och tacksam för allt som du har uppnått och, framförallt, känn tillit till att du idag och framöver kan lyckas med vad som helst om du bara bestämmer dig för det!

Månen

Ditt inre och det undermedvetna kan påverka dig starkt idag. En rädsla, minne eller felaktig föreställning kan trigga en reaktion som egentligen inte har så mycket att göra med verkligheten som du kanske upplever det. En upplevelse som du var med om när du var liten, kan påverka din tro på din förmåga som vuxen. Månen råder dig att arbeta med blockeringar och felaktiga uppfattningar. Du kan, alternativt, ställas inför ett behov av att fatta beslut som gör dig osäker men där din magkänsla trots allt vägleder dig bättre än fakta. Idag kan fakta och logik kännas som de styr mindre i ditt liv. Våga istället lita till det som man inte kan se och ta på, såsom drömmar och meddelanden från ditt inre.

Kung av Svärd

Du har, likt kungen, huvudet på skaft. Du har förmågan att använda både ditt intellekt, men även din intuition, när du reagerar på information och händelser omkring dig. Om du står inför ett val idag uppmuntras du att använda din slutledningsförmåga och intelligens för att ta ett konstruktivt beslut. Balans, rättvisa och diplomati är något som måste finnas med i bilden när du ta beslutet eller överväger ett alternativ. En advokat eller rådgivare kan ge dig värdefulla råd om du söker det. Genom att arbeta förebyggande kan exempelvis juridisk vägledning ge dig ett försprång, INNAN ett problem uppstår. Du garderar dig. Detta kan inbegripa att få hjälp med att affärsavtal, äktenskapsförord eller testamente.

2
49

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00