ANNONS

Fullmåne/månförmörkelsehoroskop 10 januari 2020

/

Månförmörkelse i Kräftans tecken, grad 20, fredagen den 10 januari.

Lunar Eclipse, Bloodmoon, Lunar, Night, Moon, Sky, Full

Minns du vad du startade, önskade eller la grunden för den 2 juli 2019? Imorgon på fredagen den 10 januari 2020 är det dags för den avslutande delen av det vi startade i samband med nymånen i juli. Vi får en fullmåne och månförmörkelse i samma tecken, Kräftans tecken.

Kräftan styr över hemmet, familjen, känslomässiga minnen och sår. Förmörkelser bringar ofta fram fakta och information som vi inte tidigare har känt till. På så sätt ökar tempot i livet, för när vi har hela sanningen blir det så mycket lättare att agera.

Nedan finner ni min lathund till hur stjärntecknen påverkas av förmörkelsen.

Nyheterna kan du få +/- 4 dagar räknat från den 10 januari.

Väduren 21/3- 20/4

Något kopplat till ditt hem eller din familjesituation belyses av fullmånen och förmörkelsen. Något som inte tidigare varit känt för dig, kan överraska dig. Hastigt kan du behöva lägga allt ifrån dig för att ta hand om en familjemedlem eller åtgärd i hemmet.

Oxen 21/4-21/5

Det kan bli dags att sätta din anteckning på ett viktigt dokument. Ett kontrakt eller annan överenskommelse kan läggas på ditt bord. Det är också möjligt att den viktig försäljning eller inköp blir aktuell. Du har arbetat mot detta det sensate halvåret.

Tvillingarna 22/5-21/6

Månförmörkelsen äger rum i ditt hus för inkomster. Du kan behöva tänka om gällande hur du har hanterat pengar och ägande. En oväntad, men positiv, vision av hur du kan göra om din budget kan ge dig startkraften du behöver.

Kräftan 22/6-23/7

Allt startar med dig. I samband med förmörkelsen kan du bestämma dig för att förändra dig själv först, för att sedan kunna se den förändring du önskar hos andra. Du har varit på väg mot den här insikten eller nystarten det senaste året. Nu får du fart att GÖRA något.

Lejonet 24/7-23/8

De senaste dagarna kan du ha känt dig känslig, trött och kanske har du upplevt att den spirituella sidan av dig har pockat på mer uppmärksamhet än vanligt. Nu får du chansen att vila, få perspektiv och släppa sådant som inte längre hjälper dig. Praktisera förlåtelsens kraft, mot dig själv och andra, släpp och gå vidare.

Jungfrun 24/8-23/9

En ny innovativ väg, en helt ny idé, kan ta dig med storm i samband med förmörkelsen. Som om ditt undermedvetna plockat ihop en lösning på något som du länge har velat uppnå. Vänner kan behöva ditt stöd. Deras liv kan vara lite dramatiskt. En livsdröm eller ett spännande samarbeta med likadsinnade kan bli aktuellt.

Vågen 24/9-23/10

Med förmörkelsen i din zon för ambitioner, långsiktiga planer och karriär så kan ditt arbete ta en oväntad vändning. Något förändras, snabbt. Nya regler eller bestämmelser i din bransch, eller oväntade nyheter från en chef eller överordnad/myndighet kan vara anledningen till den hastiga förändringen.

Skorpionen 24/10-22/11

Om du studerar kan du tänka om gällande din studieplan. Det är en avgörande tidpunkt för dig då en examen eller ansökningsbesked blir aktuellt. Du har arbetat för detta det senaste halvåret. Ändå finns det ett element av överraskning med i leken. Alternativt får du, hastigt, nya besked om möjligheterna att resa/studera utomlands, skriva/undervisa eller besked om VISA, eller uppehållstillstånd.

Skytten 23/11-22/12

Oväntade nyheter om pengar som du har tillgodo kan ge dig en glad dag. (Det är också möjligt att du får besked om att du är skyldig skatt eller behöver betala av en skuld- men låt oss tänka positivt.) Oavsett vad som händer så kommer du bli medveten om att stora förändringar i din ekonomi äger rum nu eller inom kort.

Stenbocken 23/12-20/1

Förändringens vindar blåser genom ditt partnerskapshus. En kärlekspartner kan agera på ett sätt som du inte hade förväntat dig.  På gott eller ont. Detsamma gäller för dig som har ett ”äktenskap” med en affärspartner i form av ett affärssamarbete. Förmörkelsen bringar fram sanningen i ljuset så att ni sedan ska kunna gå framåt med alla förutsättningarna under kontroll, eller gå skilda vägar.

Vattumannen 21/1-18/2

Hastiga nyheter och förändringar väntar dig när det gäller dina dagliga rutiner. Ditt arbete kan exempelvis påverkas av att en arbetskollega hastigt meddelar att han/hon ska lämna sin anställning. Om du har anställda kan samma situation påverka dig som företagare. Förmörkelsen påverkar även din hälsa och hur du tar hand om dig. Nu kanske det inte finns några ursäkter längre- dags att prioritera mindre stress och mer vila och sunda vanor!

Fiskarna 19/2-20/3

Ditt/dina barn, eller barn i din närhet kan ge dig oväntade nyheter. Om du är i fertil ålder så kan ett graviditetsbesked överraska dig. Förmörkelsen äger rum i den del av ditt horoskop som också styr över flirt, kärleksrelationer och kreativa önskningar. Något kulminerar, efter ett halvår av drömmande och önskande, och du kommer få se snabb utveckling.

0
69

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00