ANNONS

Mehls i Stockholm- Den enda rean som jag ALDRIG missar.

/

Mehls i Stockholm. Inlägget innehåller reklam.

Mehls_1

Kära läsare,

Det är rea-tider. Jag måste erkänna att jag inte brukar bli särskilt exalterad av konceptet. Men, det finns en butik vars rea jag aldrig missar.

Min absoluta favoritbutik för både stora och små: Mehls i Stockholm på Sibyllegatan 43.

Just nu har de 40-50% REA och här finns så mycket vackert att fynda! Jag älskar deras barnkläder. Deras eget märke Mimirose har den där lite gammaldags stilen som jag tycker är så fin. Spetskragar på blusar och bodys till smått folk. Det kan inte bli sötare och mer välklätt på samma gång!

Nu är det verkligen läge att göra ett kap. Den här gången blev det ett köp av barnjacka med smart inbyggd reflexfunktion i sömmarna. Det gäller att synas i mörkret!

För oss snygga, smarta kvinnor finns det också goda chanser till fynd. De har massor av härligt från Filippa K, kashmirkoftor och de där supersnygga bootsen från R.M.Williams och hårsnoddarna som alltid åker med i påsen i sista stund, och, och… :-)

Personalen är supergullig och hjälper till med allt.

Så himla mysigt med en butik med denna service som ger en känsla av något alldeles, alldeles extra. Hur ofta får man en fin påse med barnkläderna försiktigt inslagna i silkespapper?

Exakt.

Har ni besökt Mehls på Sibyllegatan? Om inte- missa det inte!

Jag önskar er alla en fortsatt härlig måndag!

Kramar

Helena

1
28

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00