ANNONS

Nymånehoroskop den 24 januari 2020

/

Nymåne i Vattumannen- en chans att bryta sig från gamla bojor och strukturer.

Blue, Sky, Night, Romantic, Almost Night, Evening

Ikväll är det dags för en nymåne i Vattumannens tecken. Den äger rum kl 22:42 på grad 4.

Efter allt drama och upplevelsen av tyngd och stopp i livet så kommer nu en nymåne. Ah, nystart!

Nymånens styrare, Uranus, befinner sig i kvadratur till nymånen. Detta blir aspekten som ser till att ”skaka om”. Vi kan bryta oss fria och finna nya vägar. Det kanske inte är riktigt de vägar vi hade tänkt oss när vi kände behovet av förändring men, inte det minsta dåligt för det!

Våra sinnen kommer gå på högvarv för att fundera ut och/eller ta ställning till de nya influenser som kommer in i vårt liv.

Merkurius och Mars hjälper oss med smart organisationsförmåga och att prioritera på mållistan. NU är vi redo för att bli modiga och ta de när ny stegen i livet som vi tänkt på så länge.

En nymånen för med sig ett tidsfönster av nyheter, möjligheter och kraft. Både Vattumannen och Uranus styr över att ”tänka utanför boxen” så välkomna det okonventionella, det som ger dig den frihet du önskar och använd dig av alla former av samarbeten, kontakter eller nätverk, eller din uppfinningsrikedom. Då kan den här nymånen ge dig starten på en ny era i livet.

Använd tiden från och med ikväll och de kommade 10 dagarna för att utnyttja nymånens energier. Ju närmare dagens datum, desto bättre.

Nedan kan ni läsa min lathund för hur stjärntecknen påverkas av nymånen i Vattumannen.

Väduren: Med ditt elfte hus aktiverat av nymånen kommer nya människor bli en del av ditt liv. Kanske kommer de genom att du blir bjuden på en kul fest eller större event, eller för att du nu väljer att på allvar följa en dröm. Den drömmen kan leda dig till nya kontakter som blir en del av ditt liv framöver. Det elfte huset är förknippat med välgörenhet så ett projekt eller en idé kan ha att göra med att du känner att du vill bidra med något till behövande. Sist, men inte minst, är det elfte huset det digitala och tekniska huset. Dags att sätta dig in i de nya sätt att använda dig av internet eller sociala kanaler, eller göra dig mer bekant med annonsering på Facebook? Nu kan du få en superchans att börja arbeta online, för att skapa mer frihet i ditt liv. Nymånen markerar en tid för dig som är som en brytpunkt. Om sex månader kan de här områdena ha lärt dig väldigt mycket,

Oxen: Nymånen äger rum högst upp i ditt horoskop, i ditt tionde hus. Det tionde huset signalerar att du har jobbförändringar att vänta. Din status, ditt rykte och dina planer för framtiden påverkas. Nyheter om förändringar i ditt arbete erbjuder dig troligen mer pengar, en bättre position och ökad status. En väsentlig förändring! Vad ger du till världen, genom ditt arbete, och vad får du tillbaka? Nymånen ger dig svaret när en befordran eller nytt arbete kan vara i antågande. Om du inte arbetar kan det istället vara du som gör viktiga förändringar i ditt sätt när det gäller att lägga upp planeringen för ditt liv framöver. Detta är en superinnovativ tid. Du vågar släppa gamla idéer om hur ditt liv ska se ut.

Tvillingarna: Är det dags för mer resor eller nyheter om utlandsplaner? Med ditt nionde hus aktiverat av nymånen kan tal om en resa eller möjligheter att diskutera arbete med ett utländskt företag dyka upp. Det nionde huset styr även över studier och undervisning på universitet och högskolor. Hastigt  kanske möjligheten att sätta dig i skolbänken blir aktuell. Eller är det du som blir ombedd att dela med dig av din erfarenhet genom att skriva eller undervisa? Alla former av juridiska ärenden, särskilt med anknytning till utlandet, såsom visumansökningar eller uppehållstillstånd ingår även i det nionde huset. Nu kommer du se att saker avseende de här områdena börjar hända!

Kräftan: Det åttonde huset, alias huset för andras pengar, aktiveras av nymånen. Du kan få pengar som du väntat på, en större bonus eller provision eller en lånesumma utbetald till dig. Om du planerat att ansöka om någon form av bidrag är det en bra tid för att agera. Barnbidrag, underhåll, a-kassa, försäkringsersättning eller stipendier faller alla under det åttonde huset och nu får du framåtfart! Alternativt är det möjligt att en inre transformationsresa tar sin start när du ser tillbaka och startar om, med förnyad kraft.

Lejonet: Nymånen sätter ditt kärleksliv i fokus. Frieri, bröllopsplaner eller att bestämma dig för att dela ditt liv med din älskade ligger i luften. Eftersom det sjunde huset, där förmörkelsen äger rum, även inbegriper ditt sociala liv samt dina relationer till nära och kära kanske du, alternativt, avger ett löfte i förhållande till dina närmaste. Uranus i ditt karriärhus aktiveras vid nymånen. Du kan hastigt bestämma dig för ett nytt karriärsamarbete. Med energierna från Vattumannen och Uranus kan det mycket väl röra sig om ett projekt fokuserat på sociala medier, teknik, uppfinningar, forskning eller välgörenhet.

