ANNONS

Kärlekshoroskop 13 januari- 7 februari

/

Venus i Fiskarnas tecken

Love, Valentine, Valentines Day, Valentines Day Table

Kära läsare,

Igår flyttade Venus in i Fiskarnas tecken. Det här passar Venus perfekt! Omtänksamhet, drömmar, fantasi, visioner, kärlek och vackra miljöer frodas med den här aspekten.

Nedan finner ni min lathund till hur stjärntecknen påverkas av Venus under transiten i Fiskarnas tecken, som varar till och med den 7 februari.

Imorgon, onsdagen den 15 januari, möts Venus i Fiskarna med Uranus. Det är ett härlig planetmöte som kan föra med sig underbara kärleksöverraskningar.

En väldigt fin start på Venus transit i Fiskarna.

Kommentera gärna och berätta vad som sker dig i kärlekslivet idag och imorgon.

Väduren: Nu kan du bli väldigt drömsk i kärlekslivet. Kanske drömmer du ihop en fantasisituation som ligger långt från verkligheten. Om du träffar någon ny under denna tid ska du vara noga med att dubbelkolla sanningen. Ett alternativ är att du är redo att släppa in en kärlekspartner på ett mycket privat, andligt plan i ditt liv. Kanske delar du med dig av hemligheter och tankar som du vanligtvis behåller för dig själv.

Oxen: Med Venus i ditt elfte hus blir kärlekslivet mer vänskapligt och frihetsbehovet större. Tanken på att låta din partner göra mer saker på egen hand, samtidigt som du gör saker för dig, kan locka och skapa ny spänning i förhållandet. Om du söker efter en ny kärlek kan den personen finnas bland dina bekantskaper, exempelvis en vänskap som plötsligt utvecklas till något mer. Frihet och självständighet tilltalar dig mer än att hålla handen hela tiden. Socialt liv inriktas på att möta andra likasinnade och att kanske lära dig något mer om ett passionerat intresse.

Tvillingarna: Du är helt redo för att sätta dig ned och tänka långsiktigt i kärlekslivet: Gifta dig? Flytta samman? Hur praktiskt göra för att få ditt och en kärlekspartners liv att komplettera varandra? Om du är ute och dejtar kommer dina långsiktighetstest att sålla bort de som inte direkt verkar seriösa och inriktade på samma mål som du. Klokt.

Kräftan: Äventyr och nya upplevelser lockar dig! Om du har en stadig partner är det en utmärkt period för att åka iväg på en resa tillsammans eller att lära er om något nytt ämne som nå båda är intresserade av. Singlar kan falla för en person som inger en känsla av att kunna lära er något: en person som kommer från en helt annan bakgrund än din egen, en lärare, författare eller coach eller präst. Singel eller stadgad: nu blomstrar ditt kärleksliv på resor eller när du vågar gå utanför din bekvämtlighetszon.

Lejonet: Med Venus i ditt åttonde hus är det en tid av avslut som väntar. Jag menar inte avslut av relationer utan avslut av beteenden, påtvingad acceptans eller åsikter. Du kommer att förändras och det kommer påverka relationen. Vissa relationer kan ta slut men din relation och din psykologiska inblick i hur den påverkar dig är det mest märkbara. Det åttonde huset är även hemligheternas och passionens hus. En ”förbjuden” affär kan inledas och/eller mörkas,

Jungfrun: Dina kärleksrelationer, men även ditt sociala liv, får sola sig i glansen av Venus harmoni. Stadgade kan märka av en större känsla av ”att allt känns bra”. Singlar har goda möjligheter att finna en kärlekspartner som prickar av alla krav för långsiktighet. Många kalas och chanser till firanden innebär att den sociala agendan erbjuder kärleksmöjligheter. Med Venus i ditt sjunde hus kommer Jungfrun bli mer populär än vanligt bland vänner och bekanta. Mer inbjudningskort och trevliga inviter till middagar och firanden väntar!

Vågen: Du har en fantastisk chans att ta hand om dig själv och få ordning på livets små petiga måsten och krav. Detsamma gäller i ditt arbetsliv. Kärleksmässigt strålar kärleken när du får en chans att ta dig an plikter och ansvar för arbete och träning tillsammans med din kärlekspartner. Singlar kan möta någon när de jobbar (övertid), byter arbete, på konferenser eller när de tar hand om hälsan genom att gå på kurs om antiinflammatorisk mat, återhämtar sig från en kroppsskada eller tränar.

Skorpionen: Venus transit genom ditt kärlekshus gör detta till en period då Skorpionen inte spar på krutet för att hitta rätt i kärlekslivet. En passion kan blomstra och livet känns mer nöjesinriktat, flirtigt och härligt än på länge. Tal om att skaffa barn eller att satsa på mer nöje och skoj tillsammans skänker Skorpionen mycket glädje under perioden.

Skytten: Dags för en liten promenad längs minnenas allé? Du kan känna dig mer känslomässig än på länge när Venus passerar genom ditt fjärde hus. Om du befinner dig i en relation kommer ditt hem, boende och familjestruktur att hamna i fokus. Vill du ändra något är det en bra tid för att möblera om, måla eller kanske leta en ny bostad. Stadgade kanske talar om gemensamt bostadsköp eller att utvidga familjen. En mamma/modersfigur kan ha väldigt värdefulla kärleksråd att ge dig. Lyssna! Familjen och middagar/tillställningar i hemmet är en toppenmiljö om du söker efter en ny kärlek. Mitt ibland kusiner och barn kan det sitta en annan singel….

Stenbocken: Nu är du den som talar tydligast i kärleksrelationer! Med Venus i ditt tredje kommunikativa hus kommer det blir din högsta prioritet att uttrycka alla dina tankar och känslor. Du kommer att märka, singel som stadgad, att ju mer öppen och transparant du är om hur du känner, desto bättre mår du i ditt kärleksliv.

Vattumannen: Det är en lyxens tid när Venus besöker ditt andra hus. Singlar kanske satsar allt på egen-kärlek och köper sig något vackert eller unnar sig en lyxig upplevelse såsom en SPA-behandling. Det andra huset är också där de personliga värderingar finns och huset som styr hur man söker trygghet. Vattumannen kanske finner att samtal som syftar till att få er att känna er som att ni sitter i tryggt ekonomiskt bo, blir viktigare. Singel såväl som stadgad behöver känna sig väl tillrätta med ekonomi och att vara trogen sina livsvärderingar.

Fiskarna: Grattis Fiskarna! Under de kommande veckorna, till och med den 7 februari, är det ni som kommer få alla andra att vända sig om efter er på gatan. Ni kommer få en speciell charm som gör er oemotståndliga! Om inget händer i kärlekslivet eller med ett ökat antal flirtande blickar, kanske du unnar dig mer fina saker och kläder än vanligt. Det är också en bra tid för att göra om ditt utseende, med ett lyckat resultat. Klipp håret, gör ett skönhetsingrepp eller satsa på en träningsperiod för en ny snyggare siluett. Stadgade kan njuta av att kärlekspartner gör allt för att ni ska vara nöjda. Singlar, grattis, ni befinner er i en klassisk period för att hitta en ny kärlek!

0
45

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00