ANNONS

Horoskop vecka 4, 2020

/

Planetaspekter vecka 4, 2020

Woman, Girl, Beautiful, Portrait, Fashion, Female

(Prenumeranter av mitt nyhetsbrev känner igen texten nedan. Vill du också få mail från mig om de kommande planetaspektera är du varmt välkommen att anmäla dig HÄR)

På måndagen den 20 januari flyttar Solen in i Vattumannens tecken. Fram för nya tankar, nya bektantskaper och bejakandet av livsdrömmar. Vattumannen är det tecken som är förknippat med ”nymodigheter” vad det än må vara i den livstid där vi lever. I vår tid handlar det mycket om teknikens framfart och att skapa nya vägar och uppfinningar för att ge oss mer frihet i livet.

Släpp in nya tankar och ge dig själv möjligheter till en injektion av insikter som kommer genom samarbete och kontakter med andra som delar dina intressen. Du kan kläcka en smart idé eller finna någon att dela dina intressen med. Perfekt för mingel och sociala händelser såsom event eller webinarier.

På torsdagen den 23 januari kommer Vattumannens styrare, Uranus, att befinna sig i kvadratur till Solen. Detta kan bli en nervig dag. Om du har möjligheten att välja mer ensamt arbete eller en lugnare miljö med mindre människor, så för all del, gör det.

Samtidigt är torsdagen den 23 januari en väldigt fin dag för att ge livet lite guldkant. Skönhetens- och kärlekens planet, Venus, befinner sig i Fiskarnas tecken och signalerar till överflödets och den stora lyckans planet, Jupiter. Dessa tu kallas ofta för den stora, respektive lilla lyckans, planeter. På torsdagen kan du göra ett härligt lyxigt inköp eller kröna en date med din älskade eller ny date med en särskilt fin stund på en populär restaurang eller bar. Jupiter befinner sig i Stenbockens tecken. Stenbocken styr över historia och anor. En date eller ett event i slottsmiljö eller med någon form av historisk koppling kan ge dig både tradition och lyx på en samma gång.

Nymånen infaller dagen därpå, på fredagen den 24 januari. Nymånen äger rum på grad 4 i Vattumannens tecken. Detta gör Uranus (som styrarplanet av Vattumannen) till styrare av denna nymåne. Man tittar alltid till vilka aspekter en styrarplanet för en nymåne bildar vid tiden för nymånen. Det sätter tonen för nymånen.

Vid nymånen så bildar Uranus en kvadratur till Solen och nymånen. Kort översatt kan oväntad utveckling av samarbeten, användandet av teknik eller sociala medier, eller struktur för vänskapsband, hastigt ändras. Vattumannens områden, som jag nämnde ovan, är det som står i centrum med en ”krydda” av Uranus oväntade nyheter.

Jag har spanat efter hjälpsamma aspekter och tack vare en fin sextil mellan Merkurius och Mars, som blir exakt på lördagen den 25 januari, så kommer vi att vara båda initiativrika, organiserade och målfokuserade. Om du finner att oväntade utmaningar dyker upp vid nymånen så kommer Mars och Merkurius att hjälpa dig att kvickt tänka ut lösningar OCH att agera.

Det känns som en bra säkerhetsventil.

Kärlekslivet kan kännas en aing knepigt under helgen. Kärlek kontra lust. Vad är det egentligen som gäller? Lust tycks vinna över långsiktiga romantiska intentioner. Detta till följd av en aspekt som blir exakt i början av vecka 5. Det är inte en idealisk helg för en romantisk date den 25-26 januari. Detta är troligen mer ”de flyktiga relationernas tid”…

Jag önskar dig en fin kommande vecka!

Kramar

Helena

0
62

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00