ANNONS

Fredagstarot 17 januari 2020

/

Tarotkort för dagen- välj ditt kort och få dagens budskap.

Tarot, Tarot Reading, Tarot Card Reads, Capricorn

Välj ditt kort nedan:

fre 17 jan 2020

Scrolla ned för rättvända kort….

fred 17 jan 2020

Få ditt budskap

Från vänster:

Solen

Solen är livsenergi och barnslig glädje. Solen är källa för styrka. Om du väljer kortet Solen betyder det att du kan lita till din inre kraft för att uppnå lycka och glädje. Du strålar som en liten sol och folk runt omkring kan säga att du ger dem så mycket glädje och energi. Din omtanke och uppmärksamhet på andra kan verkligen läka och hjälpa de runt omkring dig.

Om du har gått igenom en tuff period så betyder Solen att du snart kan förvänta dig att saker vänder till din fördel. Du kommer finna energin att vända situationen. Du har fått insikter om så mycket om dig själv och det är det som du nu kan stödja dig på för att resa dig och gå framåt. Ditt självförtroende får en rejäl kick!

Lägg din tid på att utveckla det som ger DIG glädje i livet. Sådant som du kan ägna dig åt i timmar, såsom en kreativ hobby, är gynnat. Ta fram din inre förmåga och låt det få synas utåt. Du kommer få en stor dos av positiv livssyn och bubblande glädje. Så härligt!

8 i Stavar

Här kan det gå undan! Besked, nyheter och meddelanden kan anlända i hög hastighet. Det du får reda på tar dig till avgörande vändpunkter och beslut. Du kan uppleva att dagen känns ”proppfull” av saker att göra men du känner samtidigt att det är något roligt över det hela.

Besked om ett arbete eller en resa, pågående/planering, kan ta upp din tid. Kanske reser du och avverkar flera tidszoner inom ett och samma dygn.

Du befinner dig i en tid då du ska välja att agera på det som sker. Undvik status quo utan följ flödet i det som dyker upp. Du kan finna en ny spännande väg att följa. ”Passa på och håll dig framme” är bra ledord för hur du ska tänka när tempot ökar idag. Skicka iväg ansökningar, avsluta ett projekt med snabbhet och/eller sikta mot det som du allra mest önskar dig. Med den här energin är allt möjligt men du MÅSTE agera!

Tornet

Tornet på kortet har byggts på en skakig grund. Det gör det svagt för de blixtrar som slår ned. Det rämnar, snabbt och oväntat. Om du har dragit det här kortet kan en hastig och oväntad förändring vänta dig. Du kan få ett meddelande eller ett besked som chockar dig. En förändring i ditt kärleksliv, på ditt arbete eller i ditt boende kan ta dig på sängen. Kanske hade du precis kommit till ro med en uppfattning om ”att allt var lugnt nu”. Enligt kortet kan du ha lurat dig själv en aning och nu kommer sanningen fram. Har du byggt ett luftslott? Du kan känna dig tvivlande och undra vilket ben du ska stå på i denna tumult. Meningen med situationen är att du ska kunna bygga upp en verklighet som är välgrundad och trygg för dig. På riktigt. Något som står pall för blixtar och tuffa tider. På det sättet är kortet hoppfullt. Efter regn väntar solsken. Du dirigeras om till något som är bättre för dig. Acceptera ditt nederlag eller förlust, ta dig att sörja och känna smärtan, och fokusera sedan på att göra en nystart som ger dig den stabilitet du söker.

4
50

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00