ANNONS

Horoskop 13-19 januari 2020

/

Horoskop för alla stjärntecken vecka 3, 2020

Woman, Model, Posing, Outdoors, Fashion, Attractive

Först några ord från mig:

Det är en sådan enorm glädje att få skriva horoskop för alla er fina läsare. TACK för att ni återkommer, för att ni kommenterar på inläggen och sprider mina horoskop. TACK också för att ni ger tillbaka så oerhört mycket värme och omtänksamhet.

TACK för att jag kan se fram emot ytterligare ett år som astrobloggare!

TACK! TACK! TACK!

Nu till den kommande veckans horoskop.

Väduren 21/3- 20/4

Kärleksplaneten flyttar in i ditt drömska hus på måndagen. Under kommande veckor kan du komma på dig själv med att fantisera mer kring det du drömmer om i kärlekslivet. Du kanske också väljer att gå från försvarsläge till att dela med dig av dina innersta önskningar och rädslor som du bär på. Onsdagen och torsdagen känns magiska och med guldkant. Arbetsmässigt inleds veckan med stora, modiga kliv. Kanske inser att du behöver komplettera dina kunskaper eller bli bättre på något inom ditt arbetsområde.

Oxen 21/4-21/5

Det är en stor vecka och en väldigt viktig tid i ditt liv. Med så mycket fokus på nya upplevelser och influenser så kan du krossa glastak och ta dig till nya nivåer. Vägen dit kan gå via en affärsidé eller kunskaper eller insikter som du tar med dig från en rådgivare eller internationell guru. Om du befinner dig på resande fot kan du finna en ny, möjlig väg att använda dina kunskaper. Från och med torsdagen befinner sig Merkurius i din karriärzon- be om det du önskar, sök dina drömjobb, presentera en idé och stå på dig! På lördagen är du rastlös och väntar inte på någon.

Tvillingarna 22/5-21/6

Nu är rätt tid för att sätta nya mål tillsammans med din kärlekspartner, eller, om du är singel. klargöra intentionen att finna den rätte. En framtidsplan för kärlekslivet gör dig lugn, glad och inspirerad. Den här veckan är du redo att blotta ditt hjärta och berätta precis VAD du känner och VAD du önskar dig. Dags att sluta med att bara spana på den där snygge/a och istället berätta hur du känner! På lördagen är du redo för äventyr och nya tag i livet, men du kan känna motstånd från vänner eller omgivning. Är det avundsjuka som anas där i bakgrunden? Gör din grej!

Kräftan 22/6-23/7

Ditt kärleksliv mår bra av att du vågar testa något nytt med din kärlekspartner. Boka en resa till en destination som inte alls är er ”vanliga typ av resa” eller, om du är singel, våga öppna dig för att inleda en relation med en person som är helt olik dig själv och från en helt annan bakgrund. Från och med torsdagen kan en titt inåt få dig att konfrontera rädslor och minnen. Dags att släppa! Veckan präglas av att du står och väger inför ett stort och viktigt beslut i kärlek, eller gällande ett samarbete inom arbete/företagande. Peppa dig med ”jag-kan-och-jag-lyckas”-tankar och se till att satsa på det som ger dig chansen att sammanföra dina förmågor med en annan person/företags. Tillsammans med andra blir DU starkare.

Lejonet 24/7-23/8

Det är allt eller inget som gäller i kärlekslivet. En passionerad kärleksaffär kan ta dig med storm eller så kan du välja att bryta dig fri från bojor som hållit dig tillbaka. Nytt år, nya möjligheter! Sedan i augusti har du genomgått en prövoperiod gällande dina ambitioner och karriär. Nu vet du vad som fungerar och är redo att gå framåt. Nya smarta vanor och förhållandevis enkla dagliga rutiner kan göra ditt jobb både lättare och mer effektivt. Kanske överväger du att delgera eller, om du är egenföretagare, ta in extrahjälp eller byta till en smartare plattform/mjukvara/app som du använder i jobbet.

Jungfrun 24/8-23/9

Stadgade Jungfrur går in i en period där harmoni och samstämmighet och medkänsla dominerar. Om du är singel så kommer du känna dig särskilt motiverad att hitta den rätte, för lång tid framöver. Du sållar ut de som inte uppfyller din krav och satsar på den som uppfyller alla dina önskningar. Annars är du hellre ensam. Veckan domineras av att du tycks vara på ett uppdrag som går ut på att ”sluta be om ursäkt för dig själv”. Helt rätt, men, tänk dig för lite extra för INNAN du öppnar munnen eller skriver en kommentar online, på lördagen.

