ANNONS

Februari och mars under Merkurius retrograds inverkan

/

Planering enligt stjärnorna

Bed, Woman, Work, Computer, Young, Laptop, Learn

Kära läsare,

Det är snart dags för årets första Merkurius retrograd. Jag har noterat dagarna den 18 februari- 10 mars som retrogradperioden.

Merkurius börjar backa på grad 13 i Fiskarna och vänder framåt på grad 28 i Vattumannens tecken.

Inräknat med skuggfaserna så kommer perioden den 1 februari till och med den 29 mars att vara påverkade av Merkurius retroperioden.

Med en retroperiod i Vattumannens/ Fiskarnas tecken så kommer relationer, samarbeten och läkande att stå i centrum för det som stannar upp, behöver ses över och, slutligen, nya beslut tas.

Jag vet att många av er vill planera utifrån planeterna, jag gör det själv så mycket som jag kan, och då kan det vara bra att markera februari och mars som månader då arbete i det tysta är att föredra, snarare än att inleda nya initiativ eller projekt. Svar brukar dröja och många gånger når inte meddelanden/mail/budskap mottagaren som man tänkt sig. Det föreligger risk för missförstånd och man brukar vanka framför brevlådeinkast och mailkorg.

Ha tålamod- det är övergående.

Det är gynnat att gå tillbaka i tiden såsom att ta upp ett tidigare samarbete, vänskap eller välja att gå tillbaka till en vänskap. Finslipa ett arbete såsom en uppsats eller en hemsida/blogg/kanal i sociala medier eller överväg hur du bättre kan utveckla en teknisk uppfinning eller gör en insamlingen till en välgörenhetssak mer effektiv.

Agera sedan i början av april.

Mer om Merkurius retrograd när vi närmar oss ytterligare.

Jag önskar er alla en fortsatt fin dag!

Kramar

Helena

0
65

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00