ANNONS

Solen in i Vattumannen

/

En tid för nytänkande, samarbeten och livsdrömmar

Girl, Person, Glasses, Blonde, Hair, Beauty, Model

Kära läsare,

Nu är tiden här för att ta in nya intryck. Snegla åt sidovägar och använda sig av samarbetets kraft. Tillsammans kan många åstadkomma mycket, trots att arbetet fördelat på var och en blir förhållandevis litet.

Det jag älskar med den här tiden på året är den frihet som det innebär att öppna sig för tanken att ”det finns andra sätt” att nå sina mål, än det som ”är det sedvanliga”.

Det är lite uppfinnarattityd som gäller. Med den livsera som vi lever i så kan nya uppfinningar och trender vara det som sveper iväg med oss, och förvandlar hinder till möjligheter. Tänk bara på möjligheterna att frilansa, att leva på ett nytt sätt inom en familj eller göra sitt hem smartare och tryggare på samma gång. Eller tanken på att vänskapsband och kontakter kanske slår högre än ett fläckfritt CV.

Solens besök i Vattumannen kröns av nymånen i samma tecken, nu på fredag. Även om nymånen kommer med lite hastiga och oväntade nyheter så är det onekligen en tid för att öppna sig för nya möjligheter. Våga tänka utanför ramarna. Där finns det möjligheter som kan vara guldkantade.

Jupier och Venus ger oss små mirakelgåvor och Mars och Merkurius ger oss struktur, målbilder och mod att agera.

Så spännande tider!

Vad står på din ”att-våga-förnya-lista” just nu? Plocka fram geniet inom dig och följ ditt eget hjärtas och övertygelses väg. Annorlunda är inte fel, det är rätt, rätt, RÄTT!

Jag önskar er alla en fortsatt underbar måndag.

Kramar

Helena

1
64

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00