ANNONS

Fredagstarot 24 januari 2020

/

Tarot för dagen- Välj ditt kort och få ditt budskap.

Tarot, Cards, Card, Prophecy, Dark, Light, Shadows

fre 24 jan 2020

Välj ditt kort och scrolla ned för rättvända kort och ditt budskap.

fred 24 jan 2020

Från vänster:

4 i Bägare

Likt mannen på kortet befinner du dig i en lugn, meditativ tid i livet då du visserligen får inbjudningar och erbjudande, men ändå tackar du nej. Inget slår den härliga känsla du har, bara med dig själv. Nu ska du hellre fokusera på dig och vad du behöver attrahera för att du ska befinna sig helt i linje med dina känslor och inre liv. När du tackar nej till något är det för att du vet att det väntar dig något ännu bättre längre fram. Lita till dig själv och ditt inre idag.

Kärleksparet

Kärlek i dess renaste form finns i ditt liv. Typiskt sett visar kortet på en kärleksrelation men det kan även ta sig uttryck i en stark kärlek mellan familjemedlemmar eller vänner. Om du är singel kan kortet antyda ett möte med en själsfrände eller en känsla av total harmoni och lycka med din stadgade partner. Kärleksparet visar också på möjligheten att vara sann mot sina ideal och värderingar och välja livsväg i enlighet med sina önskemål. I en relation med en annan person eller i relationen med dig själv. Älska dig själv. Hedra dig själv. Och agera utåt i livet, utifrån den självkärleken. Då finner du rätt väg där du blir lycklig och hittar balans.

Domen

Detta är ett spirituellt kort. Du uppmanas att rena ditt liv och lyssna till ditt inre kall. Du kan ha upplevt en känsla av att ”du är menad för att göra mer”. Kanske känns det som att du har ett viktigt uppdrag eller budskap att dela med världen. Du kan stå inför ett viktigt beslut och uppmanas att tona in och lyssna till vad ditt inre och vad ditt hjärta säger dig. Låt det vägleda dig i ditt beslut. De motgångar som du har mött i livet, och övervunnit, kan nu börja visa sig bli dina välsignelser. Du kan dela med dig av dina svårigheter och inspirera andra, antingen du gör det privat eller i ditt arbete. Du står inför ett viktigt spirituellt genombrott och skifte i ditt liv.

1
50

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00