Jungfrun: Nymånen äger rum i ditt sjätte hus. Händelser och nyheter kring dina vardagliga arbetsuppgifter påverkas, sättet du tar hand om din hälsa likaså. Om vi startar med arbetsdelen så kan du nu få nyheter om att ett nytt system eller nya sedvanor kring hur du ska arkivera eller hantera uppgifter på nätet bringa med sig en förändring på jobbet. Medarbetare och assistenter kan meddela att de slutar/startar, vilket ger dig mer/mindre att göra. Det är också ett alternativ att du får se förändringar kring mjukvara och tekniska hjälpmedel som du använder i ditt dagliga arbete. Vattumannen styr över allt som stavas digitalt och nu och under det kommande halvåret kan det innebära en närmast teknisk revolution i ditt arbetsliv. Webbsidor, opt-in, nyhetsbrev, poddar, bloggar och e-mail-marketing kan ge dig massor av nytt att lära dig. Din styrare Merkurius, befinner sig i en glad aspekt till energiske Mars. Detta antyder goda personliga nyheter som lättar dig känslomässigt.

Vågen: Med ditt femte, flirtiga hus, aktiverat av nymånen så är det ditt kärleksliv som ger dig mer glädje än något annat just nu! Många Våg-födda kan samtala om ringar och löften inför framtiden. Om du är singel och söker efter en kärlek kan nyheter kring den här nymånen, rakt ur det blå, ge dig någon ny att hålla i handen snart! Eftersom det femte huset även styr över barn och fertilitet så kan nyheter om en graviditet eller planer på att försöka bli gravida vara det som ger dig så mycket glädje och kärlek kring den här dina förmörkelsen. Extra härlig samvaro och stolthet över ditt barn eller barn i din närhet kan också kännas påtaglig nu. Det femte huset kan också ge dig chansen att sälja in ett kreativt projekt eller nöjesinriktad tjänst till en publik som bara väntar på din vägledning!

Skorpionen: Ditt fjärde hus, som styr över ditt boende, din familjebild samt dina känslomässiga rötter och minnen, aktiveras av nymånen. Är det dags att flytta? Nymånen kan ge dig nyheter om en möjlighet att förändra hur du bor. Något som du inte trodde skulle ske förrän om flera månader, kanske år, kan hastigt komma upp som ett alternativ. Om du trivs där du bor kanske du istället bestämmer dig för att inleda en renovering eller köpa nya möbler- på så sätt förnyas hemmet och känns som ”nytt”. Nyheter från familjemedlemmar är mycket möjliga och de kanske överraskar dig en aning. Utlandsplaner eller graviditet kan ligga i deras planer.

Skytten: Nu kan nyheter och information rinna in i ditt liv som en flod! Nymånen äger rum i ditt tredje, kommunikativa hus. Nyheter, studier, kunskap, sociala medier och fakta samt snabba takter kan ge dig massor av nytt att ta till dig. Samtal, sms och mail lär gå heta! Det tredje huset styr över kortare resor, inom landet med bil eller tåg, så nyheter om en resa till en annan stad än där du bor kan vara det som ger dig att göra. Om du funderat kring möjligheterna att undervisa eller studera är det internet som kan öppna dörrar för dig. Tänk i termerna webinarier, distanskurser eller att själv blogga eller spela in You-Tube-videor. Syskon eller grannar/grannskap kan också höra av sig med viktiga nyheter till dig. Vad som än sker så är händelserna välsignade av de fina aspekterna som råder. Ett kontrakt eller avtal kan bli aktuellt att signera. Det råder en firande-känsla över händelserna!

Stenbocken: Nymånen bringar med sig nyheter om din lön och det du får tillbaka i form av pengar, när du använder dig av din talang och ditt kunnande. Om du känt att du har stora hål att fylla i plånboken kommer den här nymånen hjälpa dig att ordna det! Det andra huset är det som står i centrum för den här nymånen.  Du kan plötsligt få en ny inkomstväg eller få ett arbetserbjudande som du inte hade väntat dig. En hobby  eller kreativt intresse kan vara anledningen. Alternativt kan du också inse att det du äger är värt mycket mer än du trodde vilket ger dig möjligheter du inte trodde fanns.

Vattumannen: Nymånen äger rum i ditt eget tecken och i ditt första hus. Det är en stor händelse som innebär att du slår upp dörrarna mot, ja, vad? Du får chansen att styra om ditt skepp och rikta in dig på det som känns viktigast för dig personligen nu. Men, haken är, VAD vill du? Med en aspekt från din styrare Uranus i ditt fjärde hus för boende och familj så är det möjligt att du tänker om gällande ett hus eller fastighet. Det är också en tid för att resa dig ur askan och ta kommandor över hur mycket gamla sorger och bekymmer ska tillåtas inverka på ditt liv idag. Lämna dem i det förgånga. Livet är NU. Fundera noga ut några nya mål som du vill sikta mot under de kommande månaderna. Använd dig av de kommande 10 dagarna för att initiera det du vill uppnå eller förändra. Om ett halvår kan du titta tillbaka och se på stora förändringar som ägt rum i ditt liv.

Fiskarna: Ditt tolfte hus, som styr över återhämtning och hanterandet av det förflutna, bringar med sig nyheter för dig vid tiden för nymånen. En insikt får dig att inse vikten av att prioritera din inre balans, hälsa och konsten att släppa och lämna det som varit. Nu kan hjälp finnas om du behöver stöd eller behandling för att släppa minnen eller beteende som inte är bra för dig. Om du haft en behandling eller ett läkarbesök i tankarna är det mycket troligt att du prioriterar och tar tag i det i samband med nymånen. Kanske känner du ett större behov än vanligt av att få dra dig undan världen ett tag för att landa i känslor, nattliga drömmar och händelser som pockar på mycket av din uppmärksamhet. Ta din tid. Vila. Släpp. Andas. Och så igen.

1
43

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00