ANNONS

Horoskop vecka 3, 2020

/

Planetaspekter vecka 13-19 januari 2020

Koala, Nature, Animals, Paws, Australia, Puppy

Mina tankar går till alla offer för de hemska bränderna i Australien. Kärlek, styrka och omtanke och TACK till alla som arbetar för att hjälpa de utsatta och drabbade.

Vecka 3, 2020

Vi befinner oss i förändringens tid. I dessa tider kan sådant som inte längre gynnar oss eller gör nytta för oss, svepas bort. Som om någon mycket städeffektiv person gick fram och bara sorterar ut allt överflöd. Det kan vara saker men också strukturen för hur vi lever eller relationer. Vi känner oss manade att ta nya kliv i livet för att hitta ro och balans.

Den gångna fredagens månförmörkelse är att se som gnistan som antände krutdurken. Med Solen i konjunktion till både Pluto och Saturnus på måndagen den 13 januari så kommer vi befinna oss i ett stillsamt, dämpat läge. Det är verkligen bra tider för att sätta sig ned och fundera över livet och hur vi vill att det ska se ut framöver. Ägna dagarna närmast åt att titta och känna inåt. Stå still även om du kanske känner stress att ”springa” för att hitta en lösning.

Hur vill du att ditt liv ska se ut? Vad har du nu för struktur på arbete, familjeliv, pengar och stress? Vad kan du ändra och hur kan du börja om på nytt?

Stora kliv kan tas nu.

onsdagen och torsdagen blir livet lite festligare! Venus flyttar på måndagen in i Fiskarnas tecken och på onsdagen och torsdagen reser Venus i en fin aspekt till Uranus. Det är lättsamt och kul både för romantik och vänskap. Ut och ha kul på dessa dagar! Oväntat härliga händelser väntar.

Venus i Fiskarna är en väldigt omtänksam och fantasifull energi. Vardagsmagi, ja tack!

torsdagen den 16 januari flyttar nyhetsplaneten, Merkurius, in i Vattumannen. Nu blir våra idéer präglade av Vattumannens geniala och banbrytande tankar. Detta är en så bra hjälp i livet när vi står inför livsförändringar, för vi öppnar oss för helt nya upplevelser. Nyheter, samtal, artiklar eller böcker om hur vägar till drömmar går via samarbeten, internet eller välgörenhetsprojekt och vänner kan poppa upp som svampar ur jorden. Vi kan inspireras att göra helomvändningar i livet och våga prova okonventionella lösningar. Det behöver inte vara fel, bara annorlunda, eller hur?

Det är en bra tid för att uppdatera sin hemsida/blogg eller ladda upp de senaste versionerna av appar och uppdateringar av mjukvara när Merkurius befinner sig i Vattumannen. Lägg dock gärna dessa övningar tills efter helgen i vecka 3. Därför att…

… på lördagen den 18 januari möts Merkurius och Uranus i en kvadratur. Detta bäddar för hastiga och oväntade nyheter. Med aspekten kvadratur så kan det som sker kännas en aning chockartat. Den som kan undvika att skriva under viktiga papper dagarna kring den 18 januari, gör klokt i det.

Skriv gärna och kommentera hur ni upplever tiderna just nu. Det är mycket möjligt att hela hösten har präglats av denna inre stress eller känsla av att hitta rätt, på ett nytt sätt. Nu tycks den mynna ut i nya möjligheter istället för lamslagenhet.

Jag önskar er alla positiva upplevelser och goda tankar och idéer.

Kramar

Helena

7
114

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00