ANNONS

Beställning av personliga horoskop

/

Personlig astrologikonsultation

Astrology, Divination, Chart, Horoscope, Zodiac, Libra

Kära läsare,

Först, TACK, för alla fina och varma kommentarer och råd om numerologi-frågorna jag hade igår! Jag kände att jag fick ett budskap av det jag läste. Det var så underbart!

Jag tror ju verkligen på änglar och meddelanden så det var en väldigt fin bekräftelse på att de finns där. Jag känner verkligen av Saturnus/Plutos kommande möte, och har gjort det särskilt starkt de senaste 6-8 veckorna. Det ska bli intressant att se vilka nya vägar och insikter som öppnar sig.

Det jag tog med mig starkast från numerologin var att fortsätta tänka positivt och att jag har beskydd. Det var som balsam för själen att bli påmind om det.

Tack igen alla ni fina som skrev till mig!

Nu till en annan fråga som har dykt upp på flera fronter:

Gör jag personliga astrologiska konsultationer?

Den här frågan brukar komma lite oftare i samband med nyår då man vill starta på nytt inför det nya året och då jag också nyligen har publicerat årshoroskopet.

Svaret är, dessvärre, nej. Jag gör inte personliga astrokonsultationer.

Men jag kan varmt rekommendera min kollega på Damernas Värld, Margareta Hedin. Det var faktiskt hon som en gång i tiden sa åt mig att ”du skulle nog kunna bli en duktig astrolog”. :-)

Så rätt hon skulle få i att astrologi skulle finnas med i min livsväg. På den tiden satt Margareta på Drottninggatan. Nu finns hon i Gamla Stan. Hon är en mycket skicklig astrolog.

Hur känner ni andra inför den stundande förmörkelsen och förändringsmötet mellan Saturnus och Pluto? Är ni sugna på förändring? Har ni också känt av att ”det drar ihop sig”?

Skriv och berätta- era kommentarer och tankar är alltid så kloka och jag älskar att läsa dem!

Jag önskar er alla en fortsatt fin tisdag!

Kramar

Helena

2
69

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00