Vågen 24/9-23/10

Ta din partner i handen och bege dig mot nya sundare vanor. Varför inte satsa på gymkort tillsammans eller bestämma er för att byta ut snabbmat och sofftid mot gröna rätter och att få till ett system av ordning och reda där hemma? Plötsligt känns att-göra-listor lite sexigt! Ett sätt att visa kärlek och respekt för din partners tid och ansträngning. I arbete har du allt att vinna på att visa din känsligare sida. Alla kollegor och samarbetspartners har också ett privatliv och känslor. När du sträcker ut en hand av förståelse, hjälper det dig i jobbet. Någon kan provocera dig med vilje på lördagen. Nappa inte på det betet.

Skorpionen 24/10-22/11

Alla hjärtans dag 2020 startar tidigt för dig! Med kärleksplaneten i ditt hus för sann kärlek och flirt så kan lite extra omtänksamhet mot din partner ge dig enormt mycket tillbaka. Singel? Ett leende och att ”se” de som är utanför din egen bubbla kan bli starten för en ny relation. Du har strålande idéer gällande arbete eller ambitioner. Håll dem nära och avslöja inte mer än du behöver. Särskilt på lördagen kan du känna hur någon luskar efter mer information. Det ser ut som att du kan göra en rejäl hacka på något som har att göra med kommunikation (tal/skrift/undervisning) eller försäljning, som du har arbetat på ett längre tag.

Skytten 23/11-22/12

Du befinner dig i en lustig energi. Det är både kämparanda och mod, samtidigt som du är nostalgisk och lite lätt gråtmild. Du arbetar för att nå dina mål och det ser ut som ett nytt hem, eller en större trygghet/bekvämlighet hemma, är väldigt viktigt för dig nu. En intressant chans till ett samarbete eller goda nyheter kring lånelöften eller skatter kan dyka upp under veckan. Du kommer känna att du börjar få koll på de små rutinerna, som skapar den stora helheten. På lördagen får du hastigt ändra om i dina planer. En vän kanske är tvungen att boka om en träff som du sett fram emot.

Stenbocken 23/12-20/1

Drömmar om att få uttrycka dig kreativt eller få visa upp dig som den superstjärna som du känner att du är, kan ha fått dig att testa nya vägar sedan i augusti. Allt testande och många nya kontakter sedan dess leder dig till en chans att bygga upp ett glittrande nytt företag eller projekt. Det här kan gå snabbt! Du står inför ett megagenombrott och stor förändring i ditt liv. Som att kläckas ur ditt skal och äntligen få visa upp vem du egentligen är. På lördagen har du allt att vinna på att stå fast i dina värderingar och inte låta dig manipuleras in i att tänka om.

Vattumannen 21/1-18/2

Du söker efter trygghet och lite lyx med din partner. Och du ger villigt av detsamma till den du älskar. Unna er ett mysigt restaurangbesök och överös din kärlek med de vackraste orden du kan. Singeln motiveras av tanken på att finna en person som också siktar mot en trygg tillvaro med möjligheter till lite guldkant på tillvaron. En ny idé som har att göra med din bostad eller en fastighet kan ha gäckat dig sedan i augusti. Nu kommer dina samlade intryck och funderingar att mynna ut i en insikt om vilken väg du ska välja. Det är möjligt att du tänker i helt nya banor. Men ändå, så skönt med en riktning som du känner dig nöjd med!

Fiskarna 19/2-20/3

Med kärlekens planet, Venus, i ditt eget tecken från och med måndagen så väntar veckor av flöde och harmoni i ditt liv. Unna dig lite flärd och glamour såsom ett klädesplagg eller den där väskan som du har drömt om så länge. Ditt kärleksliv får världens kick av att Venus besöker ditt tecken. Du får det du drömmer om. Din kärlekspartners högsta önskan är att DU är nöjd. Om du är singel så kan ett möte med en ny person kännas precis som du har visualiserat det. Magiskt! Njut av allt härligt som sker. Nya tag i en grupprelation eller med personer som du har ett samröre, såsom en bostadsrättsförening eller vägsamfällighet, stimuleras av kraftfulla aspekter på himlavalvet just nu. Teknik och moderniteter kan ligga i förgrunden för det som diskuteras. En granne, syskon eller vän kan trigga dig till ilska på lördagen. Ligg lågt.

3
76

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00